EVA2406 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Aguś, jestem, ale nie mogę pomóc finansowo :shake:. Jakie biedactwo :-( Może jakiś bazarek, jak ktoś wystawi, to mogę podesłać zdjęcia z opisami. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jestem ....sunia wygląda strasznie... Miesięczny pobyt suni to koszt 400zł/ to duzy pies. W tym jest karma- jeśli mielibyscie karmę swoją , to hotel będzie taniej. Do tego potrzeba zaplecza finansowego na opiekę wet. Mam dobrego weta, który jesli ja nie będę mogła , to na pewno przyjedzie do mnie. Liczy mnie taniej i wiele razy pomógł psom w potrzebie. Fakt faktem deklaracje potrzebne!! Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jestem ....sunia wygląda strasznie... Miesięczny pobyt suni to koszt 400zł/ to duzy pies. W tym jest karma- jeśli mielibyscie karmę swoją , to hotel będzie taniej. Do tego potrzeba zaplecza finansowego na opiekę wet. Mam dobrego weta, który jesli ja nie będę mogła , to na pewno przyjedzie do mnie. Liczy mnie taniej i wiele razy pomógł psom w potrzebie. Fakt faktem deklaracje potrzebne!! Wielkie dzięki Aniu Mam nadzieje że szybko uzbieramy deklaracje Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 POMOCY Wszystko zaczyna sie pięknie składać Ania+Milva i Ulver jest w poniedziałek w Łodzi i mogła by zabrać sunię od razu do siebie. [SIZE=5]POTRZEBNE DEKLARACJE !!!!!!!!! Quote
Soema Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Reklamujcie proszę wątek, jest duża szansa żebyśmy sunie zabrali, czy schron wyda ją w poniedziałek? Wieziemy też inne psy, koszt 200zł pójdzie na 3, czyli tylko 65zł, to niewiele! Zmobilizujmy się :) Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jeśli chodzi o schronisko to raczej nie powinno być problemów. Jutro mamy wszystko dogadać ,wiec jeśli uda sie zebrać deklaracje to powinno się wszystko pięknie zgrać Quote
Ulka18 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wplace jednorazowo 20 zl, czy konto jest na pierwszej stronie? Jesli nie, to prosze o pw. Straszne to pogryzienie, jestem wolontariuszem juz ponad 5 lat, ale nigdy czegos tak masakrycznego nie widzialam. Quote
Cieplutkaa. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Finansowo niestety też nie pomogę, aczkolwiek obiecuję, że przekaże wątek dalej.. Jezu - płakać tylko by się chciało :placz: Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ulka18 napisał(a):Wplace jednorazowo 20 zl, czy konto jest na pierwszej stronie? Jesli nie, to prosze o pw. Straszne to pogryzienie, jestem wolontariuszem juz ponad 5 lat, ale nigdy czegos tak masakrycznego nie widzialam. Bardzo dziękuję Dane do przelewu w pierwszym poście Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 matko kochana co za nieszczęście, zapisuję:( deklaracji miesięcznej niestety nie jestem w stanie opbiecac ale postaram sie jednorazowo jakis grosik włacic. Cegiełka do cegiełki... Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 mariusz pp napisał(a):Deklaruję 10 zł co miesiąc. Bardzo dziękuje Quote
IKA & SONIA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Deklaruję 20 zł miesięcznie na hotelik dla małej. Oby udało ją się wyciągnąć ze schronu ... Quote
mala_czarna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ciapuś, rozsyłałam wątek gdzie się da. Czy da radę jakieś allegro cegiełkowe zrobić? Na dzień dzisiejszy w jakim stanie jest sunia? Quote
fergilka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przekazuję moją deklarację jednorazową w kwocie 30 zł dla tej suńki. Pieniądze przekazane z konta Amisia, który już niestety za TM :-( http://www.dogomania.pl/threads/182108-SparaliA-owany-AmiA-wyrzucony-na-ulicAE-za-TAE-czowym-Mostem/page25 Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='IKA & SONIA']Deklaruję 20 zł miesięcznie na hotelik dla małej. Oby udało ją się wyciągnąć ze schronu ... [quote name='fergilka']Przekazuję moją deklarację jednorazową w kwocie 30 zł dla tej suńki. Pieniądze przekazane z konta Amisia, który już niestety za TM :-( http://www.dogomania.pl/threads/182108-SparaliA-owany-AmiA-wyrzucony-na-ulicAE-za-TAE-czowym-Mostem/page25 Bardzo dziękuje Quote
psiara_agg Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 o Boże!! jak zobaczyłam te zdj myślałam, ze się popłaczę! ;( ja również nie mogę wpłacać pieniążków co miesiąc, bo nie zarabiam, ale wpłacę coś ze swoich. Chętnie bym ją wzięła, ale nie da rady! ;(( postaram się coś zdziałać, w kupie siła. Quote
fergilka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ciapuś moja deklaracja tak jak pisałam jednorazowa, niestety (zmień w pierwszym poście), przepraszam ale teraz tylko tyle mogę :-( Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 fergilka napisał(a):Ciapuś moja deklaracja tak jak pisałam jednorazowa, niestety (zmień w pierwszym poście), przepraszam ale teraz tylko tyle mogę :-( Już zmieniłam ,przepraszam to z rozpędu Quote
Magdalena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przelałam właśnie Mandarynce pieniążki, które pozostały po Amisiu za TM... 80zł (30zł deklaracja fergilki, 50zł moja) Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Cioteczki i wujkowie proszę zapraszajcie znajomych na ten wątek bo ja niestety już nie mogę bo właśnie dostałam 1 punkt karny za spamowanie Quote
Recommended Posts