kasiaak Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 my zgłoszenia też ciągle nie mamy. I może bym się tak nie stresowała gdyby można było sprawdzić w stawkach czy jesteśmy przyjęci albo możnaby się do Łodzi dodzwonić :( może nas wcale nie ma :( Quote
NNikka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dianaaa co z planem ringów? Obiecałaś.... :wink: Quote
dana1 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 (Laura wąsowska,gr. młodsza,whippet-Nie tylko ładna Meradith.) Potwierdzeń na Młodego Prezentera nie rozsyłano. Sprawdziłam jesteś. Będę Ci kibicować, a właściwie Wam wszystkim. To moja ulubiona konkurencja na wystawie. Sama tak nie potrafię, no i nie łapię się już do żadnej grupy. Pozdrawiam Dana Quote
dana1 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 CIERPLIWOŚCI - TO DO WSZYSTKICH WIECIE O CO CHODZI. Tatiana Urek Słowenia 66 – Cavalier King Charles Spaniel-35, Chichuahua długowłose i krótkowłose-27, King Charles Spaniel-4 Rene Echevarria-Cofino Puerto Rico – 66 –Pekingese - 6, Tibetan Spaniel - 3, Bichon Frise - 1, Belgian Griffon - 3, Brussels Griffon - 4, Little Lion Dog - 2, Papillon, Coton de Tulear - 4, Lhasa Apso - 10, Tibetan Terrier - 6, Shih Tzu - 27 Pozdrawiam Dana1 Quote
AniaN Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A czy może ktoś zna stawkę dogue de Bordeaux i kto je sędziuje ??? Quote
Ludek Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Naprawdę nikt nie wie jaka będzie stawka shih tzu? Please dobrzy dogomaniacy. Quote
kadziumia Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 hmmm..... Samoyedy miały być sędziowane przez tego samego sędziego co i Akity. Czy to zatem oznacza, że też w zaistniałej sytuacji "wystawiamy się" u Hiszpana, czy też Samoyedy zostały może przesunięte do jakiego innego sędziego sędziujacego gr.V? pozdrawiam Quote
Ludek Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Lara napisał(a):Ludek, AniaN - raczej stawek zadnej rasy nikt nie zna :D to bedzie niespodzianka! :D Jak ja lubię niespodzianki :lol: Quote
flashka-g Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 a mozna chociaz sie dowiedziec o ktorej whcodza husky o ile jest wszytskich w rasie?I o ktorej wchodzą Polskie Owczarki Nizinne? Quote
Agasia Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 I o ktorej wchodzą Polskie Owczarki Nizinne? rowniez jestem zainteresowana i jakby sie dalo jeszcze beagle...:) A i mam nadzieje ze na JH bedzie mozna sie zglaszac na miejscu :) Quote
Genia Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 O której rozpoczyna się sędziowanie terierów tybetanskich ?? Można prosic ? :roll: Quote
kasiaak Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 ...i dogów niemieckich czarnych i błękitnych? proszę jeśli się da :) Quote
Cervarius Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 bardzo bardzo prosze o plan sędziowania...od tego zależy czy mam transport :roll: Quote
Flaire Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 annaszustakiewicz - transport masz na pewno, tylko nie wiadomo, czy taki, który na Twój ring zdąży :wink: . Quote
Cervarius Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Flaire napisał(a):annaszustakiewicz - transport masz na pewno, tylko nie wiadomo, czy taki, który na Twój ring zdąży :wink: . ????????? :o :o :o ???????? Quote
Flaire Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Żartuję, żartuję, jakoś dojedziemy. Ale jak Ty wchodzisz o 10, a ja o 14, to będziesz miała niezadowolonego kierowcę. :wink: Quote
