Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enia i Evita baaardzo dziękujemy za wspaniałe zdjęcia:klacz:!! Teraz mogą ruszyć ogłoszenia.
I wszystkim Cioteczkom życzę:
Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

;);):p:p

Posted

:Dog_run:i:bye:Misiaczkowi:loveu:cioteczkom Misiaczkowym - Wiele Radosci Swiateczkowych :painting::iloveyou::iloveyou:[FONT=Arial Black]Zdrowka i dobroci [/FONT]

Posted

[quote name='Evelin']Jak Misiek świętował???? Smacznie było???[/QUOTE]
O to samo chciałam zapytać i na spacerek Miśka wyprowadzić :painting:
i poinformować, że poszło zamówienia na ogłoszenia na 54 portalach.
Może gdzieś domek super się czai :)

Posted

Miś to taki żywiołowy psiak, albo po prostu po latach na uwięzi chciał się wyszaleć, nie sposób było mu zrobić normalne zdjęcia, skakał, cieszył się, wariował lub kładł na plecy, za nic nie chciał pozować, Alinę polubił, chyba uważa Ją za swoją panią, do mnie się cieszył i skakał łapkami na nogi. On lubi być głaskany, kochany jest. Szyjka zagojona ale blizny widać, na pachwinach już prawie nic nie ma. Teraz nareszcie najada się do syta, czego świadkiem byliśmy, zrobił wielką koooopę. I cały szczęśliwy chciał żeby go puścić luzem bo tam miliony zapachów do wąchania a on nie miał czasu z nami stać :):painting::painting::painting:

Posted

Marzenko ogromne dziękuję za zdjęcia i za relacje :cool2::Rose::Rose::Rose: :thumbs:
Może dzięki nim Misiu znajdzie super domek :)
Bardzo żałuję, że ten hotelik jest tak daleko :(

Posted

Dzisiaj na konto Misia wpłynęły nastepujace kwoty:
50,- zł od Randa
20,- zł od kkanarekk

Wpłynęła także kwota 37,- zł z bazarku od kkanarekk w tym 6,- zł to opłata pocztowa

Bardzo pięknie dziekujemy
:loveu: :Rose::Rose: :Rose: :calus:

Posted

Witaj Misiu :loveu:
Wczoraj dowiedziałam się,kto strzelał do Misia i go krzywdził pod nieobecność jego opiekuna.Tylko ta osoba,która dzwoniła do mnie nie przedstawiła się.Twierdzi,że ten drań strzela do ptaszków,psów,kotów i jeszcze się z tego śmieje.Tylko się wkurzyłam,bo co mogę zrobić?nic.Poradziłam,żeby Policję powiadomili,albo sami z nim porozmawiali.Ja pojadę do tego pana i też sobie z nim porozmawiam.Ponoć jest bardzo miły dla ludzi.

Posted

[quote name='Pipi']Witaj Misiu :loveu:
Wczoraj dowiedziałam się,kto strzelał do Misia i go krzywdził pod nieobecność jego opiekuna.Tylko ta osoba,która dzwoniła do mnie nie przedstawiła się.Twierdzi,że ten drań strzela do ptaszków,psów,kotów i jeszcze się z tego śmieje.Tylko się wkurzyłam,bo co mogę zrobić?nic.Poradziłam,żeby Policję powiadomili,albo sami z nim porozmawiali.Ja pojadę do tego pana i też sobie z nim porozmawiam.Ponoć jest bardzo miły dla ludzi.
wyślij do niego toz one też są miłe dla ludzi:cool3: (to żart)
co za cymbał aby jego też ktoś ustrzelił....

Posted

Wczoraj mówiłam elik, że Misio by się nadawał na agility, jest bardzo żywiołowy i bystry, chyba ucieszył by się jakby miał taką frajdę z opiekunem ;)
on jest raczej dla młodych ludzi, bo starszych państwa mógłby pociągnąć na smyczy lub przewrócić swoimi skokami na nogi.....
przy rowerze pewnie by sobie też pobiegał:lol:
Alino jak myślisz?

i jeszcze mały spam:
http://www.dogomania.pl/threads/183213-HITY-NA-DVD-m-in-Mamma-Mia-Aviator-Marzyciel-bajki-na-psy-Pipi-do-13-IV

Posted

Ciotki, to teraz trzeba skombinować jakiś fajny tekst i ruszać z ogłoszeniami. Ja oczywiście oferuję swoją pomoc w tej kwestii - tzn. robienie ogłoszeń. Musimy tylko znaleźć kogoś kto napisze tekst.

Posted

[quote name='agaciaaa']Ciotki, to teraz trzeba skombinować jakiś fajny tekst i ruszać z ogłoszeniami. Ja oczywiście oferuję swoją pomoc w tej kwestii - tzn. robienie ogłoszeń. Musimy tylko znaleźć kogoś kto napisze tekst.[/QUOTE]
Zamówiłam ogłoszenia na bazarku, ale czekaja na swoją kolej, a poza tym, nigdy za wiele ogłoszeń :)
Agaciu bardzo Cię proszę pomóż z ogłoszeniami. Ja niestety nie piszę się na pisanie :( Może uda mi się zamówić tekst na jakimś bazarku. Jeśli wiecie coś o takowym, proszę podrzućcie link.

Posted

[quote name='elik']Zamówiłam ogłoszenia na bazarku, ale czekaja na swoją kolej, a poza tym, nigdy za wiele ogłoszeń :)
Agaciu bardzo Cię proszę pomóż z ogłoszeniami. Ja niestety nie piszę się na pisanie :( Może uda mi się zamówić tekst na jakimś bazarku. Jeśli wiecie coś o takowym, proszę podrzućcie link.

No rzeczywiście, zapomniałam już o tym :oops: Ale tak jak mówisz - ogłoszeń nigdy za wiele, więc ja też Misia trochę poogłaszam.
Widziałam jakiś czas temu "tekstowy" bazarek, ale pewnie się już skończył. Zaraz jeszcze poszukam.

Posted

[quote name='agaciaaa']...Widziałam jakiś czas temu "tekstowy" bazarek, ale pewnie się już skończył. Zaraz jeszcze poszukam.[/QUOTE]
To pewnie ten, na którym zamawiałam tekst dla Amika. Niestety nie mam już tego linku. Myślę, że nawet jeśli sie skończył, to nie odmówią przyjęcia zamówienia ;) Nie na tego, to na innego, psiaka forsa zawsze się przyda.

Posted

Ten bazarek widziałam, ale tak jak myślałam już się skończył:
http://www.dogomania.pl/threads/182195-UsA-ugowy-ZakoA-czony-rozliczamy
Może będzie kolejna edycja, to już była druga z tego co widziałam.

I jeszcze znalazłam taki bazarek ogłoszeniowy, w którym można też zamówić tekst - krótki 2zł, długi 3zł
http://www.dogomania.pl/threads/182929-OGA-OSZENIA-25-x-2-tylko-10-zA-na-Pitka-co-ma-tylko-10-zA-do-koA-ca-kwietnia