Asiaczek Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 I czy gdzieś będzie jakaś informacja nt. takiego biuletynu? Gdzie będzie można go kupić/dostać? Pzdr. Quote
efra-husky Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 jakie macie ogólne wrażenia wystaw w Łodzi? Zastanawiam się czy warto jechać bo to kawałek drogi :roll: Quote
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ja baaaardzo lubie Lodzkie wystawy - i miedzynarodowke i klubowe, jest milo i sympatycznie, ladny teren duzo nagrod Quote
efra-husky Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ciekawa obsada międzynarodówki, więc może się skuszę :roll: A teren, na którym odbywa się wystawa jest w centrum czy gdzieś na obrzeżach miasta? Quote
Elitesse Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hmm mi trudno powiedziec ja z wroclawia wjezdzam do lodzi, na pierwszym duzym skrzyzowaniu skrecam w lewo i jade baaaaardzo dlugo jedna ulica prosto i wyjezdzam przed wystawa, centrum to raczej nie mozna nazwac Quote
efra-husky Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Elitesse napisał(a):centrum to raczej nie mozna nazwac :lol: dzięki Elitesse Quote
flashka-g Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ja za Łódzkimi wystawami nigdy nie przepadałam...ale jakoś zawsze tam jestem:))) Hmm a co z ta obsadą z podziałem na rasy?? kiedy mozna sie spodziewac?? Quote
nice_girl Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Uff, ale się naprzekopywałam. ;) Czy ktoś z Was dostał już potwierdzenie z FCI CACIBa otrzymanego na tej wystawie? Znajoma z Czech wziąż czeka. :( Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ja dostalam i nawet dlugo nie czekalam Quote
nice_girl Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Elitesse, kiedy mniej więcej dostałas? Quote
Santy Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nice_girl napisał(a):Uff, ale się naprzekopywałam. ;) Czy ktoś z Was dostał już potwierdzenie z FCI CACIBa otrzymanego na tej wystawie? Znajoma z Czech wziąż czeka. :( Ja również nie otrzymałam potwierdzenia.:roll: Trochę mnie to zaniepokoiło i w ubiegłym tygodniu zadzwoniłam do łódzkiego oddziału.Ku mojemu zdziwieniu dowiedziałam się,że potwierdzenie zostało wysłane do mnie we wrześniu.:crazyeye: Być może,ale do tej pory nie dotarło. :mad: Jednak miła pani zapewniła mnie,że otrzymam duplikat. Ale to też trochę potrwa...:shake: Quote
Agasia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Santy to ze gdzies sie zgubilo to bardzo mozliwe bo wiele osob dostalo wlasnie we wrzesniu/pazdzierniku... Quote
nice_girl Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No to będę musiała zadzwonić w imieniu znajomej i się dowiedzieć. Quote
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 nice_girl napisał(a):Elitesse, kiedy mniej więcej dostałas? szczerze mowiac juz nie pamietam :( Quote
joanna Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No właśnie, zostało co prawda jeszcze około miesiąca do zakończenia przyjmowania zgłoszeń, ale nadal nie ma rozpiski ras. Czy może ktoś z oddziału wie kiedy będzie znana? Quote
dorotal Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dana odpowiedziala mi 18.02 ze poda mi podzial za kilka dni. Na razie czekam Quote
Agasia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Co do tej wystawy... chcialabym jeszcze dopowiedziec ze dla mnie dosc "frustrujace" jest to ze na wystawie miedzynarodowej, ktorej organizator posiada klub PONa... PONy sa platnie! Nie placi sie juz za nie jako za polska rase na wiekoszci wystaw, na swiatowce... a Lodz sie popisala ;) Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ja wysłałam meila do nich z zapytaniem o podział sędziów na rasy i niestety... echo:shake: Quote
blaira Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gosik71 napisał(a):Ja wysłałam meila do nich z zapytaniem o podział sędziów na rasy i niestety... echo:shake: Ale przecierz podzial sedziow juz jest :) dostalam ulotke w Rzeszowie z podzialem (no chyba ze zle zrozumialam pytanie :P) Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 To proszę oświeć mnie kto ma oceniać owczarki szetlandzkie?;) Quote
blaira Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gosik71 napisał(a):To proszę oświeć mnie kto ma oceniać owczarki szetlandzkie?;) Rzeczywiscie zaszlalam z odpowiedia na ulotce jest tylko podzial na grupy :oops: ale przyznam ze na taka wystawe juz dawno powinno byc wiadomo kto sediuje jaka rase w szczegolnosci ze za miesiac konczy sie termin przyjec Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Właśnie:mad: Ich strona to już wcale mi się nie otwiera:shake: Quote
blaira Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gosik71 napisał(a):Właśnie:mad: Ich strona to już wcale mi się nie otwiera:shake:Mi tez sie nie chce otowrzyc jakie problemy pewnie maja z serwerem , szkoda ze teraz akurat przed wystawa :mad: Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Widocznie nie zależy im na wystawcach:shake: Międzynarodowa wystawa, niebawem koniec zgłoszeń, a ludzie kompletnie nic nie wiedzą:mad: Szkoda nerwów:shake: Quote
Recommended Posts