Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']Fiks o to chodzi, że ja wybrałam jednak rodzinkę z Opola dla Amorka. Powód jest oczywisty - szukam dla niego królestwa. Cięzko mi jest patrząc na Murzynka, ale oni chcą właśnie Amora. Do Krakowa nie zdecyduje sie dac Amorka, bo Amor byłby sam kilka godzin, a Murzynek z kolei niszczy. Jeśli odezwą się ludzie z ogłoszen będę oczywiście proponowac Murzynka. Prześliczny psiak. Po prostu serce sie kroi. Może kurcze jeśli macie środki, a ja ugadałabym z właścicielka hoteliku, to może Murzynek wskoczyłby w miejsce Amorka do hoteliku? Żal mi niesamowicie psinki. Pomyśl Fiks proszę.

Dziękuję Basiu, pomyślę o hoteliku. Tylko, że w Lęborku są 3 psy nieadopcyjne i wpierw im szukamy hoteliku ze szkoleniowcem :(

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coraz bardziej żal rozdzielać ta cudowna parkę.

Basiu ja takie rozterki mialam z Luska i Czarnym - Luscie sie trafil domek, wiec nie moglam jej pozbawic tej szansy. Moze w tym przypadku wieksze szanse bo oba psiaki sliczne, (u mnie Czarny mogl nieco zniechecac;)), ale chyba trzeba wybrac mniejsze zlo - domek dla jednego i potem - oby dla drugiego. Chyba ze sie zdarzy cud i sie znajda chetni na taie towary, ale wiadomo - ciezko:)

Posted

Tekst dla wyżełki:

Sroga zima już odeszła, nastała wiosna. Jednak dla Wery, pięknej, przyjaznej wyżełki, niestety nadal panuje zima... Zima ludzkiego serca przegnała ją daleko, zostawiając w pustym lesie na skazanie. Zima uczuć zmroziła odwagę Wery, została sama. Zima nie do przebicia pozostawała jakiś czas niedostępna dla nikogo, pozostawiając Werę w odmętach ludzkiej nieświadomości... ale nastał nowy dzień.

Wiosna przyszła nagle, niespodziewanie. Wlała ciepło do serca wyżełki, bo oto dostrzegła ją ludzka istota. Zabrała, dała jeść, zapewniła ciepło. Lód obojętności stopił się do reszty. Serce Wery znowu się uśmiecha. Tym bardziej, że psinka uwielbia kontakt z człowiekiem. Wiosna przemiany zmieniła ją na nowo w piękną, przyjazną Werę.

Wera to spokojny pies, spragniony ludzkiej dłoni. Chce czuć się pewnie, chce cały czas czuć lato, dlatego chce mieć blisko człowieka. Pięknie się bawi, co dodaje jej uroku, i tak już niemałego. Uwielbia biegać za piłeczką. Potrafi nasycić wzrok człowieka swoim pięknem jak niejeden kolorowy kwiat. Do tego ciągle się w sercu uśmiecha - tak, z człowiekiem jest jej dobrze.

Gdy lody ustąpiły, zakwitła zielona łąka, a na niej leży Wera. Patrzy w niejednego przelatującego bąka, w niejednego maleńkiego pająka. Bursztynowo skrzy się w słońcu, które nie pozostaje bierne na jej uroki. Obraca się dookoła, patrząc ciągle na Werę. Bo Wera jest piękna. Piękna i grzeczna. Urzeka.

Czego Ci jeszcze trzeba?

Posted

prześliczny tekst - Laraaaaaajesteś niesamowita.
A oto kilka zdjęć nowych pańciów Amorka - no i oczywiście koleżaneczki

no jak tu nie dac Amorka 0- jak wszędzie miziankooooo

Posted

Z tego co mi wiadomo to mu dzisiaj jeszcze smaczki dawałam, czyli raczej u nas :) ale pewnie już niedługo, brak jajeczek się pięknie goi, no cóż jak mu Ukochana "oporzadzała" ;) ;) całą noc to musi byc dobrze ;) ;)

Posted

Jajuszki, a razcej ich brak już prawie zagojone, a Amorek jakby nigdy nic mieszka z dwiema suniami , ma dużo kolegów i kocha cały swiat, Doktor przy kastracji dał góra półtora roku :) :) Młodzieniaszek mój malusieńki :)

Posted

[quote name='Basia1968']przepraszam wszystkich ale jestem poza domem dopiero po świętach będę w "akcji" - utrudniony mam dostęp do neta[/QUOTE]
Nie ma tego złego....: )
dzięki temu miałyśmy okazję się poznać:)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Amorek dzisiaj odszedł Daffik, Mój
Najukochańszy na świecie, pierwszy i Jedyny, nie mam sił płakać, co tydzień żegnać Swoje Zwierzątka .....

strasznie mi przykro:(:( tak ciężko jest zegnać się z tymi naszymi zwierzakami:(