Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Jo-Jo jezeli II i III grupa beda w ten sam dzien, to szykuj sie na spotkanie:cool:

nie wiem kiedy III ...II w niedziele i to sędziuje nas sędzia o który mnie wiem co myśleć (Matyas)

Posted

Savannah napisał(a):
Matyas uważam ze to dobry sędzia;)

możliwe że dobry ale ja słysząłam o nim dziwne rzeczy :lol: no ale teraz po tym jak sędziował nas ZVI Kupferberg to myśle że tak nie będą lecieć oceny db,bdb a rzadko dosk. ;-))

chociaż słysząłm że on tez potrafi dać bdb dużo...

Posted

nie no dawał bardzo sprawiedliwie tylko porównuje sobie inne wystawy gdzie zawsze dają doskonałe i zawsze uważają że trzeba rozdać lokaty 8)

Posted

blaira napisał(a):
to dobrze bo nas tez sedziuje, a ktos moze wie na co najbardizej ten Pan sedzia zwraca uwage?

Ruch, wystawienie, lubi psy eleganckie, zwarte, nie przerosniete (na przykladzie mojej rasy).

Posted

na zgłoszeniu na wystawę jest informacja o odpłatnych testach psychicznych przeprowadzanych w czasie wystawy - czy można na nie zgłosić każdego psa, czy tylko psa rasy podlegającej próbom pracy?

Posted

Eurasierka napisał(a):
na zgłoszeniu na wystawę jest informacja o odpłatnych testach psychicznych przeprowadzanych w czasie wystawy - czy można na nie zgłosić każdego psa, czy tylko psa rasy podlegającej próbom pracy?

Wydaje mi sie ze kazdego

Ja tez zaraz skocze wyslac fax ze zgloszneiem

Posted

Zeliika napisał(a):
Ruch, wystawienie, lubi psy eleganckie, zwarte, nie przerosniete (na przykladzie mojej rasy).

ale chyba nie dotyczy to mojej rasy która nie ma minimum i moje pssko (wymagane 80 cm) ma z 88-89 to będzie dla niego akurat ;-) jeszcze myśle czy jechać :lol:

Posted

Nie wydaje mi się żeby termin był przedłużony. Byłam w poniedziałek w zk i nic mi o tym nie wiadomo, ale jutro zapytam na wypadek.
Co do planu sędzowania to trochę na to za wczesnie bo zgłoszenia wciąż napływają i nie wiadomo dokładnie ile psów w jakiej rase będzie ostatecznie. Jesli ktos jeszcze nie zglosił to raczej radze wysłac fax niż e-mail bo ostatnio było tak, zę jedna osoba wysłała paredziesiąt maili i zapchała się skrzynka.
Pozdrawiam

Posted

talut napisał(a):
no to się zgłosiliśmy :D

Mogę spytać w jakiej klasie wystawiasz swoją "pociechę" i czy to pies, czy suczka?
Pytam, bo być może będziemy wystawiać suczkę znajomym....

Posted

Diana, a bedac w zwiazku mozesz kiedys spojrzec czy jest zgloszonych duzo beagle - psow ? ;)

My sie zbieramy od paru dni i cos nie mozemy do faxu dojsc zeby wyslac zgloszenie (budynek obok :D) .

Posted

słuchajcie jak myślicice jest możliwość przedłużenia terminów ?!
potrzebuje wydrukować zgłoszenie i potwierdzenie przelwu a drukarke mam padniętą :(

Posted

ale zgłoszenia są przyjmowane do piątku. Właśnie sobie to uzmysłowiłam.
Agasia ja mam fax obok biurka a zgłoszenie wysyłam już z miesiąc :evil_lol: Muszę jutro wziąć kopię rodowodu i faktycznie wysłać bo nam termin przeleci

Posted

Ja jednak do Łodzi nie jade bo okazało sie, że pan Gajewski bedzie sędziował moją rase i w Łodzi i w Krakowie. Bez sensu to jest pomyślane ... :(