Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, przelałam 100 zł. Napisałam - na wyżełkę - ale może być na co tam zadecydujecie. Podane konto jest w tym samym banku, co mój, więc przelew powinien dojść do południa.

Węgielkowa, dlaczego masz wątpliwości odnośnie "pochodzenie" wyżełki ?

Posted

Beta&Czata dziekuję serdecznie. Jamniczek - nazwany jednak AMOR - będzie kastrowany w poniedziałek za super promocyjną cenę około 40 zł. Ma mniej więcej ponad rok. Jest sliczny , grzeczny, cudowny przytulak.

Posted

Wyobraziłam sobie, gdyby to była moja suka, a ja mieszkałabym w Staszowie. Nie ma możliwości, żeby mnie ktoś nie poinformował ze znajomych, że było ogłoszenie w gazecie. Jeśli właściciel (zakładając, że z okolicy Staszowa) szukałby to już wiedziałby, gdzie jest suka.
P.S. Nie napisałam wczoraj tutaj, ale nieśmiało poprosiłam dziennikarzy z Echa, żeby jeszcze raz ogłosić w gazecie.
To pierwsze ogłoszenie było tylko w internetowym wydaniu powiatu staszowskiego.

Posted

ona może być tez z Osieka, to maleńkie miasteczko po drugiej stronie lasu. Czy koła łowieckie są poinformowane?

Mojej mamy koleżanka jest powiatową w Staszowie. Zadzwonię i powiem jej że takie psy zostały znalezione.

A tak na koniec, to chce wpłacić 50zł na kastrację Amorka. Proszę o numer konta

Posted

A z drugiej strony, to nie wiem, czy dla suni nie było by lepiej, gdyby ten właściciel sie nie znalazł. To z pewnością był myśliwy, który ja zgubił w lesie. Nastepnym razem mogłoby się skończyc dla suni tak samo.
Nie przepadam za tą nacją.:diabloti:.

Szorotka , jeżeli chodzi o ceny w tym hotelu, to są naprawde niewygórowane, jak na hotelowe, a warunki wyśmienite. Oczywiście najlepsze by było bezpłatne dt, ale gdzie takie znaleźć:roll:.

Posted

no właśnie żeby mozna było tak bezpłatne DT
dzwoniłam na razie do Pana Dulęby /weta/ nikt do niego nie zgłaszal zaginięcia psiaków, ale zapisał mój nr tel i dane.
Później zadzwonię do kolejnych

Posted

związek łowiecki w kielcach i w tarnobrzegu otrzymały przedwczoraj (po uprzednich tel. kontaktach) zdjęcia. W kieleckim oddziale zdjęcia wiszą na tablicy info z kontaktem do basi. Wysłałam maila ze zdjęciami do związku łow w W-wie, ale nie dzwoniłam, bo w środę był nieczynny.

Posted

Zaznaczam, Basiu dalej nie mogę skontaktować się z koleżanką, ale pamiętam. Proszę o numer konta, nie mogę z tej chwili za dużo pomoc, deklaruję 30 zł miesięcznie na hotelik.

Posted

Beatko dziekuję ślicznie - wyslę nr na pw.
Mam też dobrą wiadomośc. Jamniczkowa skarpetka tez pomoże. Dziekuję z całego serca. Na pewno nie zapomnę ile osób mi pomogło.

Posted

jamniczkową skarpetkę poprosiłam o wsparcie chociaż 50 zl na karmę
CZY MOGĘ PROSIĆ KOGOŚ KTO UMIE TEKSTY UKŁADAĆ O KRÓTKI TEKŚCIK DO OGŁOSZENIA JAMNISIA. JA CHOLERKA NAWET NIE ZNAM SIĘNA JAMNIKACH. NIE WIEM JAKIE CECHY PODKREŚLIĆ:eviltong:

Posted

napisz jaki ma charakter, czy jest niezależny, czy przyjazny, czy posłuszny, czy lubi pieszczoty, jak jest do innych samców, czy nie brudzi/niszczy/szczeka w domu, czy chodzi na smyczy, czy bawi sie zabawkami, coś w tym stylu ;)

Posted

Ocelot kochana moja nic się nie martw - jakoś się da rady. Asia w hoteliku nie jest potworem żeby psiaki wyrzucić, powolutku damy radę.
Ewatr wiesz, że Cię kocham nie??:loveu::loveu: Ocelotka też kocham:loveu: