Agasia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dana jak zawsze jestes wspaniala! :) Asiaczku - nieraz życie sprawia tak ze koło zainteresowań trzeba poszerzyć, bez znaczenia czy dana rasa sie podoba czy nie... ;) Po prostu duzo pracuje z PONami i duzo je wystawiam, znam ich wielu właścicieli... Ale patrzac na moje zainteresowania - wątpie zeby kiedys wyszly poza kręgi psów myśliwskich, a dokladniej VI,VII i VIII gr :) A beagle moją miłością dalej są i będą, tylko nieraz sytuacja na ringach sprawia, że chce się na tym ringu przebywać jak najmniej... :) Pozdr Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zaraz a dogi niemieckie nie występuja na tej wystawie??????? nie widzę przewidzianego sędziegoi dla tej rasy, wogóle nie widze tej rasy????????? Quote
Bardotka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Musiałek']Zaraz a dogi niemieckie nie występuja na tej wystawie??????? nie widzę przewidzianego sędziegoi dla tej rasy, wogóle nie widze tej rasy????????? [SIZE=2]Musiałku są dozie: - Jaroslav MatyአSłowacja – Dog Niemiecki Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No widzisz :)) tak sie martwiłam o twoje dozki i co slepemu po oczach (podwójnych :lol: ) :placz: No to super, chyba się cieszysz ??? Quote
Bardotka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):No widzisz :)) tak sie martwiłam o twoje dozki i co slepemu po oczach (podwójnych :lol: ) :placz: No to super, chyba się cieszysz ??? Muszę pomyśleć, którą z dziewczynek zabrać:))) Quote
Elitesse Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 szkoda ze ja w tym roku nie moge pojechac :placz: Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):Ludek a wybierasz się ?? w tym samym czasie są zawody agility w płocku 2-dniowe!!!! Mam w planach, a co będzie to życie pokaże:). A zawody w Płcku, to chyba są oficjalne więc my i tak sie nie piszemy. Nie ma tam katergorii "terier i molosowaty przewodnik":lol: . Quote
dana1 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Cieszę się, że podoba Wam się skład sędziów. Staramy się. Dana1 Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):Ludek a wybierasz się ?? w tym samym czasie są zawody agility w płocku 2-dniowe!!!! Ludek napisał(a):Mam w planach, a co będzie to życie pokaże:). A zawody w Płcku, to chyba są oficjalne więc my i tak sie nie piszemy. Nie ma tam katergorii "terier i molosowaty przewodnik":lol: . W Płocku będą zerówki. I co ja mam tera wybrać:placz: . Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ludek napisał(a):W Płocku będą zerówki. I co ja mam tera wybrać:placz: . a kiedy sie wystawiasz???? zrob tak jak ja: jeden dzien wystawa drugi zawody :) Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):a kiedy sie wystawiasz???? zrob tak jak ja: jeden dzien wystawa drugi zawody :) W sobotę. Nie wiem czy dam radę finansowo. Do Łodzi planuję jechac pociągiem. Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Laska możesz jechać ze mną !!!!ja tez w sobotę na wystawę!! a w niedziele na zawody !! przecież samochodu nie mam małego :lol: załozymy kratę między siedzeniami :evil_lol: laska i na twojego BIS-a tez poczekam :cool3: Quote
Agasia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dano a nie ma juz szans zadnych na zmiane sedziego beagle... :(? Quote
jo-jo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='dana1'] Grupa II F.C.I. - Jaroslav MatyአSłowacja – Dog Niemiecki To ja w takim razie chyba zrezygnuje ... Quote
Dorota_Fiszer Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 My tez rezygnujemy :-(( Pierwszy raz nie bede w Lodzi od dobrych paru lat,ale za intery licza jak za pierwszego psa,a na dodatek goldeny sedziuje hodowca samoyedow :-(( Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 jo-jo napisał(a):To ja w takim razie chyba zrezygnuje ... dlaczego ???? pan Matyjas nie jest OK ??? mnie sedziowac bedzie w Ostrawie Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):Laska możesz jechać ze mną !!!!ja tez w sobotę na wystawę!! a w niedziele na zawody !! przecież samochodu nie mam małego :lol: załozymy kratę między siedzeniami :evil_lol: laska i na twojego BIS-a tez poczekam :cool3: Chcesz się pozbyć konkurencji:lol: :lol: :lol: . Dogadamy się na treningach. Jeszcze troche czasu zostało:). Quote
Musiałek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Mailo dla mnie to nie konkurencja :lol: Quote
Ludek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):Mailo dla mnie to nie konkurencja :lol: Ale do maja już może będzie:lol: . Quote
jo-jo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Musiałek napisał(a):dlaczego ???? pan Matyjas nie jest OK ??? mnie sedziowac bedzie w Ostrawie ykhym powiem tak że wystarczająco się na jego temat wysłuchałam i na to jakie typy ma i również jak potrafi wyskoczyć z jakimiś dziwnymi rzeczami 8) Quote
daga10011 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 My jedziemy-o ile cieczka nie wypadnie:roll: Quote
talut Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 możliwe że będę :) EDIT: co się stało ze stroną łodzkiego ZK??? Quote
Iwa-R Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 A czy jest już podział sędziów na rasy, czy jeszcze nie? (przyznam, że nie przeczytałam wszystkiego, bo trochę dużo tego jest :eviltong: :oops: ) Quote
Recommended Posts