Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm mi trudno powiedziec ja z wroclawia wjezdzam do lodzi, na pierwszym duzym skrzyzowaniu skrecam w lewo i jade baaaaardzo dlugo jedna ulica prosto i wyjezdzam przed wystawa, centrum to raczej nie mozna nazwac

• 2 weeks later...
Posted

nice_girl napisał(a):
Uff, ale się naprzekopywałam. ;)

Czy ktoś z Was dostał już potwierdzenie z FCI CACIBa otrzymanego na tej wystawie?
Znajoma z Czech wziąż czeka. :(

Ja również nie otrzymałam potwierdzenia.:roll:
Trochę mnie to zaniepokoiło i w ubiegłym tygodniu zadzwoniłam do łódzkiego oddziału.Ku mojemu zdziwieniu dowiedziałam się,że potwierdzenie zostało wysłane do mnie we wrześniu.:crazyeye: Być może,ale do tej pory nie dotarło. :mad: Jednak miła pani zapewniła mnie,że otrzymam duplikat.
Ale to też trochę potrwa...:shake:

• 4 weeks later...
Posted

No właśnie, zostało co prawda jeszcze około miesiąca do zakończenia przyjmowania zgłoszeń, ale nadal nie ma rozpiski ras. Czy może ktoś z oddziału wie kiedy będzie znana?

Posted

Co do tej wystawy... chcialabym jeszcze dopowiedziec ze dla mnie dosc "frustrujace" jest to ze na wystawie miedzynarodowej, ktorej organizator posiada klub PONa... PONy sa platnie! Nie placi sie juz za nie jako za polska rase na wiekoszci wystaw, na swiatowce... a Lodz sie popisala ;)

Posted

Gosik71 napisał(a):
Ja wysłałam meila do nich z zapytaniem o podział sędziów na rasy i niestety... echo:shake:

Ale przecierz podzial sedziow juz jest :) dostalam ulotke w Rzeszowie z podzialem (no chyba ze zle zrozumialam pytanie :P)

Posted

Gosik71 napisał(a):
To proszę oświeć mnie kto ma oceniać owczarki szetlandzkie?;)

Rzeczywiscie zaszlalam z odpowiedia na ulotce jest tylko podzial na grupy :oops:
ale przyznam ze na taka wystawe juz dawno powinno byc wiadomo kto sediuje jaka rase w szczegolnosci ze za miesiac konczy sie termin przyjec

Posted

Gosik71 napisał(a):
Właśnie:mad: Ich strona to już wcale mi się nie otwiera:shake:
Mi tez sie nie chce otowrzyc jakie problemy pewnie maja z serwerem , szkoda ze teraz akurat przed wystawa :mad: