Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dana jak zawsze jestes wspaniala! :)

Asiaczku - nieraz życie sprawia tak ze koło zainteresowań trzeba poszerzyć, bez znaczenia czy dana rasa sie podoba czy nie... ;) Po prostu duzo pracuje z PONami i duzo je wystawiam, znam ich wielu właścicieli... Ale patrzac na moje zainteresowania - wątpie zeby kiedys wyszly poza kręgi psów myśliwskich, a dokladniej VI,VII i VIII gr :)
A beagle moją miłością dalej są i będą, tylko nieraz sytuacja na ringach sprawia, że chce się na tym ringu przebywać jak najmniej... :)
Pozdr

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']Zaraz a dogi niemieckie nie występuja na tej wystawie???????

nie widzę przewidzianego sędziegoi dla tej rasy, wogóle nie widze tej rasy?????????

[SIZE=2]Musiałku są dozie:

- Jaroslav MatyአSłowacja – Dog Niemiecki

Posted

Musiałek napisał(a):
No widzisz :)) tak sie martwiłam o twoje dozki i co slepemu po oczach (podwójnych :lol: ) :placz:

No to super, chyba się cieszysz ???

Muszę pomyśleć, którą z dziewczynek zabrać:)))

Posted

Musiałek napisał(a):
Ludek a wybierasz się ??

w tym samym czasie są zawody agility w płocku 2-dniowe!!!!

Mam w planach, a co będzie to życie pokaże:).

A zawody w Płcku, to chyba są oficjalne więc my i tak sie nie piszemy. Nie ma tam katergorii "terier i molosowaty przewodnik":lol: .

Posted

Musiałek napisał(a):
Ludek a wybierasz się ??

w tym samym czasie są zawody agility w płocku 2-dniowe!!!!

Ludek napisał(a):
Mam w planach, a co będzie to życie pokaże:).

A zawody w Płcku, to chyba są oficjalne więc my i tak sie nie piszemy. Nie ma tam katergorii "terier i molosowaty przewodnik":lol: .

W Płocku będą zerówki.
I co ja mam tera wybrać:placz: .

Posted

Musiałek napisał(a):
a kiedy sie wystawiasz????

zrob tak jak ja: jeden dzien wystawa drugi zawody :)

W sobotę.
Nie wiem czy dam radę finansowo. Do Łodzi planuję jechac pociągiem.

Posted

Laska możesz jechać ze mną !!!!ja tez w sobotę na wystawę!! a w niedziele na zawody !!

przecież samochodu nie mam małego :lol: załozymy kratę między siedzeniami :evil_lol:

laska i na twojego BIS-a tez poczekam :cool3:

Posted

Musiałek napisał(a):
Laska możesz jechać ze mną !!!!ja tez w sobotę na wystawę!! a w niedziele na zawody !!

przecież samochodu nie mam małego :lol: załozymy kratę między siedzeniami :evil_lol:

laska i na twojego BIS-a tez poczekam :cool3:

Chcesz się pozbyć konkurencji:lol: :lol: :lol: .

Dogadamy się na treningach. Jeszcze troche czasu zostało:).

Posted

Musiałek napisał(a):
dlaczego ???? pan Matyjas nie jest OK ??? mnie sedziowac bedzie w Ostrawie

ykhym powiem tak że wystarczająco się na jego temat wysłuchałam i na to jakie typy ma i również jak potrafi wyskoczyć z jakimiś dziwnymi rzeczami 8)

Posted

A czy jest już podział sędziów na rasy, czy jeszcze nie? (przyznam, że nie przeczytałam wszystkiego, bo trochę dużo tego jest :eviltong: :oops: )