Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire, czyli o której będziesz? i czy potrzebujesz pomocy z tachaniem dobytku, czy tylko przy ringu w razie jakby panny weszły razem do porównania (co się z pewnością stanie :wink: ).

Aluzja, ja mogę jakoś pomóc, bo i tak będę stała przy ringu AT, czyli w razie czego, to coś tam mogę pomóc. Nie wystawiałam ich, tylko bullika, ale mogę chwilkę poćwiczyć. Oczywiście jak będziesz chciała :wink:

Posted

Sajko dzieki za zyczliwosc.Watpie jednak aby ktorykolwiek moj pies z Toba poszedl..te zarazy we mnie jak w obrazek.Zapytaj Flaire jak poradzial sobie jakby nie bylo doswiadczona wystawczyni z moim psem :cry:
Nic to poradzimy sobie ..najwyzej oleje wystawienie welsha.Szkoda b prosilam organizatorow aby at i wt nie szly razem- to by wiele nie kosztowalo przestawic welshe np.po foksach..Widac ...nie dalo sie:-( :-( :-(
Nic to ...jedziemy do Lodzi liczac na pogode.

Posted

Aluzja, tylko proponowałam. Jak napisałam, będę tam wcześniej sporo pewnie, więc możemy popróbować... może jednak któreś ze mną pójdzie :wink: do zobaczenia w łodzi :D

Posted

DANA!! ja też dziękuję!!! w imieniu chartów szkockich :) :drinking: rrranyyy mamy dwie konkurentki, zżera mnie ciekawość co to za panienki będą???????????????????

Posted

Sajko napisał(a):
Flaire, czyli o której będziesz? i czy potrzebujesz pomocy z tachaniem dobytku
Sajko, celuję na 8 i najbardziej potrzebuję pomocy z tachaniem. Co prawda będę miała ze sobą dodatkową osobę, ale ona też będzie z psem, tylko na szczęście bez klatki, więc w najgorszym razie chyba jakos damy radę.

O której Ty planujesz dojechać? Bo jakby co, to mogę puścić sms-a. Ale nie jedź wcześniej tylko ze względu na mnie, bo ma być wcześniej czy później kilka osób, więc jakoś to będzie... W każdym razie ogromne dzięki za wsparcie, pamięć, itp. bo to jest najważniejsze! :D

Posted

Diana1
Gdybyś mogła i miała taką możliwość, to proszę o sprawdzenie czy w posokowcach bawarskich jest w katalogu Druh z Jeleniego Zdroju. Zgłaszałem go do klasy użytkowej. A moze przy okazji podasz jaka jest w jego klasie konkurencja? Byłbym bardzo wdzięczny. PROSZĘ !!!!

Posted

Dana - rzeczywiście jesteś wielka!!! Dzięki Tobie wiem, że w Łodzi będzie 5 basków. Dzięki.

Flaire - jak wrócisz do domu i odetchniesz, proszę o stawkę basków (tylko 5 sztuk!). Bardzo proszę.

A jeżeli ktoś z grupy V będzie mógł złapać notowania (przynajmniej BOB-ka!)- byłoby super. Może ktoś z SH?
Trzymam kciuki za wszystkich uczestników DGM. Po powrocie do domów dajcie głos nt. wystawy. Jakieś ploteczki, zwycięstwa, ciekawostki, no, może bez rozdartych spodni, jak to miało miejsce w Opolu, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Flaire - jak wrócisz do domu i odetchniesz, proszę o stawkę basków (tylko 5 sztuk!). Bardzo proszę.
Oczywiście - nie ma problemu!

Uff, ja jakoś strasznie się denerwuję! Przynajmniej tak mi się zdaje, bo dzisiaj czuję się absolutnie fatalnie i jeśli to nie są po prostu nerwy, to chyba się rozchoruję :evil: .

Psy wyglądają nieźle, jutro pół dnia poświęcam na ostatnią obróbkę.

Trzymajcie za nas kciuki, błagam... :roll:

Posted

Flaire napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Oczywiście - nie ma problemu!

Uff, ja jakoś strasznie się denerwuję! Przynajmniej tak mi się zdaje, bo dzisiaj czuję się absolutnie fatalnie i jeśli to nie są po prostu nerwy, to chyba się rozchoruję :evil: .

Psy wyglądają nieźle, jutro pół dnia poświęcam na ostatnią obróbkę.

Trzymajcie za nas kciuki, błagam... :roll:

Nawet nie myśl o chorowaniu!!!
A co do kciuków, to się samo przez się rozumie!
Pzdr.

Posted

ja bede w oba dni. w sobote przy ringu gonczych polskich i na mp, a w niedziele tylko na mp :] zycze wszystkim powodzenia i mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda...
p.s. a moglby ktos podac suki championy gp?? bardzo prosze :wink:

Posted

Flaire, wyjadę z Wwy około 7, czyli na 9 powinnam być najpóźniej. Czyli nie pomogę w noszeniu, ale za to tam już coś mogę pomóc, przytrzymać i na porównanie wyjść :wink: a jak masz aparat (niestety moja cyfróweczka jeździ na snowboardzie z bratem :x ) to i foteczki serdelkom porobić :D

Tylko nie zdążyłam klatki poźyczyć, więc coś z Juniorem będę kombinować :-?

Posted

Sajko napisał(a):
ale za to tam już coś mogę pomóc, przytrzymać i na porównanie wyjść :wink:
Z tym porównaniem to nie powinno byc problemu, bo mała jeszcze brzydula jest. Oczywiście mam nadzieję, że wyładnieje, bo tatuś jest z powoli dojrzewających linii, ale z tym to nigdy nic nie wiadomo :roll: . W każdym razie ja będę z dwoma klatkami, więc w razie czego możemy je przemieszać, a może jeszcze Fuka przyjedzie, no i Agasia też może wprowadzić Api bądź Dragulca przytrzymać.

A aprat postaram się przywieźć, bo fotki to fajnie by było mieć! Dzięki!