kkanarekk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Suuuuper dziękujemy Cioteczko:Rose:, to teraz bierzemy się za ogłoszenia, tylko wrzuć je proszę na wątek :) Quote
AlinaS Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 poczekajmy na zdjęcia Eni wczoraj robiła - może a nawet z pewnością powinny być lepsze Quote
Randa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jaki ładny burek, ale miał farta, że go zabraliśmy ! Quote
kkanarekk Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Enia i Evita baaardzo dziękujemy za wspaniałe zdjęcia:klacz:!! Teraz mogą ruszyć ogłoszenia. I wszystkim Cioteczkom życzę: Wielkanocnych pisanek uśmiechu cały ranek jajek na twardo królika z kokardą mokrego Dyngusa fajnego psikusa rzeżuchy po pachy i smacznej kiełbachy! ;);):p:p Quote
elik Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ale fajniste życzenia :loveu: Tak mi się podobaja, że ja tego samego, tylko podwójnie :p Quote
Nadziejka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 :Dog_run:i:bye:Misiaczkowi:loveu:cioteczkom Misiaczkowym - Wiele Radosci Swiateczkowych :painting::iloveyou::iloveyou:[FONT=Arial Black]Zdrowka i dobroci [/FONT] Quote
elik Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Evelin']Jak Misiek świętował???? Smacznie było???[/QUOTE] O to samo chciałam zapytać i na spacerek Miśka wyprowadzić :painting: i poinformować, że poszło zamówienia na ogłoszenia na 54 portalach. Może gdzieś domek super się czai :) Quote
enia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Miś to taki żywiołowy psiak, albo po prostu po latach na uwięzi chciał się wyszaleć, nie sposób było mu zrobić normalne zdjęcia, skakał, cieszył się, wariował lub kładł na plecy, za nic nie chciał pozować, Alinę polubił, chyba uważa Ją za swoją panią, do mnie się cieszył i skakał łapkami na nogi. On lubi być głaskany, kochany jest. Szyjka zagojona ale blizny widać, na pachwinach już prawie nic nie ma. Teraz nareszcie najada się do syta, czego świadkiem byliśmy, zrobił wielką koooopę. I cały szczęśliwy chciał żeby go puścić luzem bo tam miliony zapachów do wąchania a on nie miał czasu z nami stać :):painting::painting::painting: Quote
elik Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Marzenko ogromne dziękuję za zdjęcia i za relacje :cool2::Rose::Rose::Rose: :thumbs: Może dzięki nim Misiu znajdzie super domek :) Bardzo żałuję, że ten hotelik jest tak daleko :( Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Misiu, to Ty kawał kurdupla jesteś ;-) Wspaniałego domu stałego Ci życzę. Quote
elik Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dzisiaj na konto Misia wpłynęły nastepujace kwoty: 50,- zł od Randa 20,- zł od kkanarekk Wpłynęła także kwota 37,- zł z bazarku od kkanarekk w tym 6,- zł to opłata pocztowa Bardzo pięknie dziekujemy :loveu: :Rose::Rose: :Rose: :calus: Quote
kkanarekk Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witaj Misiu :) idziemy na nocny spacerek ? :painting::painting: Quote
Pipi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witaj Misiu :loveu: Wczoraj dowiedziałam się,kto strzelał do Misia i go krzywdził pod nieobecność jego opiekuna.Tylko ta osoba,która dzwoniła do mnie nie przedstawiła się.Twierdzi,że ten drań strzela do ptaszków,psów,kotów i jeszcze się z tego śmieje.Tylko się wkurzyłam,bo co mogę zrobić?nic.Poradziłam,żeby Policję powiadomili,albo sami z nim porozmawiali.Ja pojadę do tego pana i też sobie z nim porozmawiam.Ponoć jest bardzo miły dla ludzi. Quote
