NNikka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Dla Tufi wjazd od Poznania... Wjeżdzasz do Łodzi od strony Aleksandrowa, jedziesz prosto mijasz po lewej stronie szpital - psychiatryczny:)) ulica z wąskiej przechodzi w dwupasmową, po lewej mijasz market Carefure, wjezdzasz na wiadukt dalej cały czas prosto mijasz roboty drogowe... aż dojeżdzasz do dużego skrzyżowania z dwupasmową ulicą, tam skręcasz w lewo i dalej jedziesz prosto... na drugich światłach przy stacji benzynowej Orlen skręcasz w prawo i to jest ulica Teresy. Jeśli chcesz spokojnie zaparkować mozesz zamiast w prawo, skręcić w lewo, tam jest spokojnie... i dojść sobie do wystwy pieszo. Quote
NNikka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Dla aniaDark wjazd od strony Katowic... Masz najdalszą drogę bo musisz przejechać całą Łódź z południa na północ... najlepiej zrobisz jak bedziesz kierowała się po prostu na Gdańsk i ta trasa wyprowadzi Cię na ulicę Włókniarzy która jest dwupasmowa... jak juz bedziesz nią jechała to po pewnym czasie miniesz po prawej stronie market Geant za nim wjedziesz na estakade i dalej prosto... na 6 swiatłach kiedy miniesz market Tesco po lewej stronie a po prawej bedzie stacja benzynowa Orlen skręcisz w prawo i to właśnie tam jest ulica Teresy i stadion Startu. Szerokiej drogi! Quote
Flaire Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 To jeszcze od strony Warszawy bardzo proszę :D . Quote
ofcca Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 NNikka napisał(a): Jak bedziesz jechała od strony Rawy Maz. to jedz cały czas prosto, po lewej stronie bedzie market M1 potem wjedziesz na wiadukt, a za nim bedzie ogromne skrzyzowanie. Na tym skrzyżowaniu skręcisz w prawo, a potem na pierwszym skręcie w lewo, potem cały czas prosto... mijasz po lewej stronie market Leclerk, skrzyzowanie z tramwajami... dalej prosto i dojeżdzasz do skrzyzowania na którym ponownie widzisz tramwaje. Skręcasz wtedy w prawo i w drugą w lewo, to jest ulica Teresy, ona jest na wysokosci parku i na tej ulicy jest wystawa. :o :o :o :o :o jasne, luzik... Quote
NNikka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Sądzę, że każdy bez problemu powinien trafić. Quote
NNikka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ofcca nie wpadaj w panike i nie wytrzeszczaj oczek! Spisz sobie albo wydrukuj i dojedziesz jak po sznurku! Daje gwarancje na te opisy! Quote
aga 2 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Nnikka, a czy ten przepis na wjazd od strony Rawy to również od strony Zgierza? Ja z Trójmiasta będę jechała, byłam 2 lata temu i mogę nie pamiętać, jak tam dojechac :( Quote
aleb Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Czy ktoś moze wie kto będzie oceniac Labradory? :) Quote
shadowdog Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 A czy ktoś wie kto będzie oceniać setery ??? ;] Quote
tunio Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='dana1'] Grupa VIII F.C.I. Hans W. Müller Szwajcaria – 65 – Labrador Retriever (klasa SZ i MŁ)-42, French Water Dog - 1, Flatcoated Retriever - 10, Nova Scotia Duck Tolling Retriever - 3, German Spaniel - 3, American Cocker Spaniel - 6 Ron Menaker USA – 103 – Labrador Retriever (dorosłe) Aleb,moze po prostu wroc sie do tylu,gdzie jest rozpiska dokladna ? [quote name='dana1']Henryk Stępka Polska – 50 – Seter Angielski - 14, Seter Irlandzki - 22, Seter Szkocki Gordon - 9, Pointer - 5 Shadow,Ciebie tez sie to tyczy :wink: Quote
