Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia, wet powiedział, że poleca Boscha light, bo jest sprawdzony :) i właśnie mi malibo napisała, że kupi mu worek :) także te 12 kg będzie na dniach!

Posted

mru napisał(a):
ketunia, wet powiedział, że poleca Boscha light, bo jest sprawdzony :) i właśnie mi malibo napisała, że kupi mu worek :) także te 12 kg będzie na dniach!

To dobrze, że będzie miał karmę.:)

Posted

Cześć Ketunia! Mru ma zapytać, czy Big nie może dostać Trocoxilu. Ja jeszcze kombinuje z Omega3, ale musza być certyfikowane kapsułki: Amway albo Solgar. Innymi nie ma co zawracać sobie głowy.
Przelew na karme już poszedł, ale pewnie drugi worek mu sie przyda - to przecież Big:)

Posted

meloksika polaczony z omeprazolem da taki sam efekt jak trokoxil psi a zaplacicie 7x drozej,nie jest to zadne cudo nie dziala silniej p/zapalne ani p/bolowo niz meloksikam placicie tylko za efekt ochronny co mozna zrobic dolaczajac omeprazol i wygode dawkowania co pare tygodni a nie codziennie,dla duzego psa te koksyb kosztuje conajmniej 200 zl a meloksikam z omeprazolem 25 zl/mies.

Posted

o nie wiedziałam, dzieki za te wiedzę

Big wczoraj dostał jeszcze antybiotyk i pychol mu się cieszył :) normalnie w domu już na dywanie mieszka... ;) a jak pod płotem szczeka! :)

Posted

no, strasznie
a jeszcze ta jego waga :/

mimo to on jest tak radosny, że jejku
czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę

Posted

mru napisał(a):

czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę

To widać na zdjęciach :) Sama radość na tym pycholku :loveu: Żeby tylko jeszcze udało się uśmierzyć ten ból. Mam nadzieję, że biorąc te leki będzie się czuł znacznie lepiej.

Posted

czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę[/QUOTE]

bardzo się z tego cieszę . A najważniejsze że jest kochany i z tego cieszę się jeszcze bardziej . I ze spania na dywanie także .

Posted

własnie byłam z panią Grażyną i Bigiem na spacerze . Musi wychodzić poza ogród , bo inaczej głównie leży . Powinien trochę się poruszać ze względu na stawy i tuszę . Ale dzisiaj pomacałam i żebra wcale nie są takie otłuszczone , on ma dużo futra zwłaszcza wokół szyi i na karku . Utyka ale jest szczęśliwy i to mnie cieszy . Leki łagodzą dolegliwości bólowe . Głaskanie i przytulanie to lekarstwo na jego skołataną psią duszę a tego mu nie brakuje .