ketunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Kupię Bigowi worek karmy. Może być RC Obesity? Mru podaj mi proszę na pw adres do wysyłki. Biedny psiaczek..:( Quote
mru Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ketunia, wet powiedział, że poleca Boscha light, bo jest sprawdzony :) i właśnie mi malibo napisała, że kupi mu worek :) także te 12 kg będzie na dniach! Quote
ketunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mru napisał(a):ketunia, wet powiedział, że poleca Boscha light, bo jest sprawdzony :) i właśnie mi malibo napisała, że kupi mu worek :) także te 12 kg będzie na dniach! To dobrze, że będzie miał karmę.:) Quote
malibo57 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Cześć Ketunia! Mru ma zapytać, czy Big nie może dostać Trocoxilu. Ja jeszcze kombinuje z Omega3, ale musza być certyfikowane kapsułki: Amway albo Solgar. Innymi nie ma co zawracać sobie głowy. Przelew na karme już poszedł, ale pewnie drugi worek mu sie przyda - to przecież Big:) Quote
mtf zalesie Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 meloksika polaczony z omeprazolem da taki sam efekt jak trokoxil psi a zaplacicie 7x drozej,nie jest to zadne cudo nie dziala silniej p/zapalne ani p/bolowo niz meloksikam placicie tylko za efekt ochronny co mozna zrobic dolaczajac omeprazol i wygode dawkowania co pare tygodni a nie codziennie,dla duzego psa te koksyb kosztuje conajmniej 200 zl a meloksikam z omeprazolem 25 zl/mies. Quote
mru Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 o nie wiedziałam, dzieki za te wiedzę Big wczoraj dostał jeszcze antybiotyk i pychol mu się cieszył :) normalnie w domu już na dywanie mieszka... ;) a jak pod płotem szczeka! :) Quote
mru Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 tak, Carprodyl - to jest przeciwzapalne i przeciwbólowe Quote
Kociabanda2 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Biedny :( Nie sądziłam, że on tak cierpi :( Quote
mru Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 no, strasznie a jeszcze ta jego waga :/ mimo to on jest tak radosny, że jejku czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę Quote
Kociabanda2 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mru napisał(a): mimo to on jest tak radosny, że jejku czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę To widać na zdjęciach :) Sama radość na tym pycholku :loveu: Żeby tylko jeszcze udało się uśmierzyć ten ból. Mam nadzieję, że biorąc te leki będzie się czuł znacznie lepiej. Quote
jaanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mimo to on jest tak radosny, że jejku czuje się już jak u siebie i bardzo kocha panią Grażynę[/QUOTE] bardzo się z tego cieszę . A najważniejsze że jest kochany i z tego cieszę się jeszcze bardziej . I ze spania na dywanie także . Quote
jaanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 chciałam zacytować mru w takim niebieski dymku ale coś mi nie wyszło . Pewnie trzeba - multi -cytat a nie odpowiedź z cytatem Quote
mru Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 wczoraj aż do 22 siedzieliśmy u pani Grażyny ;) i przez cały czas Big nam towarzyszył :) w domu. Quote
koosiek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :( http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku Quote
jaanka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 własnie byłam z panią Grażyną i Bigiem na spacerze . Musi wychodzić poza ogród , bo inaczej głównie leży . Powinien trochę się poruszać ze względu na stawy i tuszę . Ale dzisiaj pomacałam i żebra wcale nie są takie otłuszczone , on ma dużo futra zwłaszcza wokół szyi i na karku . Utyka ale jest szczęśliwy i to mnie cieszy . Leki łagodzą dolegliwości bólowe . Głaskanie i przytulanie to lekarstwo na jego skołataną psią duszę a tego mu nie brakuje . Quote
mru Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 niby nie widać, bo on jest potężny, ale niestety 10 kg powinien zrzucić :( Bosch już dostał :D dziękujemy Małgosiu!!! Quote
Kociabanda2 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mru napisał(a):niby nie widać, bo on jest potężny, ale niestety 10 kg powinien zrzucić :( Bosch już dostał :D dziękujemy Małgosiu!!! Aż 10kg?!?! :-o O rety... Quote
Recommended Posts