shadowdog Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 dana1 napisał(a):Henryk Stępka Polska – 50 – Seter Angielski - 14, Seter Irlandzki - 22, Seter Szkocki Gordon - 9, Pointer - 5 Chwileczkę, a setera irlandzkiego czerwono białego to zjedli ? ;] widzę tu tylko setera angielskiego, irlandzkiego i szkockiego gordona ;p Quote
Diana14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 shadowdog napisał(a):dana1 napisał(a):Henryk Stępka Polska – 50 – Seter Angielski - 14, Seter Irlandzki - 22, Seter Szkocki Gordon - 9, Pointer - 5 Chwileczkę, a setera irlandzkiego czerwono białego to zjedli ? ;] widzę tu tylko setera angielskiego, irlandzkiego i szkockiego gordona ;p dana1 nie wypisała wszystkich ras...być może, ze po prostu go nie ujęła w swoim poście... :roll: Quote
shadowdog Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 dana1 nie wypisała wszystkich ras...być może, ze po prostu go nie ujęła w swoim poście... :roll: Mam nadzięję, że poprostu nie wypisała wszystkich ras, bo ja jadę z moją seterką iralndzką czerwono białą ;] Quote
NNikka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 aga2 Wjazd od Zgierza. To najlepsze wyjście jechac z Gdańska! :P Jedziesz cały czas prosto, wjeżdzasz do Łodzi, mijasz duze skrzyzowanie, nadal jedziesz prosto, mijasz pomnik Radogoszcz po lewej stronie za nim mijasz światła i w następną ulicę skręcasz w prawo i już ulica Teresy. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Chyba jednak dobrze, że nie jadę na wystawę CACIB-Łódź, bo pewnie znowu bym zabłądziła, mimo Waszych wskazówek. Czy to naprawdę tak trudno zrobić kartonowe/plastikowe wywieszki na słupach z napisem "wystawa", "show", "CACIB"? Ostatnio, jak byłam na Węgrzech na wystawie rangi CAC w m-ści Turkeve, to już na trasie "wlotowej" do tej miejscowości były na drzewach rozwieszone tego typu tabliczki. Jakaż "oszczędność" na naszych nerwach, no i na benzynie, czasie itp. Może warto to upowszechnić i w polskich oddziałach? Pzdr. Quote
tufi Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Takie tabliczki sa zawsze w Lesznie i byly tez w Glogowie. I chyba gdzies jeszcze, ale juz nie pamietam :roll: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 W Głogowie były na pewno, w Lesznie - nie pamiętam. Czyli można? Pzdr. Quote
aga 2 Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Nnikka, dzięki :D Czy ta wystawa jest tam, gdzie zawsze była? Quote
Flaire Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A czy ja mogę powtózyć prośbę o wskazówki od strony Warszawy? Pliiiiz... :D Quote
Agasia Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 aga 2 napisał(a):Nnikka, dzięki :D Czy ta wystawa jest tam, gdzie zawsze była? tak :) Quote
Cardi Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 hmmm........ wjazd z Wawy....hmmm.... a Czy bedzie jechala od strony Brzezin?? Quote
Tiggy Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A moze ktos wie, jak na teren wystawy dojsc/dojechac od dworca PKP czy tam stacji o tajemniczej nazwie ŁÓDŹ-WIDZEW ? :lol: Bo nie wiem, czy mi sie pociagiem oplaca, jak potem mam zabladzic w Lodzi :P (a jechalabym bez psa, tylko jako widz, a moze to i lepiej- musze sie zaglebic w rhodesiany, no i bedzie mial kto beaglom wyniki spisywac :D ) Quote
tunio Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A ja mam prosbe do Dany.Czy szloby sprawdzic czy doszlo zgloszenie dwoch dozyc argentynskich ? Sin Taurus kl. otwarta,Supra Taurus kl.Championow Z gory bardzo dziekuje. Quote
Recommended Posts