polubek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 AlfaLS napisał(a):Polubek, ciekawe kto nas tu wszystkich pościągał????????:mad: Na razie zapisuję, niestety finansowo w tym momencie nie dam rady ale maleńką sobie zapamiętuję i pomyślę......... no co? sami swoi. Alfa na swojaka z kijem? :eviltong: ale myśl, myśl co tyle głów to nie jedna. ale i ty masz jakiś swoich swojaków. nie pomogą? :razz: Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Brawo Cioteczki ,niech każda zwoła kogo sie da ,bo tylko w taki sposób może nam się udać. A punkt w regulaminie odnośnie spamowania jest do d*** :angryy: Quote
polubek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ciapuś napisał(a):Brawo Cioteczki ,niech każda zwoła kogo sie da ,bo tylko w taki sposób może nam się udać. A punkt w regulaminie odnośnie spamowania jest do d*** :angryy: ale my nie spamujemy :evil_lol:. to nasze maleństwa proszą o pomoc a towarzysze broni wyrażają na to zgodę. jak na razie żaden nie zaprotestował ;) Quote
tula Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja moge wpłacać tylko 10 zł miesięcznie niestety:(, bardzo proszę o nr konta na PW. Quote
polubek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja niestety już nie jestem w stanie nic zadeklarować za dużo wszystkiego, ale przecież każda złotówka na wagę złota Quote
ala123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja też poproszę o nr konta, wpłacę coś jednorazowo Quote
Livka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ala123 napisał(a):ja też poproszę o nr konta, wpłacę coś jednorazowo Dziękuję ala123 - jednorazówki bardzo potrzebne - chociażby na weta czy transport do hoteliku Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 tula napisał(a):Ja moge wpłacać tylko 10 zł miesięcznie niestety:(, bardzo proszę o nr konta na PW. ala123 napisał(a):ja też poproszę o nr konta, wpłacę coś jednorazowo Bardzo,bardzo dziękuje Quote
lucySxy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ciapuś napisał(a):Mandaryna ma ok 2 -3 lat Jest taka mloda??? Trudno w to uwierzyc ,jak sie oglada te zdjecia, Prosze o konto,nie wiem czy jest podane.. Quote
agusiazet Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Fatalnie wygląda ten łepek:( Dajcie konto, po 1 kwietnia wspomogę jednorazowo - 50 zł. Quote
amica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Po prostu zaniemówiłam. Sunia po prostu w strasznym stanie. Główka totalnie zmasakrowana:( Tragedia, ale na Marrmurowej to już chyba niedługo będzie to standard, takie są tam przepełnione boksy i psy trzymane już jak tylko się da... W łódzkim schronisku to już chyba szpilki się nie wciśnie Dlatego pojawiają się :angryy: z :placz: na przemian. Quote
Kumiko Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Proponuję bazarek książkowy (chodzi o lekką, łatwą i przyjemną książeczkę, którą oferowałam na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/181027-Z-A-ycia-DogomaniakA-w-ksiAE-A-eczki-dla-maA-ych-psiakA-w-do-20-III-2010?p=14222895#post14222895 ). Mam jeszcze sporo egzemplarzy tej książeczki. Mieszkam w Łodzi i chcę wesprzeć psiaki z Marmurowej (stamtąd sama mam moją Banshee) - możliwe, że potrzebna mi będzie czyjaś pomoc techniczna, ale resztę mogę zrobić sama (wysyłka, wklejanie fotek suni jak mi je wyślecie itd). Quote
anovip1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Przypominamy o Mandarynce i prosimy o wsparcie. Sunia dzięki opiece lekarzy już dochodzi do zdrowia i najprawdopodobniej będzie mogła opuścić szpitalik. Jest szansa że pojedzie do hoteliku ,jednak potrzebne są deklaracje wpłat stałych oraz jednorazowych. Za wszystkie wpłaty ogromnie dziękujemy. Quote
Cajus JB Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja mam urwanie głowy. Mam nieplanowy tym czas. Nawet nie mam czasu przeczytać wątków. Wkleję Mandarynkę na nk. Tyle na razie mogę. Link http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/727 Quote
anovip1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 amica napisał(a):Po prostu zaniemówiłam. Sunia po prostu w strasznym stanie. Główka totalnie zmasakrowana:( Tragedia, ale na Marrmurowej to już chyba niedługo będzie to standard, takie są tam przepełnione boksy i psy trzymane już jak tylko się da... W łódzkim schronisku to już chyba szpilki się nie wciśnie Dlatego pojawiają się :angryy: z :placz: na przemian. Pragnę wyjaśnić ,że w przypadku Mandarynki to nie wina przepełnienia w schronisku i proszę nie oceniajcie sytuacji w schronisku,bo nie jest to tematem wątku. Dzięki "ludziom" trafiła na ulicę ,a schronisko stworzyło jej w miarę możliwości jak najlepsze warunki. Mandarynka przebywała w boksie tylko z jednym psem -i widzicie co sie stało !!!! Do odwiedzania wątku zapraszamy wszystkie osoby pragnące pomóc Mandarynce ,to jest sprawą priorytetową !!!! Quote
polubek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Cajus JB']Ja mam urwanie głowy. Mam nieplanowy tym czas. Nawet nie mam czasu przeczytać wątków. Wkleję Mandarynkę na nk. Tyle na razie mogę. Link http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/727 Cajus wiesz że taka pomoc też jest na wagę złota. dzięki Quote
Cajus JB Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 polubek napisał(a):Cajus wiesz że taka pomoc też jest na wagę złota. dzięki Kiedyś mogłem znacznie więcej. Teraz prawie nie korzystam z komputera. Nie jestem ani na bieżąco, ani nie mam czasu na ogłoszenia. Dzięki za polecenie na nk. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Potrzebne stałe deklaracje na kwotę choć 350zł, resztę dozbiera się bazarkami czy allegro...ale deklaracje muszą być. Powrzucam watek na moje hotelowe, dobrze by było na poniedziałek jakos to dograć, zawsze oszczędnośc na transporcie...sunia miałaby juz spokój też. Quote
ciapuś Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Poker']wpłacę jednorazowo 30 zł, dajcie nr konta. [quote name='lucySxy']Jest taka mloda??? Trudno w to uwierzyc ,jak sie oglada te zdjecia, Prosze o konto,nie wiem czy jest podane.. [quote name='agusiazet']Fatalnie wygląda ten łepek:( Dajcie konto, po 1 kwietnia wspomogę jednorazowo - 50 zł. [quote name='Kumiko']Proponuję bazarek książkowy (chodzi o lekką, łatwą i przyjemną książeczkę, którą oferowałam na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/181027-Z-A-ycia-DogomaniakA-w-ksiAE-A-eczki-dla-maA-ych-psiakA-w-do-20-III-2010?p=14222895#post14222895 ). Mam jeszcze sporo egzemplarzy tej książeczki. Mieszkam w Łodzi i chcę wesprzeć psiaki z Marmurowej (stamtąd sama mam moją Banshee) - możliwe, że potrzebna mi będzie czyjaś pomoc techniczna, ale resztę mogę zrobić sama (wysyłka, wklejanie fotek suni jak mi je wyślecie itd). [quote name='Cajus JB']Ja mam urwanie głowy. Mam nieplanowy tym czas. Nawet nie mam czasu przeczytać wątków. Wkleję Mandarynkę na nk. Tyle na razie mogę. Link http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/727 Bardzo bardzo wszystkim dziękuję Quote
fizia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Numer konta jest w pierwszym poście Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 Łódź 93-239 z dopiskiem dla Mandarynki Quote
Recommended Posts