Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
koosiek - dzięki Tobie tyle fanów ma Big :) jeszcze wczoraj nikt o nim nie wiedział!

Noooo, wszędzie jej pełno, w mojej skrzynce pocztowej też się zalęgła;) Walczy ciotka uparcie, to jak nie przyjść?

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
apsa, faktycznie bardzo podobny :( AMel miał w końcu dom?

Tak. Długo się nim wprawdzie nie nacieszył, ale przez dwa miesiące był Psem Pańskim.

Posted

mmd napisał(a):
Noooo, wszędzie jej pełno, w mojej skrzynce pocztowej też się zalęgła;) Walczy ciotka uparcie, to jak nie przyjść?

Bo mnie ten pies strasznie za serce złapał. Odłożyłam wczoraj na bok swoje plany, żeby wątek porozsyłać... Musi mu się udać :)

Posted

I bardzo dobrze zrobiłaś. Wunia swego czasu zaspamowała chyba całe dogo, a "jej" pies zamiast w lesie na śniegu, siedzi u Jamora i ma wieeelkie stado fanów.

Posted

mmd napisał(a):
I bardzo dobrze zrobiłaś. Wunia swego czasu zaspamowała chyba całe dogo, a "jej" pies zamiast w lesie na śniegu, siedzi u Jamora i ma wieeelkie stado fanów.

całe może nie :D ale od czwartkowej nocy do poniedziałku prawie non-stop :D:D Trochę spałam po drodze :D:D

Posted

Wysłałam do jednej z osób zapytanie o możliwość zaopiekowania się naszym "wielkim chłopcem". Poza tym też popytam wśród osób mających domy z ogrodem. Jeśli będę miała jakąś informacje to od razu dam znać. Poczta pantoflowa działa zawsze najlepiej, dlatego im więcej osób będzie wiedziało o tym, że Big szuka domu, tym lepiej

Posted

oh tak, taka poczta jest najlepsza
wiele ludzi nie wie, że mogliby pomóc
że wystarczy ogródek buda czy kojec naprawdę niewiele!
a my pomożemy finansowo w razie co!
byle Big nie siedział w boksie takim małym :(

Posted

Popróbuje ten plakacik...
może mi coś sie uda wykąbinować.
a chętni do adopcji z kim sie mają kontaktować?? i gdzie psiak przebywa??
napisze też numer konta