GoskaGoska Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a czy już jamnikowe ciotki powiadomione? Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 tak jamnikowe powiadomione, ale nikt tu nie zaglądnął niestety Ja proponuje imiona dla psiaków: Bony i Clayd Wera i Amor czekam na dalsze propozycje Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Basia1968'] czekam na dalsze propozycje Amor i Afrodyta / Fredzia ;) / zamówiłam bannerek dla naszej parki u Pauliny :loveu: Quote
Beta&Czata Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ciotki, przelałam 100 zł. Napisałam - na wyżełkę - ale może być na co tam zadecydujecie. Podane konto jest w tym samym banku, co mój, więc przelew powinien dojść do południa. Węgielkowa, dlaczego masz wątpliwości odnośnie "pochodzenie" wyżełki ? Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Beta&Czata dziekuję serdecznie. Jamniczek - nazwany jednak AMOR - będzie kastrowany w poniedziałek za super promocyjną cenę około 40 zł. Ma mniej więcej ponad rok. Jest sliczny , grzeczny, cudowny przytulak. Quote
wegielkowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wyobraziłam sobie, gdyby to była moja suka, a ja mieszkałabym w Staszowie. Nie ma możliwości, żeby mnie ktoś nie poinformował ze znajomych, że było ogłoszenie w gazecie. Jeśli właściciel (zakładając, że z okolicy Staszowa) szukałby to już wiedziałby, gdzie jest suka. P.S. Nie napisałam wczoraj tutaj, ale nieśmiało poprosiłam dziennikarzy z Echa, żeby jeszcze raz ogłosić w gazecie. To pierwsze ogłoszenie było tylko w internetowym wydaniu powiatu staszowskiego. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 węgielkowa dziekuję Ci serdecznie. Quote
jogi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ona może być tez z Osieka, to maleńkie miasteczko po drugiej stronie lasu. Czy koła łowieckie są poinformowane? Mojej mamy koleżanka jest powiatową w Staszowie. Zadzwonię i powiem jej że takie psy zostały znalezione. A tak na koniec, to chce wpłacić 50zł na kastrację Amorka. Proszę o numer konta Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 jogi koła łowieckie są poinformowane. Ja zadzwonię do wetów Staszkowskich, tylko musze obrobic się w pracy. Jogi dziekuje za wsparcie. Quote
erka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A z drugiej strony, to nie wiem, czy dla suni nie było by lepiej, gdyby ten właściciel sie nie znalazł. To z pewnością był myśliwy, który ja zgubił w lesie. Nastepnym razem mogłoby się skończyc dla suni tak samo. Nie przepadam za tą nacją.:diabloti:. Szorotka , jeżeli chodzi o ceny w tym hotelu, to są naprawde niewygórowane, jak na hotelowe, a warunki wyśmienite. Oczywiście najlepsze by było bezpłatne dt, ale gdzie takie znaleźć:roll:. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 no właśnie żeby mozna było tak bezpłatne DT dzwoniłam na razie do Pana Dulęby /weta/ nikt do niego nie zgłaszal zaginięcia psiaków, ale zapisał mój nr tel i dane. Później zadzwonię do kolejnych Quote
wegielkowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 związek łowiecki w kielcach i w tarnobrzegu otrzymały przedwczoraj (po uprzednich tel. kontaktach) zdjęcia. W kieleckim oddziale zdjęcia wiszą na tablicy info z kontaktem do basi. Wysłałam maila ze zdjęciami do związku łow w W-wie, ale nie dzwoniłam, bo w środę był nieczynny. Quote
BeataDz Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zaznaczam, Basiu dalej nie mogę skontaktować się z koleżanką, ale pamiętam. Proszę o numer konta, nie mogę z tej chwili za dużo pomoc, deklaruję 30 zł miesięcznie na hotelik. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Beatko dziekuję ślicznie - wyslę nr na pw. Mam też dobrą wiadomośc. Jamniczkowa skarpetka tez pomoże. Dziekuję z całego serca. Na pewno nie zapomnę ile osób mi pomogło. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 jamniczkową skarpetkę poprosiłam o wsparcie chociaż 50 zl na karmę CZY MOGĘ PROSIĆ KOGOŚ KTO UMIE TEKSTY UKŁADAĆ O KRÓTKI TEKŚCIK DO OGŁOSZENIA JAMNISIA. JA CHOLERKA NAWET NIE ZNAM SIĘNA JAMNIKACH. NIE WIEM JAKIE CECHY PODKREŚLIĆ:eviltong: Quote
tanitka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 napisz jaki ma charakter, czy jest niezależny, czy przyjazny, czy posłuszny, czy lubi pieszczoty, jak jest do innych samców, czy nie brudzi/niszczy/szczeka w domu, czy chodzi na smyczy, czy bawi sie zabawkami, coś w tym stylu ;) Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 poczekamy na kaskadaffik ona ma najlepsze info o Amorku. Quote
ocelot Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Basiu myślę jak pomóc..., ale finansowo na razie nie dam rady... zruinował mnie cholerny alergolog. Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mamy bannerek od Pauliny :loveu: mozna sie częstowac ... Quote
Basia1968 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ocelot kochana moja nic się nie martw - jakoś się da rady. Asia w hoteliku nie jest potworem żeby psiaki wyrzucić, powolutku damy radę. Ewatr wiesz, że Cię kocham nie??:loveu::loveu: Ocelotka też kocham:loveu: Quote
erka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Juz się podnosimy i prosimy o wsparcie na hotel dla tej pary:). Quote
magenka1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 podpisuję się podnosimy bo warto piękna para, Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 gdyby ktos znalazł taki bazarek, gdzie można kupić pakiet ogłoszeń - proszę, wstawcie linka :) można by zamówić dla suni i jamniorka:) Quote
Recommended Posts