Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez się nie mogę doczekać. Fifi wlazł na torbę i rozgląda się. Może on widzi więcej, niż się spodziewamy?

TZ mówił, że Fifi nie śmierdzi i jest grzeczny:)
Wykąpię go jutro, bo dzis nie zamierzam go stresować. Już i tak będzie miał przeżycie w postaci podróży.

Posted

elmira napisał(a):
Ja tez się nie mogę doczekać. Fifi wlazł na torbę i rozgląda się. Może on widzi więcej, niż się spodziewamy?

TZ mówił, że Fifi nie śmierdzi i jest grzeczny:)
Wykąpię go jutro, bo dzis nie zamierzam go stresować. Już i tak będzie miał przeżycie w postaci podróży.

Śmierdzi,śmierdzi...:) Jutro I TAK go wykąpiesz :) To,że jest grzeczny i ciekawski jakoś mnie nie zdziwiło...cały Fifol ! Elmirka-cały czas siedzę z telepawką przed monitorem ,odezwij się choć na krótko,kiedy przyjadą...Bardzo proszę:) I pewnie nie tylko ja...

Posted

Oj, Jostel, Jostel;) pewnie, że się odezwę.

Co do smrodku, to znam mojego TZ-ta. Jak by Fifi ostro waniał, to już bym o tym wiedziała;) A ja sama zapytałam i Tz powiedział, ze właśnie nie i chyba Fifka w schronie robili na bóstwo:), znaczy poczyścili. A z resztą jak ma pachnieć pies ze schroniska?

Edit: Fifiasty już w Stolicy:) Jeszcze tylko przejazd przez Warszawę i powinni być niebawem.

Posted

Renata5 napisał(a):
Siedzę jak na szpilkach i nie mogę sie doczekać wpisu Elmirki:)

Ja już prawie oślepłam od wgapiania się w monitor;) i coś łapki mi się trzęsą ,i serducho się tłucze...;)
Czekajmy cierpliwie...Elmirka pewnie mizia go na powitanie :)

Posted

Jestem:)
Fifek oczywiście też. Jest niezłym aparatem.
Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu.

On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia.
Bardzo fajny jest.

A i faktycznie go tarmosiłam i z nim chodziłam.

I zaczęłam pisać, ale znow wyszłam:cool3::oops:

Posted

elmira napisał(a):
Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu.

On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia.
Bardzo fajny jest.

no to zajefajnie.

Posted

elmira napisał(a):

Bardzo fajny jest.

A i faktycznie go tarmosiłam i z nim chodziłam.

I zaczęłam pisać, ale znow wyszłam:cool3::oops:

No,super wieści:) A opis Fifka-powalający:evil_lol:
Teraz czekamy na fotorelację:razz:..no ale teraz w sensie,ze nie teraz,a jutro na przykład:grins:

Posted

jostel5 napisał(a):
I tylko tyle???? :( Jak w domu? Jak z Tobą-obwąchał Cię solidnie? Jak z psiakami? Jak z sikaniem? Jak z TZ-em? Śmierdzi???

Jostel,Fifek jest dopiero kilka minut u Elmi,a Ty juz byś chciała wszystko wiedzieć:eviltong:

Posted

No,niestety! Tak już mam-wybaczcie! Ależ jestem szczęśliwa,że Fifi już u Elmirki! Miał chłopak szczęście,bo to właśnie Elmira go wypatrzyła...:)

Skąd Wy bierzecie te buźki różne? Ja ich nie mam! :/

Posted

elmira napisał(a):

No tak, chlopak widocznie wie, jak sie pokazac z jak najlepszej strony;-)
elmira napisał(a):

Bardzo fajny jest.

Dzisiaj zaczelo sie nowe zycie Fifka!!!:multi::multi:

Posted

jostel5 napisał(a):
No,niestety! Tak już mam-wybaczcie! Ależ jestem szczęśliwa,że Fifi już u Elmirki! Miał chłopak szczęście,bo to właśnie Elmira go wypatrzyła...:)

Bo ma je tylko starszyzna plemienna:diabloti:
A tak na poważnie,to jak klikniesz w opcje zaawansowane przy pisaniu posta,to obok okienka masz buźki,a jak nie masz,to nie będziesz miała:p.Serio,niektórzy po tej przemianie dogo nie mają wielu funkcji,nie mogą edytowac postów,pisac pw itp:shake:

Posted

jostel5 napisał(a):
I tylko tyle???? :( Jak w domu? Jak z Tobą-obwąchał Cię solidnie? Jak z psiakami? Jak z sikaniem? Jak z TZ-em? Śmierdzi???

Mnie olał. W domu jeszcze nie był, bo spaceruje z psami. Mówię Wam, jaki on wdzięczny:) Dziarski jest.

Z TZ-tem okiej-na prawdę. Fifi nie śmierdzi. Czuć go kurzem, ale nie śmierdzi.

Posted

jostel5 napisał(a):

Wejdz na odpowiedz... i wtedy na opcje zaawansowane;-)

Posted

Renata5 napisał(a):
Bo ma je tylko starszyzna plemienna:diabloti:
A tak na poważnie,to jak klikniesz w opcje zaawansowane przy pisaniu posta,to obok okienka masz buźki,a jak nie masz,to nie będziesz miała:p.Serio,niektórzy po tej przemianie dogo nie mają wielu funkcji,nie mogą edytowac postów,pisac pw itp:shake:

Widze, ze Renatka byla szybsza;-)