Gracjana Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 myslice ze przedluza zgloszenia o kilka dni ?????? Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Jo-Jo jezeli II i III grupa beda w ten sam dzien, to szykuj sie na spotkanie:cool: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Asta napisał(a):Jo-Jo jezeli II i III grupa beda w ten sam dzien, to szykuj sie na spotkanie:cool: nie wiem kiedy III ...II w niedziele i to sędziuje nas sędzia o który mnie wiem co myśleć (Matyas) Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):nie wiem kiedy III ...II w niedziele i to sędziuje nas sędzia o który mnie wiem co myśleć (Matyas) Matyas uważam ze to dobry sędzia;) Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Savannah napisał(a):Matyas uważam ze to dobry sędzia;) możliwe że dobry ale ja słysząłam o nim dziwne rzeczy :lol: no ale teraz po tym jak sędziował nas ZVI Kupferberg to myśle że tak nie będą lecieć oceny db,bdb a rzadko dosk. ;-)) chociaż słysząłm że on tez potrafi dać bdb dużo... Quote
Agasia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ale to chyba dobrze, o ile daje je sprawiedliwie... Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 nie no dawał bardzo sprawiedliwie tylko porównuje sobie inne wystawy gdzie zawsze dają doskonałe i zawsze uważają że trzeba rozdać lokaty 8) Quote
blaira Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Savannah napisał(a):Matyas uważam ze to dobry sędzia;) to dobrze bo nas tez sedziuje, a ktos moze wie na co najbardizej ten Pan sedzia zwraca uwage? Quote
Zeliika Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 blaira napisał(a):to dobrze bo nas tez sedziuje, a ktos moze wie na co najbardizej ten Pan sedzia zwraca uwage? Ruch, wystawienie, lubi psy eleganckie, zwarte, nie przerosniete (na przykladzie mojej rasy). Quote
blaira Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Zeliika napisał(a):Ruch, wystawienie, lubi psy eleganckie, zwarte, nie przerosniete (na przykladzie mojej rasy). dziekuje za odp Quote
Eurasierka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 na zgłoszeniu na wystawę jest informacja o odpłatnych testach psychicznych przeprowadzanych w czasie wystawy - czy można na nie zgłosić każdego psa, czy tylko psa rasy podlegającej próbom pracy? Quote
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Zgłosilismy sie Łodzi mailem. Czekam teraz na potwierdzenie, że dostali. A czy jest gdzieś jakis plan sędziowania? Quote
Agasia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Eurasierka napisał(a):na zgłoszeniu na wystawę jest informacja o odpłatnych testach psychicznych przeprowadzanych w czasie wystawy - czy można na nie zgłosić każdego psa, czy tylko psa rasy podlegającej próbom pracy? Wydaje mi sie ze kazdego Ja tez zaraz skocze wyslac fax ze zgloszneiem Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Zeliika napisał(a):Ruch, wystawienie, lubi psy eleganckie, zwarte, nie przerosniete (na przykladzie mojej rasy). ale chyba nie dotyczy to mojej rasy która nie ma minimum i moje pssko (wymagane 80 cm) ma z 88-89 to będzie dla niego akurat ;-) jeszcze myśle czy jechać :lol: Quote
Eurasierka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ptaszki ćwierkają, że termin wysyłania zgłoszeń został przesunięty do 14 kwietnia - czy ktoś może potwierdzić na 100% tę informację? Quote
Diana14 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nie wydaje mi się żeby termin był przedłużony. Byłam w poniedziałek w zk i nic mi o tym nie wiadomo, ale jutro zapytam na wypadek. Co do planu sędzowania to trochę na to za wczesnie bo zgłoszenia wciąż napływają i nie wiadomo dokładnie ile psów w jakiej rase będzie ostatecznie. Jesli ktos jeszcze nie zglosił to raczej radze wysłac fax niż e-mail bo ostatnio było tak, zę jedna osoba wysłała paredziesiąt maili i zapchała się skrzynka. Pozdrawiam Quote
bongobongo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 talut napisał(a):no to się zgłosiliśmy :D Mogę spytać w jakiej klasie wystawiasz swoją "pociechę" i czy to pies, czy suczka? Pytam, bo być może będziemy wystawiać suczkę znajomym.... Quote
Agasia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Diana, a bedac w zwiazku mozesz kiedys spojrzec czy jest zgloszonych duzo beagle - psow ? ;) My sie zbieramy od paru dni i cos nie mozemy do faxu dojsc zeby wyslac zgloszenie (budynek obok :D) . Quote
jo-jo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 słuchajcie jak myślicice jest możliwość przedłużenia terminów ?! potrzebuje wydrukować zgłoszenie i potwierdzenie przelwu a drukarke mam padniętą :( Quote
efra-husky Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ale zgłoszenia są przyjmowane do piątku. Właśnie sobie to uzmysłowiłam. Agasia ja mam fax obok biurka a zgłoszenie wysyłam już z miesiąc :evil_lol: Muszę jutro wziąć kopię rodowodu i faktycznie wysłać bo nam termin przeleci Quote
asiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja jednak do Łodzi nie jade bo okazało sie, że pan Gajewski bedzie sędziował moją rase i w Łodzi i w Krakowie. Bez sensu to jest pomyślane ... :( Quote
Recommended Posts