Agnieszka103 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ależ nie mam zamiaru zostawiać naszego wielkiego chłopaka ;) Myślę, że pozostali również będą śledzić jego poczyniania (m.in. z kotem ;) ) Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie no jasne, że Biga zostawić nie wolno :) Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Z kotem bedzie dobrze :):) musza sie przyzwyczaic. Ja zawsze mieszalam psy z kotami:):) Quote
kasia310 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ja też jestem ciekawa dalszych losów Biga, mam nadzieję, że już na zawsze szczęśliwego:) a z kotkiem może się dogadają.... Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mtf zalesie']2 budy do oddania miala ania 012[/QUOTE] o napiszę do niej Quote
jaanka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Okazuje się że Big ma większe możliwości niż nam się wydawało. Umie rozwijać całkiem spore prędkości mając na celowniku kota . Na szczęście kot wie że przytulać się może tylko do Norki . Quote
ludwa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 jeszcze chłopak schudnie i kondycji nabierze:) To się nazywa: motywacja:))) Quote
Kociabanda2 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='jaanka']Okazuje się że Big ma większe możliwości niż nam się wydawało. Umie rozwijać całkiem spore prędkości mając na celowniku kota. [/QUOTE] Oj to nie dobrze... A tylko gania za nim (dla zabawy) czy chciałby go dopaść? Mój pies to lubi sobie czasem za kotem poganiać, ale tylko dla samego ganiania. Jak mu się niechcący uda dogonić to tylko się bawią razem ładnie. Nie robi kotom krzywdy. Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 ojej a kot jak to znosi? a pani Grażyna? co za łobuz! kurcze on wtedy nie myśli nawet o swoich problemach :/ fajnie ze teren jest naprawdę spory i kot ma gdzie uciekac! bo ma :) co do budy do oddania wymiary to: wysokość 80, szerokość 50 a długość 120 więc chyba Big się nie zmieści :( Quote
jaanka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie sądzę że dla zabawy , on chyba zapomniał co to jest zabawa . Może kiedyś go nauczono że pies musi ganiać koty . Chyba dużej agresji nie wykazywał . Dla mnie najważniejsze jest że kot nie próbuje się przytulać tylko zmyka . Bo moje to od razu lecą się witać . A buda daleko jest ? Quote
mtf zalesie Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 to moze taniej bude przerobic niz kupic nowa albo wymienic z kims na wieksza Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 nie, mamy materiały i robimy :) roboty w toku, także kwestia czasu, ale Bigowi na razie nie w głowie pchanie się gdziekolwiek indziej niż garaż ;) upodobał sobie raczej otwarte tereny. Quote
jaanka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 garaż garażem jest głównie z nazwy , kiedyś spełniał taką funkcję . W tej chwili jest raczej dolną częścią domu z zewnętrznym wejściem . Big ma tam legowisko z kołderką i sam uznał to miejsce za swoje . To bardzo sympatyczny pies :) Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 tak tak, to jest pusty garaż :P już teraz nie jest pusty, bo jest w nim Big ;) w dzień to Big leży wszędzie :) byle blisko ludzi. Wczoraj jak piłowaliśmy deski leżał 10 cm od nas :P Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 aha tu można podziwiać foty z nowego domu Biga :) http://www.konstancin.szkolimypsy.com/?p=8 zapraszam! uwaga, stronka jeszcze w budowie :) aha i jest to stronka oficjalna taka dla ludzi i z zalozeniem, ze kazdy (nawet R) moze na nia wpasc takze uważajcie z komentowaniem ;) Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jak dobrze, widzieć go zadowolonego i rozłożonego! Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 i usmiechniętego :) http://www.konstancin.szkolimypsy.com/wp-content/uploads/2010/03/Image00003.jpg Quote
malibo57 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jednak ten jedyny znany mi ze światów nie jest taki całkiem zły. Można złapać cug do turlania się dalej:) Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malibo57']Jednak ten jedyny znany mi ze światów nie jest taki całkiem zły. Można złapać cug do turlania się dalej:)[/QUOTE] Fajnie powiedziane.:happy1: Quote
mtf zalesie Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jesli chcecie palete pod bude i wejdzie do samochodu moge dac 100 cmx 97 m lub dwie Quote
mtf zalesie Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 oczywiscie 100 cm x 97 cm --zjadlo mi litere Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malibo57']Jednak ten jedyny znany mi ze światów nie jest taki całkiem zły. Można złapać cug do turlania się dalej:)[/QUOTE] nie jest, bo w jednej z jego części panuje sprawiedliwa i wielce mądra kapłanka Mru:) Quote
Recommended Posts