lidush Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czy ktoś już miał przyjemność z tą Panią- Kristina Purens ? Quote
Iwa-R Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Musiałek napisał(a):Iwona jest na 13 stronie tego topiku !!! Czytałam, czytałam.... i chyba na 9 nie miałam już siły, dlatego zaznaczyłam, że wszystkiego nie przeczytałam, więc nie trzeba się od razu tak złościć (liczba wykrzykników). Mimo to, ziękuję bardzo za odpowiedź. Quote
Musiałek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Iwa-R napisał(a):Czytałam, czytałam.... i chyba na 9 nie miałam już siły, dlatego zaznaczyłam, że wszystkiego nie przeczytałam, więc nie trzeba się od razu tak złościć (liczba wykrzykników). Mimo to, ziękuję bardzo za odpowiedź. Aleś ty dziewczyno wrazliwa ;) Mnie by do głowy nie przyszło złościc się o taka bzdurę :crazyeye: (już boje się wykrzykniki stawiać :evil_lol: ) Ja chciałam ci tylko podkreślic abys na 13 strone zajrzała i aby ci pomóc znaleźć. :eviltong: Quote
Iwa-R Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No tak mnie zawsze uczono, że więcej niż dwa wykrzykniki onaczają coś w stylu ostrego podkreślenia zdania, a duże litery - krzyk. Ale mniejsza o to, bo sie temat zmienia :p Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedź! :buzi: Quote
zakla Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Gdyby ktos jechal z Warszawki w sobote i mialby wolne ejdno miejsce to bylabym bardzo wdzieczna:cool3: Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 a czy ktoś z Was będzie jechał przez Konin i miałby jakieś miejsce wolne?:roll: Quote
Iwa-R Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Jeśli pojadę do Łodzi, to pewnie pojadę przez Konin. Ale czy pojadę jeszcze nie potrafię stwierdzić. Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To w razie czego daj znać, byłabym Ci bardzo wdzięczna. Oczywiście dokładam sie do paliwka;) Quote
Ludek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 zakla napisał(a):Gdyby ktos jechal z Warszawki w sobote i mialby wolne ejdno miejsce to bylabym bardzo wdzieczna:cool3: A nie jedziesz na zawody do Płocka? Quote
talut Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 da się zgłosić psa elektronicznie? bo wszędzie szukam forumlarza i nie mogę znaleźć :roll: Quote
JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Łódź, 6-7.05.2006 Miejsce - Place Stadion KS "START" Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 31.03.2006 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi - za pierwszego psa (z katalogiem) 95 zł - za każdego następnego 80 zł - za psa w klasie szczeniąt 45 zł - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - wszystkie rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - konkurs Młody Prezenter - 20 zł - konkurencje: Para Hodowlana, Grupa Hodowlana - 45 zł Opłata, za każdego psa zgłoszonego w terminie, wnoszona w dniach wystawy wynosi 150 zł, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów oraz dzień, w którym pies jest oceniany. Foreign exhibitors - for every dog 40 Euro - puppy class 20 Euro - Best breeders group and Best couple competition 20 Euro Payment in days of the show - for every dog 40 Euro Konto bankowe - Bank account PKO SA VI O/Łódź 35 1240 3031 1111 0000 3426 6805 Reklamy w katalogu hodowlane - cała strona (cz-b) 150 zł, (kolorowa) 300 zł, pół strony (cz-b) 75 zł, (kolorowa) 150 zł, firmy - cała strona (cz-b) 300 zł, (kolorowa) 600 zł, pół strony (cz-b) 150 zł, (kolorowa) 400 zł Adres organizatora - Organizer's address Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Łodzi al. Kościuszki 48, 90-427 Łódź (Poland) tel./phone/fax (0048) (42) 637-62-62, 657-00-31, 637-66-00 e-mail: [email protected] Biuro czynne: pn - pt 15 - 20 Office hours: Monday - Friday 3.00 p.m. - 8.00 p.m. Strona oddziału: http://www.zkwp.lodz.pl UWAGA ! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Zgłoszenia wysłane faksem wymagają potwierdzenia telefonicznego. Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię RODOWODU lub METRYKI oraz dowodu wpłaty. Obsada sędziowska może ulec zmianie. Please do attach a xerox copy of the pedigree to application. Applications done by fax must be confirmed by telephone. Sędziowanie grup / Division of groups 06.05.2006 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 5, 6, 10 07.05.2006 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 4, 7, 8, 9 Planowana obsada sędziowska - Judges Grupa 1 Group Elena Balazsovits (H) Ewa Bukład (PL) Leos Jancik (CZ) Josef Dieter Oeser (D) Hans Erik Pedersen (DK) Otakar Vondrous (CZ) Grupa 2 Group Gerd Apel (D) Elena Balazsovits (H) Jaromir Dostal (CZ) Jan Gajewski (PL) Tibor Gellen (H) Jaroslav Matyas (SK) Wojciech Myszkowski (PL) Hans Erik Pedersen (DK) Karl P. Reisinger (A) Gabriela Ridarcikova (SK) Anna Rogowska (PL) Siergiey Slykin Vladimirovitz (UKR) Silvane Tompousky (F) Otakar Vondrous (CZ) Orietta Zilli (I) Grupa 3 Group Jan Gajewski (PL) Walter Jungblut (D) Jaroslav Matyas (SK) Hans W. Müller (CH) Siergiey Slykin Vladimirovitz (UKR) Silviane Tompousky (F) Grupa 4 Group Gianfranco Bauchal (I) Orietta Zilli (I) Grupa 5 Group Pierluigi Buratti (I) Tibor Gallen (H) Peter Jolie (GB) Karl P. Reisinger (A) Grupa 6 Group Andrzej Brabletz (PL) Josef Nemec (CZ) Stefan Stefik (SK) Grupa 7 Group Leszek Siejkowski (PL) Aleksander Skrzyński (PL) Grupa 8 Group Anna Bogucka (PL) Pierluigi Buratti (I) Josef Nemec (CZ) Joanna Szczepańska-Korpetta (PL) Grupa 9 Group Leos Jancik (CZ) Peter Jolie (GB) Kristina Purens (S) Tatjana Urek (SLO) Anatoli Zhuk (BLR) Grupa 10 Group Gianfranco Bauchal (I) Orietta Zilli (I) Inne / Others Młody Prezenter / Junior HandlingSobota / Saturday - Maria Bruska (PL) Niedziela / Sunday - Maria Bruska (PL) Testy psychiczne i egzamin PT Sobota, Niedziela - Janusz Arnold (PL), Tadeusz Roszkiewicz (PL) Opłata za egzamin PT 60 zł, za testy psychiczne 40 zł. Nie znalazłam tematu a już nie tak daleko do wystawy. Czy ktoś się wybiera? Quote
Diana14 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ale temat juz jest i całkiem niemały więc zapraszam tam ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19435 Quote
JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Diana14 napisał(a):Ale temat juz jest i całkiem niemały więc zapraszam tam ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19435 Oj przepraszam i proszę o zamknięcie tego tematu. Quote
maga18 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 zgłoszenie mozna sobie sciagnac stąd: http://www.zkwp.pl/wystawy/zgloszenie.pdf a tu jest podział sędziów na dane rasy: http://www.zkwp.lodz.pl/html/obsada_sedziowska_maj2006.html Quote
talut Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 chodziło mi o elektorniczny formularz zgłoszeniowy ;) jak jest np. do NDM ;) Quote
JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie mailem i po kilku godzinach dostałam potwierdzenie, że zostało przyjęte ;). Formulaża nie ma ale ja napisałam wzorując się na formulażu na inną wystawę ( chyba do Karkowa ). A czy jedzie ktoś ze Śląska w Niedzielę i miał by miejsce na jedną osobę z małym pieskiem? Oczywiście dokładam się do paliwa;). Ja mieszkam w Bielsku-Białej ale może być z Katowic itp... Quote
efra-husky Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 JASMIN ja będę jechała z Krakowa w niedzielę :razz: Quote
JASMIN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 efra-husky napisał(a):JASMIN ja będę jechała z Krakowa w niedzielę :razz: A którędy będziesz jechała? Może mogłabym się gdzieś dosiąść?;) Quote
wendka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dana1 napisał(a): Grupa I F.C.I. - Kristina Purens Szwecja - Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Australian Kelpie, Owczarki Belgijskie (wszystkie), Bergamasco Czy ktokolwiek spotkal sie z ta pania na ringu? Jak ocenia? Bo zastanawiam sie nad zgloszeniem, ale nie chce mi sie jezdzic tam gdzie kolor aussika zawaza na ocenie. A jak wrzucilam w google, to widzialam, ze juz w Polsce oceniala m.in PONy Quote
Nor(a) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Grupa 7 Aleksander Skrzyński (PL) Podzieli się ktoś może doświadczeniami z ringu? :roll: Zgłaszać 12 miesięcznego psa, który ma nadmiar energii i siły, a bieg na ringówce nie jest jego najmocniejszą stroną? Mamy dosyć napięty plan wystawowy od kwietnia i zastanawiam się czy jej dokładać jeszcze ten występ. :roll: Quote
Agasia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nora - p. Skrzyński to mysliwy, w sumie co do niego mam podzielone zdanie, w beaglach lubi psy mocne, bedac u niego 2 razy mielismy 2 zupelnie inne opisy... ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Uwazajcie,by pan Skrzynski nie dopatrzyl sie braku jadra u championa albo zlego zgryzu u psa majacego idealny zgryz ;-) Quote
Recommended Posts