Ulka18 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ale super domek sie trafił Żeluni :klacz: Oby wszystkie piesy tak trafiały !!! Gratuluje Basiu :-) Quote
agusiazet Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Super, że Żelce się tak fajny dom trafił, gratulacje:) Quote
Basia1968 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 SĄ wiadomości od Weruni:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: są zdjęcia duuuużżżoo zdjęć:loveu::loveu: teraz wiadomości wklejam zdjęcia jak zdążę, bo dopiero z Machowa wróciłam, myję miski machowskich psiaków, ale w między czasie musiałam wejśc na kompa:eviltong::eviltong::eviltong: OTO WIADOMOŚCI: W załączeniu przesyłam zdjęcia Wery, jest ona bardzo rodzinnym i przyjacielskim psem. Bardzo szybko się zaaklimatyzowała, pierwsze zdjęcia przedstawiają posesje gdzie mieszka pozostałe są ze spaceru i kąpieli . [FONT=Arial]W załączeniu przesyłam zdjęcia Wery , jest to cudowny pies bardzo rodzinny i przyjacielski. Śpi w pokoju razem z Synem do snu układa się o godz. 22.[/FONT] [FONT=Arial] Pozdrawiam[/FONT] Quote
Ulka18 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Werunia ma to co powinien miec wyzel, ludzi, milosc, przestrzen, woda tez jest :fadein: WIdze, ze Pancio Weruni ostrozny, nie spuszcza jej ze smyczy, to dobrze. Quote
Basia1968 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ZDJĘCIA SIĘPOWTÓRZYŁY - ALE I TAK SĄ PIĘKNE - MAM NADZIEJĘ, ŻE DOCZEKMAY ŁÓZKOWYCH ALE JESTEM WREDNA I NIENASYCONA:evil_lol::evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Moja kochana Werunia, znowu mi łzy pociekły, taka szczęśliwa, a jest taka przegrzeczna !!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę, że śpi jednak w domku z synem :) :) Quote
divia_gg Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wera juz w dmku, a u nas znow cale stada;( Moze i im sie poszczesci jak gwiezdzie. :cool3: Jakby ktos ogloszeniowo mogl wspomoc czy te szczylki czy ogolnie kieleckie obszary to bylybysm,y mega wdzieczne. A to watek budowniczych: http://www.dogomania.pl/threads/188704-Czw%C3%B3rka-ma%C5%82ych-budowniczych-zjadanych-przez-pch%C5%82y-prosimy-o-pomoc-w-szczepieniu Quote
kaskadaffik Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Basia sil vu ple, kociczka ma się super, Ona jest nieco mniejsza od typowej wielkości kota, bardzo przyjazna do ludzi :) Quote
kaskadaffik Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Na zdjęciach i tak sie wydaje większy niż rzezcywiście jest :) Tu na zdjęciu ma jeszcze opatrunek i wenflon, ale już jej ściągnęłam :) Quote
divia_gg Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 OO malenka. Dziekuje za fotki. Teraz sie robi watek Lili. Wera - znajac jej zamilowanie do kotów :evil_lol: na pewno byla by szczesliwa:lol: Quote
Ulka18 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Super ta mala kocina. Ona jest juz po sterylce, dobrze ja zniosla? Grzeczna jest, jesli wenflona nie chce sobie wyrwac. Quote
Basia1968 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Kasieńko dziękuję kochana. Kiciunia po sterylce. teraz czeka na domeczek. Czuje się dobrze, tak jak Kasia mówiła, w ogole zachowuje się jakby ie miała zabiegu. Kochana kocinka. Quote
Ulka18 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nic nie obiecuje, ale jak Mloda wroci z obozu za 2 tygodnie, to sie wybieramy do hoteliku zobaczyc koty. Mloda zastrzegla, ze tym razem ona wybiera kocine ;-) Quote
divia_gg Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ulka18 napisał(a):Nic nie obiecuje, ale jak Mloda wroci z obozu za 2 tygodnie, to sie wybieramy do hoteliku zobaczyc koty. Mloda zastrzegla, ze tym razem ona wybiera kocine ;-) Ulka nie nastawiam sie absolutnie i wiem ze inna kicia sie moze spodobac, ale mam wrazenie ze lepszej nie znajdziecie :evil_lol: A tak na powaznie kicia wydaje sie byc ..idealna. 100% kota w kocie. Uwielbia sie przytulankowac i lasic i mruczec. Wydaje sie tez byc bardzo zrownowazona i spokojna;) Taka mala reklamka;) Quote
Ulka18 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Takiej wlasnie szukamy kociny, bo mamy juz Ryska kocura (kastrowany oczywiscie), ale on jest chuliganem, ptaki by tylko łapał, nie lubi siedziec na rekach, nie mruczy w ogole. U mnie koty sa wychodzące, mieszkamy w spokojnej, zielonej okolicy. W hoteliku sa 3 koteczki, Młoda zastrzegla, ze chce sama wybrac kotusie, ma byc jak najbardziej przytulasta. Quote
Basia1968 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Poznajecie:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts