magenka1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 andzia69 tylko kolejka Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 no trudno poczekamy w kolejce:) zanim doślę tam kaskę, sklecimy ogłoszenie to troche minie:) więc: Do ogłoszeń potrzebuję: >zdjęć (w ilości od 1 do max 6) >opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków) >kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu) >informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. Quote
Tymonka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja mogę zrobić dla psiaków ogłoszenia na 40 portalach gratis :) a pieniążki za ogłoszenia przekaż na utrzymanie miśków w hotelu . Może tak być? Tylko jakiś tekst i fotki potrzebne . Quote
danka1234 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Basia1968 napisał(a):jamniczkową skarpetkę poprosiłam o wsparcie chociaż 50 zl na karmę Wsparcie z Jamniczej Skarpety poszło. Quote
kaskadaffik Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziewczyny przepraszam Was, mam zdjęcia i filmik krótki, ale nie jestem w stanie wstawić dzisiaj, wyłam cały dzień i wyje dalej, łeb mnie od tego boli, musiałam uśpić dzisiaj Kocinke Moją i jestem zdruzgotana, jutro postaram się wszystko nadrobić i więcej napisać ........ :( :( :( :( Quote
ocelot Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kaskadaffik napisał(a):Dziewczyny przepraszam Was, mam zdjęcia i filmik krótki, ale nie jestem w stanie wstawić dzisiaj, wyłam cały dzień i wyje dalej, łeb mnie od tego boli, musiałam uśpić dzisiaj Kocinke Moją i jestem zdruzgotana, jutro postaram się wszystko nadrobić i więcej napisać ........ :( :( :( :( Współcuję kochana...:(:(:( Ja musiałam tylko kicię swoją oddać racji alergii TZ a przeżywam drugi tydzień. Trzymaj się cieplutko. Jakoś Quote
Basia1968 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Kasieńko tak mi przykro ochana - wiem jak to jest. Quote
andzia69 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Basiu - potrzebny jakis tekscik do ogłoszeń....:( zrobiłabym allegro ale nie ma tekstu... No i Anja by zrobiła ogłoszenia.... Quote
Basia1968 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 czekam na opis Kaskadaffik, bo ona ma najwięcej informacji odnośnie psiaków. Ja byłam z nimi zaledwie kilka godzin. Quote
kaskadaffik Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Psiaki są przekochane i od razu nadaja się do domków, nie brudzą u siebie w boksie, jedzą ładnie, dzielą się :) nie podkradają sobie :) wyżełka czeka cały czas z ppiłeczką w pysku na zabawę , a jamniś jej ostro towarzyszy we wszystkim, potrafi się wtulać jak maskoteczka w człowieka i tak zastyga, uwielbiam Go jest prześliczny, grzeczny, oboje szukają kontaktu z człowiekiem, wypuszczone nie uciekają ale za człowiekiem idą, nie wiem co więcej można napisać cudne sąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!! Narazie Jamniś Quote
andzia69 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 zagladałaś im moze w paszczęki?:) trzeba wiek jakoś określić pi razy oko;) Quote
kaskadaffik Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Andzia Jamnik nie ma wogóle kamienia, dla mnie to młodzik, tylko pyszczek biały, ale nieraz tak bywa, a sunia starsza troszkę ale też młoda raczej, lekko żółte ząbki tylko ma :) Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='kaskadaffik'] a sunia starsza troszkę ale też młoda raczej, lekko żółte ząbki tylko ma :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre określenie wieku:lol: Quote
Tymonka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Przepraszam za offa , ale sprawa pilna : http://www.dogomania.pl/threads/182752-Trzy-dziczejAE-ce-szczeniaki-Pilnie-DT-a-najlepiej-DS Quote
Basia1968 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 prosze was kochani o tekst, ja ogłosiłam jamnisia na paru portalach, ale to taki prosty ogłoszeniowy tekst - typu: wiek, kastracja, odrobaczenie, i adres Quote
magenka1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 zaraz napisze do ciotki jeden z prośbą o ładny tekst Quote
anetek100 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cos tam skombinowałam, może się przyda [FONT="]„Co w naszym życiu oznacza przyjaźń???? Silną więź, pełne zaufanie, wsparcie w trudnych chwilach, rozmowy o niczym lub te bardziej świadczące o dalszym naszym losie….Kojarzy się z czymś nierozerwalnym, ważnym i trwałym. Gdyby nie ona, świat byłby pusty i niewiadomy, bo czasem silniejsza jest niż niejedno uczucie. Przykłady takiego stanu można podawać w nieskończoność jednak ten pokazuje nam, że nie tylko ludzie mają uczucia i prawo do przyjaźni.. O tym, że pies to najlepszy przyjaciel nie trzeba nikogo przekonywać, ale przyjaźń między dwoma czworonogami jest już czymś niezmiernie wyjątkowym. Jamniczek i wyżlica to dwa pieski, których los jest nieznany. Błąkające się między autami, głodne, wychudzone i wystraszone przez świat czekały na litość i pomocną dłoń. Niestety nie nadchodziła przez dłuższy czas. Miały tylko lub aż siebie, bo człowiek który tak okrutnie je potraktował okazał się nieprzyjacielem. Obecnie znajdują się w hoteliku i czekają na nowe domki. Pełne nadziei mimo wszystko ufają człowiekowi wierząc, że on także zna uczucie przyjaźni. Ich wzajemne zaufanie, troska o siebie i wspólny, ciężki najprawdopodobniej los spowodował, że prawdopodobnie dzięki temu żyją… Są zawsze razem zżyte ale i nieszczęśliwe, bo nie wiedza co dalej z nimi będzie.. Może zostaną rozdzielone i każdy znajdzie lepszy dom, a może w jednym będą dzieliły swą radość i już na zawsze zostaną przyjaciółmi do ostatnich chwil swego życia. Podaruj im coś czego pewnie nigdy nie zaznały, otocz opieką, bo one chcą choć tyle, by zaznać dobroci serca ludzkiego. Jak to bywa w życiu na dobre i złe, do końca razem lub oddzielnie, ale z jednym łączącym je uczuciem” [/FONT] Quote
agusiazet Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pozwoliłam sobie wkleić Amorka do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/182768-poszukuje-jamnika Quote
Basia1968 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 nooo że tak powiem - iż, ponieważ, gdyż..........................Amorek ma domek w Krakowie Quote
anetek100 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 oooo mozna ciutkę więćej szczegółów??:):):):) Quote
Recommended Posts