Pliszka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 O Boże :( Pomyślę nad jakimś bazarkiem. Biedna psineczka :( Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='bela51']Przelałam 10 zł. Wiem, że to niewiele, ale na razie tylko tyle mogłam. A to link do bazarku Akrum dla Mandarynki http://www.dogomania.pl/threads/182695-PiAE-kne-nowe-kozaczki-na-pogryzionAE-sunie-bazarek-trwa-do-7-kwietnia-2010-r?p=14378074#post14378074 dzięki wielkie :) cioteczki zapraszam, komu buciki, komu ?? są na prawde super :) Quote
zuzka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):Zuziu tez cos wplace, mimo, ze nie czytalam, ale skoro prosisz. Pieniadze dopiero w przyszlym tygodniu, bo wszystkie ida razem. Szarotko bardzo dziękuje w imieniu Mandarynki dla niej każdy grosz na wage złota. Quote
holly101 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Boże, biedna Mandarynka... Trzymaj się Suniu! Quote
Tola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wpłacę jednorazowo, gdzie mogę znalezc nr konta? Quote
zuzka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tola napisał(a):Wpłacę jednorazowo, gdzie mogę znalezc nr konta? Na początku wątka jest nr konta Quote
magenka1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 i jak uda się Mandarynkę zawieść do hotelu jutro? Quote
Tola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tola napisał(a):Wpłacę jednorazowo, gdzie mogę znalezc nr konta? Ok, dziękuję Quote
Plicha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Deklaruję 20zł miesięcznie dla suni oraz 30zł jednorazowo z deklaracji dla Amisia, który odszedł za TM :( Zabierajcie sunię jutro do hoteliku koniecznie :( Quote
Lolalola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jezu ..................jestem potwornie wstrzasnieta widokiem Mandarynki:((((((omal nie umarlam :(a w zasadzie jak widze takie zdjecia to chce umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co musi czuc to biedactwo:((sciskam Cie najdrozsza Mandarynko i w tym tygodniu bankowo wplacam na Ciebie 50 zl!!!W nastepnym miesiacu tez wplace 50 zl,nie mozesz tam wrocic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na pewno Wam pomoge!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ciapuś Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Lolalola napisał(a):Jezu ..................jestem potwornie wstrzasnieta widokiem Mandarynki:((((((omal nie umarlam :(a w zasadzie jak widze takie zdjecia to chce umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co musi czuc to biedactwo:((sciskam Cie najdrozsza Mandarynko i w tym tygodniu bankowo wplacam na Ciebie 50 zl!!!W nastepnym miesiacu tez wplace 50 zl,nie mozesz tam wrocic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na pewno Wam pomoge!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli mogę wpisać 50zł jako deklarację stałą ? Quote
Lolalola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tak!!!!!!!!!!!!!!!Tylko prosze mi przypomniec bo mam niezla liste do obskoczenia:( Mandarynki nie zawiode!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lolalola napisał(a):Jezu ..................jestem potwornie wstrzasnieta widokiem Mandarynki:((((((omal nie umarlam :(a w zasadzie jak widze takie zdjecia to chce umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co musi czuc to biedactwo:((sciskam Cie najdrozsza Mandarynko i w tym tygodniu bankowo wplacam na Ciebie 50 zl!!!W nastepnym miesiacu tez wplace 50 zl,nie mozesz tam wrocic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na pewno Wam pomoge!!!!!!!!!!!!!!!! A mowilyscie, ze moge wejsc i zdjecia obejrzec.Dobrze, ze tego nie zrobilam. Jaki jest stan deklaracji ?? Quote
zuzka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Szarotka napisał(a):A mowilyscie, ze moge wejsc i zdjecia obejrzec.Dobrze, ze tego nie zrobilam. Jaki jest stan deklaracji ?? Niestety jeszcze brakuje . wydaje mi się że jest uzbieranych stałych deklaracji na 240 zł Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dam narazie 10zl, bo to koniec miesiaca i juz porozdawalam:( Quote
bela51 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Moje 10 zł tez potraktujcie jako stala deklarację. Quote
ciapuś Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Plicha napisał(a):Deklaruję 20zł miesięcznie dla suni oraz 30zł jednorazowo z deklaracji dla Amisia, który odszedł za TM :( Zabierajcie sunię jutro do hoteliku koniecznie :( Bardzo dziękuje Lolalola napisał(a):Jezu ..................jestem potwornie wstrzasnieta widokiem Mandarynki:((((((omal nie umarlam :(a w zasadzie jak widze takie zdjecia to chce umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co musi czuc to biedactwo:((sciskam Cie najdrozsza Mandarynko i w tym tygodniu bankowo wplacam na Ciebie 50 zl!!!W nastepnym miesiacu tez wplace 50 zl,nie mozesz tam wrocic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na pewno Wam pomoge!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziękuje Szarotka napisał(a):Dam narazie 10zl, bo to koniec miesiaca i juz porozdawalam:( czy to deklaracja stała ? bela51 napisał(a):Moje 10 zł tez potraktujcie jako stala deklarację. bardzo dziękuje Quote
szafranekm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Słuchajcie, nie wiem czy to pomoże, ale znam wspaniałą fundację, pełna nazwa to Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych w Anielinie.Zajmują się psami nie tylko rasy bernardyn,ale przede wszystkim psami kalekimi, skrzywdzonymi.Może można by było nawiązać kontakt.Polecam tą fundację.Ta fundacja jest też na NK. Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Capus wpisz narazie jako jednorazowa, a jak bedzie krucho to zmienie. Quote
ciapuś Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Zobaczcie jak ładnie się wszystko zaczyna goić Quote
IKA & SONIA Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ciapuś jaką decyzję podjęłaś? Mandarynka jedzie jutro do hotelu? Quote
Recommended Posts