Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

konto na PW, bo to moje prywatne. Tak ustaliłam z Panią z hoteliku, że będę wpłacać w całości tzn. tzw. grubsza kwotę. Jamniczek jest w domku stałym, a Werunia czeka na swojego Pana.

Posted

Kasiu proszę napisz jak tam Wera? bo Pan skontaktował się ze mną, przyjedzie po Werunię. Umowę adopcyjną podpisze. Ma dorosłych synów.
Kto jest z Bochni?? a dokładnie miejscowość Kłaj?

Posted

Basiu jestem, wgrywa mi sie filmik z Werka i czekam żeby wrzucić, Wera jak nowo narodzona, jakby tej sterylki nie było, nie odczuwa żadnych dyskomfortów, byłam wczoraj u Doktora na kastracji moich Psiurów, pytałam o Werkę, te guzy sa narazie małe, jakby nieodczuwalne dla Niej, al e Dr twierdzi że trzeba je usunąć, póki nie urosną. Żeby nie było gorzej potem... Werka, jak Werka, biega, piłka w pysiu, na każde jedzonko chętnie wraca, Ona lubi czuć dyscyplinę zauważyłam. Co Jej nakażesz to Ona chce robić, bardzo do tego jest mądra, niewiele psów z takim zrozumieniem słucha co się do nich mówi.Ona patrzy na człowieka i czeka co od Niej się wymaga :lol: jak wie o co chodzi to z chęcia to robi, nie lubi być zamknięta bez możliwości wyjścia na zewnątrz. Psy, suki, dzieci, obojętne, wszystko toleruje, wręcz olewa, ma swój świat ze swoja piłeczką :razz::razz::razz::razz: DUŻO RUCHU TO PODSTAWA !!!!!!

Posted

Basia1968 napisał(a):
Kasiu proszę napisz jak tam Wera? bo Pan skontaktował się ze mną, przyjedzie po Werunię. Umowę adopcyjną podpisze. Ma dorosłych synów.
Kto jest z Bochni?? a dokładnie miejscowość Kłaj?

Basiu jestem na watku z twojego podpisu tak jak napisalas.Jezeli chodyi o sparwdzenie domu w Klaju to sluze pomoca bo codziennie z prarcy i do paracy przejezdzam przez ta miejscowosc tylko prosze o telefon ,adres i nazwisko na pw.

Posted

Domek sprawdzony i adopcja zalezy od was. Bo wszystko jest okej ale nie wiem jakie wy macie wymagania co do warunków dla pieska. No bo to jest tak ,pan i pani bardzo fajni ludzie ,mieli suczke wyżlice rasowa i maila raz mlode ,ktore sprzedali ,a jedna zostawili ,jakis czas temu wyzlica przedostal sie miedzy ogrodzeniem sasiada ,gdzie byly kontenery na smieci i wyprowadzila coreczke ,a ze chcialy leciec w puszcze stala sie dragedia ,wpadly pod pociag ,pan bardzo rozpaczal i pochowal je w ogrodku. Teraz juz mi pkazywal teren zostal zabezpieczony .Zreszta cala dosc sporych rozmiarow posesja jest ogrodzona ,caly ogrodek zadbany ,pan sunie leczyl i szczepila ,bardzo ja kochal i byl juz kilka razy na gieldzie ale nie bylo sun wyzlic tylko samce. Jedynie co mozna zażucic to to ,ze pies na podwórku ma bude ,bardzo ładna z podwójnego drewn ,a w razie zimnych nocy lub dni spi w garazu i to jest jedyny minus ale z tego co wiem wyzly raczej nie lia zamkniecia ,uwielbiaja bieganie ,a ten ogród jest naprawde spory no i ludzie bardzo mili ,ogladaja tez program kundel bury bo od razu mnie poznal ,ze bylam wczoraj w tym programie./
A i dom jest z dala od głównej szosy z 2 km ale po drugiej stronie sa te felerne szyny ,ale z tego co widzilam to byl poprostu wypadek i pan nie spodziewal sie ,że po osmiu latach pobytu suni u nich ,przyjdzie jej do glowy przedostanie sie przez te kontenery sasiada ,ktore staly tam .

Posted

Basia1968 napisał(a):
Beatko - czy sunia w ogóle wchodziłaby do domku? czy tylko na polu będzie?

Poprzednia sunie z tego co mowila pani jak miala cieczke siedzila w domu bo pani pokazywla zdrapane drzwi, wiec pewnie tak regorystycznie nie sa ale to musisz zapytac ja wiem tyle ,ze sunai ma bude ,a spac ma w chlodne dni czy noce w garazu ale sa to wymarzone warunki dla duzych psow ,maja wilki ogrod i ludzi do dyspozycji i przypuszczm ,ze jak wejscie z pokoju jest z wyjsciem na ogrod to przeciez sunia pewnie w lecie bedzie wchodzic tym tarasem .