enia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Pipi']Witaj Misiu :loveu: Wczoraj dowiedziałam się,kto strzelał do Misia i go krzywdził pod nieobecność jego opiekuna.Tylko ta osoba,która dzwoniła do mnie nie przedstawiła się.Twierdzi,że ten drań strzela do ptaszków,psów,kotów i jeszcze się z tego śmieje.Tylko się wkurzyłam,bo co mogę zrobić?nic.Poradziłam,żeby Policję powiadomili,albo sami z nim porozmawiali.Ja pojadę do tego pana i też sobie z nim porozmawiam.Ponoć jest bardzo miły dla ludzi. wyślij do niego toz one też są miłe dla ludzi:cool3: (to żart) co za cymbał aby jego też ktoś ustrzelił.... Quote
enia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wczoraj mówiłam elik, że Misio by się nadawał na agility, jest bardzo żywiołowy i bystry, chyba ucieszył by się jakby miał taką frajdę z opiekunem ;) on jest raczej dla młodych ludzi, bo starszych państwa mógłby pociągnąć na smyczy lub przewrócić swoimi skokami na nogi..... przy rowerze pewnie by sobie też pobiegał:lol: Alino jak myślisz? i jeszcze mały spam: http://www.dogomania.pl/threads/183213-HITY-NA-DVD-m-in-Mamma-Mia-Aviator-Marzyciel-bajki-na-psy-Pipi-do-13-IV Quote
agaciaaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ciotki, to teraz trzeba skombinować jakiś fajny tekst i ruszać z ogłoszeniami. Ja oczywiście oferuję swoją pomoc w tej kwestii - tzn. robienie ogłoszeń. Musimy tylko znaleźć kogoś kto napisze tekst. Quote
elik Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='agaciaaa']Ciotki, to teraz trzeba skombinować jakiś fajny tekst i ruszać z ogłoszeniami. Ja oczywiście oferuję swoją pomoc w tej kwestii - tzn. robienie ogłoszeń. Musimy tylko znaleźć kogoś kto napisze tekst.[/QUOTE] Zamówiłam ogłoszenia na bazarku, ale czekaja na swoją kolej, a poza tym, nigdy za wiele ogłoszeń :) Agaciu bardzo Cię proszę pomóż z ogłoszeniami. Ja niestety nie piszę się na pisanie :( Może uda mi się zamówić tekst na jakimś bazarku. Jeśli wiecie coś o takowym, proszę podrzućcie link. Quote
agaciaaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='elik']Zamówiłam ogłoszenia na bazarku, ale czekaja na swoją kolej, a poza tym, nigdy za wiele ogłoszeń :) Agaciu bardzo Cię proszę pomóż z ogłoszeniami. Ja niestety nie piszę się na pisanie :( Może uda mi się zamówić tekst na jakimś bazarku. Jeśli wiecie coś o takowym, proszę podrzućcie link. No rzeczywiście, zapomniałam już o tym :oops: Ale tak jak mówisz - ogłoszeń nigdy za wiele, więc ja też Misia trochę poogłaszam. Widziałam jakiś czas temu "tekstowy" bazarek, ale pewnie się już skończył. Zaraz jeszcze poszukam. Quote
elik Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='agaciaaa']...Widziałam jakiś czas temu "tekstowy" bazarek, ale pewnie się już skończył. Zaraz jeszcze poszukam.[/QUOTE] To pewnie ten, na którym zamawiałam tekst dla Amika. Niestety nie mam już tego linku. Myślę, że nawet jeśli sie skończył, to nie odmówią przyjęcia zamówienia ;) Nie na tego, to na innego, psiaka forsa zawsze się przyda. Quote
agaciaaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ten bazarek widziałam, ale tak jak myślałam już się skończył: http://www.dogomania.pl/threads/182195-UsA-ugowy-ZakoA-czony-rozliczamy Może będzie kolejna edycja, to już była druga z tego co widziałam. I jeszcze znalazłam taki bazarek ogłoszeniowy, w którym można też zamówić tekst - krótki 2zł, długi 3zł http://www.dogomania.pl/threads/182929-OGA-OSZENIA-25-x-2-tylko-10-zA-na-Pitka-co-ma-tylko-10-zA-do-koA-ca-kwietnia Quote
Recommended Posts