TERESA BORCZ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 piękny ten Big ale ma na fotografiach bardzo smutne oczy. Wiadomość o domku jest wspaniała, balsam na serce i nadzieja dla innych równie biednych psiaków. Wprawdzie ma narazie gdzie mieszkać i może to nawet lepiej od budy, ale gdyby do zimy trzeba było to może uskładamy na wypasioną budkę? Quote
ludwa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ma jednak chłopak trochę szczęścia w życiu:))) Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wowwwww jakie cudowne wieści!!!!!! BIGu szczęścia!!!!!!!! :laola: Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Czy mozna poprosic o jakies zdjecia z nowego domu ?????????????? Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 już wczoraj nie robiłam, bo ciemno było i tyle emocji :P ale może dziś będą!!! Quote
Kociabanda2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mru napisał(a):już wczoraj nie robiłam, bo ciemno było i tyle emocji :P ale może dziś będą!!! Rewelacyjne nowiny!!!! :multi::multi::multi::multi: No, takie poranki to ja lubię :loveu: Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale miło zaczął mi się dzień :multi: Biguś, szczęścia w nowym domu! :loveu: Czekam z niecierpliwością na fotki szczęśliwego Biga :) Quote
kasia310 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bardzo się cieszę, to cudowna wiadomość:loveu: :multi: Quote
RenW Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ojej, co ja czytam:crazyeye:, Big ma dom!!:cunao::cunao: Quote
feliksik Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 cudnie a ja się właśnie zachwycałam jak ładnie wygląda na głownej stronie onetu-psy, bo dzisiaj go tam wrzucili http://pies.onet.pl/, a tu takie wieści. Może innego polecać, gdyby ktoś się odezwał Quote
Kociabanda2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='feliksik']cudnie a ja się właśnie zachwycałam jak ładnie wygląda na głownej stronie onetu-psy, bo dzisiaj go tam wrzucili http://pies.onet.pl/, a tu takie wieści. Może innego polecać, gdyby ktoś się odezwał Mru ma tyle tych psiaków pod opieką, że na pewno będzie miała kogo polecić potencjalnym domkom :) Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 :roll: znaczy ja sie jeszcze nie cieszę na 100%, musi minać trochę czasu dopiero wczoraj wieczorem Big dotarł do swojego domu :) nawet nie widział wiele :P poza tym Big to chodzące nieszczęście :( trzeba go przebadać, leczyć, on chodzi w sumie na dwóch nogach tylko... :( psiaka na onecie można na innego wymienić :) a jakże! Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 racja, Borek po 1 duży niesprawny a po 2 pójdziełatwo na giełdzie :/ Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 TZ w dzień odwiedzi Biga, to dowiemy się jak on tam... :) szczerze powiem, że mnie to nerwy pożerają... Quote
jaanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mam nowe wiadomości . Noc minęła dobrze , Big spał na legowisku w garażu . Pozwiedzał i sam wybrał to miejsce jeszcze wczoraj . Towarzyszyła mu suczka rezydentka ( sama wybrała ). Dostał dobre śniadanko , indyk z ryżem warzywami , jajkiem i i do tego zmielone siemie a wszystko lekko zmiksowane :) . Apetyt mu dopisuje . Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jaanka :D dzięki hihi bo z nerwów aż mnie ściskało ;) jaanka to właśnie ta mama chrzestna Biga ;) Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 taki jadłospis na stawy :) TZ był u Biga - wszystko ok :) Big jest naprawdę zadowolony! no bo jak tu nie być? dobrze dają jeść, głaszczą i jeszcze cały czas można się przechadzać ;) Big stara się chodzić za panią Grażyną, biedak nie zawsze nadąża... na pewno mu fajnie - a jeszcze słoneczko, wiosna, aż chce się żyć! a ja jutro Biga odwiedzę :D:D:D Quote
Agnieszka103 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Co za wspaniałe nowiny!!! Tak się cieszę! To teraz przede wszystkim dużo zdrowia dla naszego wielkiego chłopaka :) Proszę go mocno wyściskać ;) Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 W takim razie pozwolę sobie zaprosić Was na wątek innego brzydkiego, chorego staruszka, który potrzebuje miejsca na dożycie... Lampo został zabrany z ulicy, gdzie prawdopodobnie został porzucony przez poprzednich "właścicieli" - tak jak Big, pewnie wcześniej pilnował podwórka, ale się zestarzał... Teraz mieszka w schronisku, a jego świat ogranicza się do biura dzielonego z kilkoma innymi psami i małego podjazdu :( http://www.dogomania.pl/threads/173727-Falenicki-mustang-staruszek-Lampo-szuka-domu Quote
jaanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wyściskałam dzisiaj Biga , to taki misiopies . Zero agresji sama poczciwość . Mam nadzieję że to się nie zmieni jak poczuje się pewnie . Jeszcze trochę obawiam sie relacji z kotem . Wiem że jest dużo potrzebujących ale nie zostawiajcie Biga :) Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 no ja z kotem też się boję :( chciał za nim biec, co prawda kot by mu uciekł, ale nie wiem co na to pani Grażyna powie na dłuższą metę... dla Biga to dopiero początek jest - jeszcze wiele go czeka, nie zostawiajcie nas Quote
Recommended Posts