Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SĄ wiadomości od Weruni:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: są zdjęcia duuuużżżoo zdjęć:loveu::loveu:
teraz wiadomości wklejam
zdjęcia jak zdążę, bo dopiero z Machowa wróciłam, myję miski machowskich psiaków, ale w między czasie musiałam wejśc na kompa:eviltong::eviltong::eviltong:

OTO WIADOMOŚCI:

W załączeniu przesyłam zdjęcia Wery, jest ona bardzo rodzinnym i przyjacielskim psem. Bardzo szybko się zaaklimatyzowała, pierwsze zdjęcia przedstawiają posesje gdzie mieszka pozostałe są ze spaceru i kąpieli .

[FONT=Arial]W załączeniu przesyłam zdjęcia Wery , jest to cudowny pies bardzo rodzinny i przyjacielski. Śpi w pokoju razem z Synem do snu układa się o godz. 22.[/FONT]
[FONT=Arial] Pozdrawiam[/FONT]

Posted

Werunia ma to co powinien miec wyzel, ludzi, milosc, przestrzen, woda tez jest :fadein: WIdze, ze Pancio Weruni ostrozny, nie spuszcza jej ze smyczy, to dobrze.

Posted

Kasieńko dziękuję kochana. Kiciunia po sterylce. teraz czeka na domeczek. Czuje się dobrze, tak jak Kasia mówiła, w ogole zachowuje się jakby ie miała zabiegu. Kochana kocinka.

Posted

Nic nie obiecuje, ale jak Mloda wroci z obozu za 2 tygodnie, to sie wybieramy do hoteliku zobaczyc koty. Mloda zastrzegla, ze tym razem ona wybiera kocine ;-)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nic nie obiecuje, ale jak Mloda wroci z obozu za 2 tygodnie, to sie wybieramy do hoteliku zobaczyc koty. Mloda zastrzegla, ze tym razem ona wybiera kocine ;-)

Ulka nie nastawiam sie absolutnie i wiem ze inna kicia sie moze spodobac, ale mam wrazenie ze lepszej nie znajdziecie :evil_lol: A tak na powaznie kicia wydaje sie byc ..idealna. 100% kota w kocie. Uwielbia sie przytulankowac i lasic i mruczec. Wydaje sie tez byc bardzo zrownowazona i spokojna;) Taka mala reklamka;)

Posted

Takiej wlasnie szukamy kociny, bo mamy juz Ryska kocura (kastrowany oczywiscie), ale on jest chuliganem, ptaki by tylko łapał, nie lubi siedziec na rekach, nie mruczy w ogole. U mnie koty sa wychodzące, mieszkamy w spokojnej, zielonej okolicy. W hoteliku sa 3 koteczki, Młoda zastrzegla, ze chce sama wybrac kotusie, ma byc jak najbardziej przytulasta.