Cervarius Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Flaire napisał(a):Żartuję, żartuję, jakoś dojedziemy. Ale jak Ty wchodzisz o 10, a ja o 14, to będziesz miała niezadowolonego kierowcę. :wink: kierowca będzie jeszcze bardziej niezadowolony chyba jak będziemy obie w tym samym czasie...ale cieszę sie i tak że nas zabierzesz :angel: :angel: :angel: :angel: jak możemy omówić szczegóły...jak chcesz podaj mi na priv nr telefonu to zadzwonię do cibie i sie jakoś dogadamy... Quote
Flaire Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ja już wiem, że na miejscu będą wystawiały co najmniej dwie znajome (w tym Sajko), a i Agasia się ofiarowała z pomocą, więc jakoś sobie damy radę, nawet jeśli będziemy w tym samym czasie. Prześlę Ci numery na priv, ale z konkretami poczekajmy, aż będzie plan sędizowania. Może obie będziemy o 14 i wtedy nie będziemy musiały się spieszyć... Ale jeśli ja wchodzę o 10, to muszę tam być o 8:30, najpóżniej, żeby dwa psy przygotować, więc będzie poranna pobudka. :roll: Quote
Cervarius Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Flaire napisał(a):Ja już wiem, że na miejscu będą wystawiały co najmniej dwie znajome (w tym Sajko), a i Agasia się ofiarowała z pomocą, więc jakoś sobie damy radę, nawet jeśli będziemy w tym samym czasie. Prześlę Ci numery na priv, ale z konkretami poczekajmy, aż będzie plan sędizowania. Może obie będziemy o 14 i wtedy nie będziemy musiały się spieszyć... Ale jeśli ja wchodzę o 10, to muszę tam być o 8:30, najpóżniej, żeby dwa psy przygotować, więc będzie poranna pobudka. :roll: jestem raczej ranny ptaszek,więc problemu ze wstaniem nie będzie, co do mnie to na i ile znam życie to przed nami będą tylko dwa alpejczyki, więc będziemy ok.10.30, ale może się mylę, ja nic specjalnie nie muszę psa przygotowywać więc jeśli tylko ja będę tak wcześnie to wystarczy być ok.30. min przed wejściem...odezwę sie po ustaleniu planu sędziowania :lol: :lol: :lol: Quote
malgosia_1 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Kobietki!!! Jesli juz znacie konkretne godziny wystawiania i kolejnosc..... to b.b. interesuje mnie GONCZY POLSKI i OGAR POLSKI - mam tez olbrzymie problemy transportowe.... bo grozi mi w sobote kurs: Warszawa-Łódź-Radom-Łódź Warszawa... a tego psiaki nie przezyja!! Więc moze jakies konkreciachy dotyczace godz. i kolejnosci ras na ringu - bardzo proszę! Quote
martus Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A czy ktos mi moglby mi powiedzic jaka jest stawka TOSA INU? I o ktorej zaczyna sie sedziowanie tej rasy... ...z soboty na niedziele mam wesele (nie sowje, ale jednak) 300km od Lodzi...i bedziemy noca pedzic co sil w pedale (gazu;) ) zeby zdazyc...wiec wole wiedziec wczesniej ;). Quote
pszym Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Flaire napisał(a):Żartuję, żartuję, jakoś dojedziemy. Ale jak Ty wchodzisz o 10, a ja o 14, to będziesz miała niezadowolonego kierowcę. :wink: Kurczę!!! To się nie spotkamy tym razem...Ja jestem w niedzielę... :evil: Quote
tufi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Łodzianie, a jaka u Was pogoda i jakie wrozby na sobote? Quote
bety Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Mam wielka prosbe czy ktos moze zna stawke Duzego Japonskiego Psa. I o ktorej godzinie bedzie sedziowany. Z gory bardzo dziekuje. Quote
ania&emma Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Czy ktoś z Lublina ma wolne miejsce na sobotę? W razie czego dysponuję samochodem,tylko proszę o wsparcie w podróży,bo dla mnie prowadzenie w obydwie strony to trochę za dużo.O której będą wystawiane yorki? Quote
Recommended Posts