bysterka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 wrocilam i mam katalog :) zaraz staweczki ale najpierw sie pochwale :] najbardziej ciesze sie z 2 m-sca w mlodym prezenterze, bystra 2/3 i Mefi suka gp ktora wystawialam rowniez 2 :P Same dwójeczki zbieralysmy dzisiaj :) ale nie narzekam. DOG ARGENTYNSKI psy kl mł Lastor Biały fuks kl otwarta Chaco del bagual Xanto Podwojna Garda suki kl otwarta Sin Taurus kl champ Supra taurus Yanni House Europa To na razie tyle, reszte dodam pzniej jak juz bo mam obiadek :) i zycze jutro wszystkim powodzenia Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 gratuluję :) pozdr. ps. i c o z stawka malamutkow ? a moze ktos ma fotki z tej wystawy ?? Quote
Elitesse Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 prosze prosze sznaucery srednie piperz i sól - suki klasa championow i psy weteranow Quote
aga 2 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A ja błagam, błagam, o stawkę rottków psy pośrednia i otwarta i suki pośrednhia. Proszeęęęęę. Quote
wanio Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 bysterka gratulacje !!!!!!!!!!!! pamietaj o sznaucerach mini pieprz i sól . Quote
dorotal Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ja poprosze o stawke buldozkow francuskich w psach mlodziez i suki otwarta Quote
effa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Kurcze jak by sie dało to proszę o presy :D (psy kanaryjskie) Quote
paolinka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A ja w szoku :o U p.H.Mullera Tiga 1,CWC,CACIB i BOB :o Baaardzo sie ciesze 8) Niestety na grupe nie zostalismy, ale to nic - mamy championa Polski!!!!! Bardzo dziekuje Agnieszce za transport ;) Acha na mlodego prezentera nie zdazylam - konkurs rozpoczal sie wtedy, gdy wchodzilam na beaglowy ring :roll: Pozdr :drinking: Quote
aga 2 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 No to brawo. Ale pliz, podajcie stawki :angel: Wy już po, a my zaraz idziemy spać, coby rano wstawać :( Quote
samojed Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Witam Ma ktoś może jakieś wieści na temat samojedów? :> Quote
AniaN Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 A czy jakaś dobra dusza może mi podać suki w klasie młodzieży i champion - dogue de Bordeaux ??? Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 dogue de bordeaux suki mł atena alvorada bahama dogano bonitta dogano celta beta roja conelly lacrima hellandum legenda złota linia belmondo champ angra dogano astra mar gos selma spectacular co jeszcze? Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 sznaucery psy wet dante punta arenas lancelot zbójecka saga suki champ fiona punta arenas grace kelly pik pari tolerant tessie ze zahrabske Quote
AniaN Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Przynajmniej nie będę umierała do jutra z ciekawości ! Jeśli możesz to może już całość bym poprosiła. Dziękuję Quote
LAURA Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Bardzo prosze o stawke whippetów ,suki klasa młodzieży i otwarta ;) Z góry dziękuje i pozdrawiam,Laura Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 no to rotki psy pośr blizzard kontestacja fandango cum laude rus rph nekar maximilian otwarta ben vom schweiger wappen elton ewans pascal marstal tom ze zbikowa wiliam czarny gigant zauer zorba vd alten festung suki pośr bacardi kontestacja birma vom korgal holiday bleper korsa z kuny mascha from hause rotvis parnas saska kępa ariadna rus rph nekar kiana jak możecie to proście o klasy bo w niektórych rasach jest 40 psów a ja nie mam stałaki :wink: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 whippet mł bokamaro naomi otwarta meradith ni tylko ładna meradith o tobie śnię Quote
dorotal Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 przypominam sie z buldogiem francuskim psy mlodziez i suki otwarta Quote
Chima Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziewczyny ,,, proszę podajcie mi stawkę Ca de Bou... :-? Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 sorki jak jakieś drobne błędy się w nazwach wkradną ale dopiero co wróciłam z wystawki i jestem padnięta 8) buldog p mł amor of love król arlekin carmel fox to co najlepsze frantz von love chniel leos gold vanka for palevych buldogov matti matuchowa frajda miki mali box s otw alma z piotr sadu aneta ara bulgodki podegrodzkie dita serce europy gabi draczym grecja skarby urszuli ida admiror inga draczym jagna to co naj mira blondi chmiel nic wielkiego gizmo z krótkonosych oj jeszcze coś? :wink: Quote
Recommended Posts