Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama powiedziala, ze przyszed jakis list z Lodzi - wiec pewnie numerek z potwierdzeniem - jutro pojade to odebrac :)

Teraz tylko czekam na plan wystawiania... I info, czy jestesmy na stadionie, czy obok

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='nice_girl'][quote name='Złośnica&LUGER']Pisze dokładnie tak : "Potwierdzenie ninijesze wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie oraz świadectwem szczepienia psa przeciw wściekliźnie upoważnia..."

czyli starczy książeczka zdrowia :D[/quote]

A na potwierdzeniu z zeszłego roku jest napisane:"... Potwierdzenie wraz z dowodem wpłaty za udział w wystawie, świadectwem szczepienia przeciwko wściekliźnie i urzędowym świadectwem zdrowia upoważnia..."
Może zmieniły się przepisy? Jeśli tak, to trzeba się cieszyć. :D[/quote]
To Ty zbierasz takie "dokumenty"?! :o
Pzdr.[/quote]

Jakoś tak wszystko wrzucam do jednego segregatora. Wszystko, tzn. dowody wpłaty, dymplomy, karty ocen, i jakoś tak uchowało się to potwierdzenie. :wink:

Dzisiaj dostałam potwierdzenie. :)

Posted

[quote name='dana1'][b]Grupa IX F.C.I.[/b]

ZMIANA – 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4

ZMIANA – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27

[color=orange]W NIEDZIELĘ OTRZYMALIŚMY OD TYCH SĘDZIÓW ODMOWĘ PRZYJAZDU – ALE JUŻ JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU – NOWI SĘDZIOWIE TEŻ SĄ ZAGRANICZNI – JEDEN Z PUERTO RICO TYLKO INNY I SĘDZINA Z SŁOWENII NIE MYLIĆ ZE SŁOWACJĄ. PISZĘ Z DOMU I NIE PAMIĘTAM NAZWISK. MAJĄ UPRAWNIENIA TYLKO NA IX GRUPĘ, WIĘC SIĘ ZNAJĄ. LIST Z ICH ODMOWĄ BĘDZIE ZAMIESZCZONY W KATALOGU.[/color]
[/quote]
Czy mozesz podac jacy beda sedziowie?

Posted

[quote name='dorotal'][quote name='dana1'][b]Grupa IX F.C.I.[/b]

ZMIANA – 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4

ZMIANA – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27

[color=orange]W NIEDZIELĘ OTRZYMALIŚMY OD TYCH SĘDZIÓW ODMOWĘ PRZYJAZDU – ALE JUŻ JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU – NOWI SĘDZIOWIE TEŻ SĄ ZAGRANICZNI – JEDEN Z PUERTO RICO TYLKO INNY I SĘDZINA Z SŁOWENII NIE MYLIĆ ZE SŁOWACJĄ. PISZĘ Z DOMU I NIE PAMIĘTAM NAZWISK. MAJĄ UPRAWNIENIA TYLKO NA IX GRUPĘ, WIĘC SIĘ ZNAJĄ. LIST Z ICH ODMOWĄ BĘDZIE ZAMIESZCZONY W KATALOGU.[/color]
[/quote]
Czy mozesz podac jacy beda sedziowie?[/quote]

[b]Dorotal[/b] :P Ponieważ akita miał sędziowac Rafael de Santiago z PR a nie przyjedzie,to sędziować będzie z Hiszpanii Alfonso Thovar del Solar.Sędzia z Puerto miał również sędziowac King Charlsy,masz zmianę sędziego ,więc zapewne będzie to ten sam Hiszpan,który posedziuje akita. :D

Posted

my zgłoszenia też ciągle nie mamy. I może bym się tak nie stresowała gdyby można było sprawdzić w stawkach czy jesteśmy przyjęci albo możnaby się do Łodzi dodzwonić :( może nas wcale nie ma :(

Posted

[quote](Laura wąsowska,gr. młodsza,whippet-Nie tylko ładna Meradith.) [/quote]
Potwierdzeń na Młodego Prezentera nie rozsyłano. [b]Sprawdziłam jesteś.[/b] Będę Ci kibicować, a właściwie Wam wszystkim. To moja ulubiona konkurencja na wystawie. Sama tak nie potrafię, no i nie łapię się już do żadnej grupy. Pozdrawiam Dana

Posted

CIERPLIWOŚCI - TO DO WSZYSTKICH WIECIE O CO CHODZI.

[b]Tatiana Urek Słowenia[/b] 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4

[b]Rene Echevarria-Cofino Puerto Rico[/b] – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27
Pozdrawiam Dana1

Posted

hmmm.....

Samoyedy miały być sędziowane przez tego samego sędziego co i Akity. Czy to zatem oznacza, że też w zaistniałej sytuacji "wystawiamy się" u Hiszpana, czy też Samoyedy zostały może przesunięte do jakiego innego sędziego sędziujacego gr.V?

pozdrawiam

Posted

[quote name='Lara']Ludek, AniaN - raczej stawek zadnej rasy nikt nie zna :D to bedzie niespodzianka! :D[/quote]

Jak ja lubię niespodzianki :lol:

Posted

[quote]I o ktorej wchodzą Polskie Owczarki Nizinne? [/quote]

rowniez jestem zainteresowana i jakby sie dalo jeszcze beagle...:)

A i mam nadzieje ze na JH bedzie mozna sie zglaszac na miejscu :)

Posted

[quote name='Flaire']Żartuję, żartuję, jakoś dojedziemy. Ale jak Ty wchodzisz o 10, a ja o 14, to będziesz miała niezadowolonego kierowcę. :wink:[/quote]
kierowca będzie jeszcze bardziej niezadowolony chyba jak będziemy obie w tym samym czasie...ale cieszę sie i tak że nas zabierzesz :angel: :angel: :angel: :angel:
jak możemy omówić szczegóły...jak chcesz podaj mi na priv nr telefonu to zadzwonię do cibie i sie jakoś dogadamy...

Posted

Ja już wiem, że na miejscu będą wystawiały co najmniej dwie znajome (w tym Sajko), a i Agasia się ofiarowała z pomocą, więc jakoś sobie damy radę, nawet jeśli będziemy w tym samym czasie.

Prześlę Ci numery na priv, ale z konkretami poczekajmy, aż będzie plan sędizowania. Może obie będziemy o 14 i wtedy nie będziemy musiały się spieszyć... Ale jeśli ja wchodzę o 10, to muszę tam być o 8:30, najpóżniej, żeby dwa psy przygotować, więc będzie poranna pobudka. :roll: