izzie1983 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Elmirko prośbę mam serdeczną - napisz mi 2 słowa smsem jak Fifi dojedzie jak sobie radzi, bo ja zaraz uciekam i wracam dopiero w poniedziałek wieczorem. Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Fifi już poza schronem! Starutek jedzie pod czułą opieką :) TZ-a Elmiry do ich domku :) Długa droga przed nimi... Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Dogo07 napisał(a):A jak to jest daleko ? A tak ze 180 km... Quote
elmira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja tez się nie mogę doczekać. Fifi wlazł na torbę i rozgląda się. Może on widzi więcej, niż się spodziewamy? TZ mówił, że Fifi nie śmierdzi i jest grzeczny:) Wykąpię go jutro, bo dzis nie zamierzam go stresować. Już i tak będzie miał przeżycie w postaci podróży. Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 elmira napisał(a):Ja tez się nie mogę doczekać. Fifi wlazł na torbę i rozgląda się. Może on widzi więcej, niż się spodziewamy? TZ mówił, że Fifi nie śmierdzi i jest grzeczny:) Wykąpię go jutro, bo dzis nie zamierzam go stresować. Już i tak będzie miał przeżycie w postaci podróży. Śmierdzi,śmierdzi...:) Jutro I TAK go wykąpiesz :) To,że jest grzeczny i ciekawski jakoś mnie nie zdziwiło...cały Fifol ! Elmirka-cały czas siedzę z telepawką przed monitorem ,odezwij się choć na krótko,kiedy przyjadą...Bardzo proszę:) I pewnie nie tylko ja... Quote
elmira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Oj, Jostel, Jostel;) pewnie, że się odezwę. Co do smrodku, to znam mojego TZ-ta. Jak by Fifi ostro waniał, to już bym o tym wiedziała;) A ja sama zapytałam i Tz powiedział, ze właśnie nie i chyba Fifka w schronie robili na bóstwo:), znaczy poczyścili. A z resztą jak ma pachnieć pies ze schroniska? Edit: Fifiasty już w Stolicy:) Jeszcze tylko przejazd przez Warszawę i powinni być niebawem. Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Siedzę jak na szpilkach i nie mogę sie doczekać wpisu Elmirki:) Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Renata5 napisał(a):Siedzę jak na szpilkach i nie mogę sie doczekać wpisu Elmirki:) Ja już prawie oślepłam od wgapiania się w monitor;) i coś łapki mi się trzęsą ,i serducho się tłucze...;) Czekajmy cierpliwie...Elmirka pewnie mizia go na powitanie :) Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Elmi już dostępna:cool3:,pewnie zaraz sie odezwie:loveu: Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Czekam jak rzadko kiedy i rzadko na co.... Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Elmi,wypuść Fifka na sekundę z uścisku i napisz nam dziecioku choć słówko:modla::loveu: Quote
elmira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Jestem:) Fifek oczywiście też. Jest niezłym aparatem. Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu. On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia. Bardzo fajny jest. A i faktycznie go tarmosiłam i z nim chodziłam. I zaczęłam pisać, ale znow wyszłam:cool3::oops: Quote
majku33krakow Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 elmira napisał(a):Jestem:) Fifek oczywiście też. Jest niezłym aparatem. Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu. On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia. Bardzo fajny jest. no to zajefajnie. Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 I tylko tyle???? :( Jak w domu? Jak z Tobą-obwąchał Cię solidnie? Jak z psiakami? Jak z sikaniem? Jak z TZ-em? Śmierdzi??? Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 elmira napisał(a):Jestem:) Fifek oczywiście też. Jest niezłym aparatem. Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu. On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia. Bardzo fajny jest. A i faktycznie go tarmosiłam i z nim chodziłam. I zaczęłam pisać, ale znow wyszłam:cool3::oops: No,super wieści:) A opis Fifka-powalający:evil_lol: Teraz czekamy na fotorelację:razz:..no ale teraz w sensie,ze nie teraz,a jutro na przykład:grins: Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jostel5 napisał(a):I tylko tyle???? :( Jak w domu? Jak z Tobą-obwąchał Cię solidnie? Jak z psiakami? Jak z sikaniem? Jak z TZ-em? Śmierdzi??? Jostel,Fifek jest dopiero kilka minut u Elmi,a Ty juz byś chciała wszystko wiedzieć:eviltong: Quote
majku33krakow Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Renata5 napisał(a):Jostel,Fifek jest dopiero kilka minut u Elmi,a Ty juz byś chciała wszystko wiedzieć:eviltong: ja tez,no i moze jakas fotke,plllissss Quote
jostel5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 No,niestety! Tak już mam-wybaczcie! Ależ jestem szczęśliwa,że Fifi już u Elmirki! Miał chłopak szczęście,bo to właśnie Elmira go wypatrzyła...:) Skąd Wy bierzecie te buźki różne? Ja ich nie mam! :/ Quote
wasabi81 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 elmira napisał(a):Jestem:) Fifek oczywiście też. Jest niezłym aparatem. Droge zniósł bardzo dobrze. Nie nabrudził, spał sobie. Załatwił się dopiero na trawie w domu. No tak, chlopak widocznie wie, jak sie pokazac z jak najlepszej strony;-) elmira napisał(a): On jest niezły Armando i w ogóle bardzo kontaktowy. Porusza się jak Kwazimodo, ale bardzo dużo w nim chęci życia. Bardzo fajny jest. Dzisiaj zaczelo sie nowe zycie Fifka!!!:multi::multi: Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jostel5 napisał(a):No,niestety! Tak już mam-wybaczcie! Ależ jestem szczęśliwa,że Fifi już u Elmirki! Miał chłopak szczęście,bo to właśnie Elmira go wypatrzyła...:) Skąd Wy bierzecie te buźki różne? Ja ich nie mam! :/ Bo ma je tylko starszyzna plemienna:diabloti: A tak na poważnie,to jak klikniesz w opcje zaawansowane przy pisaniu posta,to obok okienka masz buźki,a jak nie masz,to nie będziesz miała:p.Serio,niektórzy po tej przemianie dogo nie mają wielu funkcji,nie mogą edytowac postów,pisac pw itp:shake: Quote
elmira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jostel5 napisał(a):I tylko tyle???? :( Jak w domu? Jak z Tobą-obwąchał Cię solidnie? Jak z psiakami? Jak z sikaniem? Jak z TZ-em? Śmierdzi??? Mnie olał. W domu jeszcze nie był, bo spaceruje z psami. Mówię Wam, jaki on wdzięczny:) Dziarski jest. Z TZ-tem okiej-na prawdę. Fifi nie śmierdzi. Czuć go kurzem, ale nie śmierdzi. Quote
wasabi81 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jostel5 napisał(a):No,niestety! Tak już mam-wybaczcie! Ależ jestem szczęśliwa,że Fifi już u Elmirki! Miał chłopak szczęście,bo to właśnie Elmira go wypatrzyła...:) Skąd Wy bierzecie te buźki różne? Ja ich nie mam! :/ Wejdz na odpowiedz... i wtedy na opcje zaawansowane;-) Quote
wasabi81 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Renata5 napisał(a):Bo ma je tylko starszyzna plemienna:diabloti: A tak na poważnie,to jak klikniesz w opcje zaawansowane przy pisaniu posta,to obok okienka masz buźki,a jak nie masz,to nie będziesz miała:p.Serio,niektórzy po tej przemianie dogo nie mają wielu funkcji,nie mogą edytowac postów,pisac pw itp:shake: Widze, ze Renatka byla szybsza;-) Quote
Recommended Posts