Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem ....sunia wygląda strasznie...
Miesięczny pobyt suni to koszt 400zł/ to duzy pies. W tym jest karma- jeśli mielibyscie karmę swoją , to hotel będzie taniej.
Do tego potrzeba zaplecza finansowego na opiekę wet. Mam dobrego weta, który jesli ja nie będę mogła , to na pewno przyjedzie do mnie. Liczy mnie taniej i wiele razy pomógł psom w potrzebie.
Fakt faktem deklaracje potrzebne!!

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Jestem ....sunia wygląda strasznie...
Miesięczny pobyt suni to koszt 400zł/ to duzy pies. W tym jest karma- jeśli mielibyscie karmę swoją , to hotel będzie taniej.
Do tego potrzeba zaplecza finansowego na opiekę wet. Mam dobrego weta, który jesli ja nie będę mogła , to na pewno przyjedzie do mnie. Liczy mnie taniej i wiele razy pomógł psom w potrzebie.
Fakt faktem deklaracje potrzebne!!
Wielkie dzięki Aniu
Mam nadzieje że szybko uzbieramy deklaracje

Posted

Reklamujcie proszę wątek, jest duża szansa żebyśmy sunie zabrali, czy schron wyda ją w poniedziałek? Wieziemy też inne psy, koszt 200zł pójdzie na 3, czyli tylko 65zł, to niewiele! Zmobilizujmy się :)

Posted

Jeśli chodzi o schronisko to raczej nie powinno być problemów.
Jutro mamy wszystko dogadać ,wiec jeśli uda sie zebrać deklaracje to powinno się wszystko pięknie zgrać

Posted

Wplace jednorazowo 20 zl, czy konto jest na pierwszej stronie? Jesli nie, to prosze o pw.

Straszne to pogryzienie, jestem wolontariuszem juz ponad 5 lat, ale nigdy czegos tak masakrycznego nie widzialam.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wplace jednorazowo 20 zl, czy konto jest na pierwszej stronie? Jesli nie, to prosze o pw.

Straszne to pogryzienie, jestem wolontariuszem juz ponad 5 lat, ale nigdy czegos tak masakrycznego nie widzialam.

Bardzo dziękuję
Dane do przelewu w pierwszym poście

Posted

matko kochana co za nieszczęście, zapisuję:( deklaracji miesięcznej niestety nie jestem w stanie opbiecac ale postaram sie jednorazowo jakis grosik włacic. Cegiełka do cegiełki...

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Deklaruję 20 zł miesięcznie na hotelik dla małej. Oby udało ją się wyciągnąć ze schronu ...

[quote name='fergilka']Przekazuję moją deklarację jednorazową w kwocie 30 zł dla tej suńki. Pieniądze przekazane z konta Amisia, który już niestety za TM :-(

http://www.dogomania.pl/threads/182108-SparaliA-owany-AmiA-wyrzucony-na-ulicAE-za-TAE-czowym-Mostem/page25

Bardzo dziękuje

Posted

o Boże!! jak zobaczyłam te zdj myślałam, ze się popłaczę! ;( ja również nie mogę wpłacać pieniążków co miesiąc, bo nie zarabiam, ale wpłacę coś ze swoich. Chętnie bym ją wzięła, ale nie da rady! ;(( postaram się coś zdziałać, w kupie siła.

Posted

fergilka napisał(a):
Ciapuś moja deklaracja tak jak pisałam jednorazowa, niestety (zmień w pierwszym poście), przepraszam ale teraz tylko tyle mogę :-(

Już zmieniłam ,przepraszam to z rozpędu