Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazuje się że Big ma większe możliwości niż nam się wydawało.
Umie rozwijać całkiem spore prędkości mając na celowniku kota . Na szczęście kot wie że przytulać się może tylko do Norki .

Posted

[quote name='jaanka']Okazuje się że Big ma większe możliwości niż nam się wydawało.
Umie rozwijać całkiem spore prędkości mając na celowniku kota. [/QUOTE]
Oj to nie dobrze... A tylko gania za nim (dla zabawy) czy chciałby go dopaść? Mój pies to lubi sobie czasem za kotem poganiać, ale tylko dla samego ganiania. Jak mu się niechcący uda dogonić to tylko się bawią razem ładnie. Nie robi kotom krzywdy.

Posted

ojej a kot jak to znosi? a pani Grażyna? co za łobuz! kurcze on wtedy nie myśli nawet o swoich problemach :/ fajnie ze teren jest naprawdę spory i kot ma gdzie uciekac! bo ma :)

co do budy do oddania wymiary to: wysokość 80, szerokość 50 a długość 120 więc chyba Big się nie zmieści :(

Posted

Nie sądzę że dla zabawy , on chyba zapomniał co to jest zabawa . Może kiedyś go nauczono że pies musi ganiać koty . Chyba dużej agresji nie wykazywał . Dla mnie najważniejsze jest że kot nie próbuje się przytulać tylko zmyka . Bo moje to od razu lecą się witać .

A buda daleko jest ?

Posted

nie, mamy materiały i robimy :) roboty w toku, także kwestia czasu, ale Bigowi na razie nie w głowie pchanie się gdziekolwiek indziej niż garaż ;) upodobał sobie raczej otwarte tereny.

Posted

garaż garażem jest głównie z nazwy , kiedyś spełniał taką funkcję . W tej chwili jest raczej dolną częścią domu z zewnętrznym wejściem . Big ma tam legowisko z kołderką i sam uznał to miejsce za swoje . To bardzo sympatyczny pies :)

Posted

tak tak, to jest pusty garaż :P już teraz nie jest pusty, bo jest w nim Big ;)

w dzień to Big leży wszędzie :) byle blisko ludzi. Wczoraj jak piłowaliśmy deski leżał 10 cm od nas :P

Posted

[quote name='malibo57']Jednak ten jedyny znany mi ze światów nie jest taki całkiem zły. Można złapać cug do turlania się dalej:)[/QUOTE]

Fajnie powiedziane.:happy1:

Posted

[quote name='malibo57']Jednak ten jedyny znany mi ze światów nie jest taki całkiem zły. Można złapać cug do turlania się dalej:)[/QUOTE]

nie jest, bo w jednej z jego części panuje sprawiedliwa i wielce mądra kapłanka Mru:)