AlinaS Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 agaciaaa napisał(a):Z boku wygląda ok, ale z góry rzeczywiście nieciekawie jeszcze. No i ta szyja... nie lepiej by było, gdyby chodził w szelkach? Obroża jest ok 10 cm niżej niż blizna po łańcuchu Quote
agaciaaa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 AlinaS napisał(a):Obroża jest ok 10 cm niżej niż blizna po łańcuchu No widzę, ale i tak rozważyłabym szelki ;) To nie jest jakiś ogromny wydatek, a może byłoby mu wygodniej - obroża musi być mocno zaciśnięta, żeby mu nie "jeździła" po szyi. Quote
enia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Alino, a jak on sie zachowuje w domu? zna czy dzikus? Quote
AlinaS Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Troche czasami szczeka. Do nas merda ogonem jak szalony. Z psami na razie raczej zgoda ale zobaczymy za jeszcze kawałek czasu bo czasami jak pies poczuje sie pewniej to zaczynają się schody. Z potrzebami OK dzielnie czeka na wyjście na dwór ala ze 3 razy była kałuża - trudno od niego wymagać 100% czystości przecież on był na łańcuchu. Uwzgledniając jego przeszłość to bardzo szybko sie uczy że załatwiać się wychodzimy na dwór Quote
kkanarekk Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a wiadomo czy akceptuje koty? Cieszę się ,że nasz Misio taki pojętny jest łatwo będzie o domek :) Quote
kkanarekk Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a wiadomo czy akceptuje koty? Cieszę się ,że nasz Misio taki pojętny jest łatwo będzie o domek :) Quote
elik Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 I u Misia i u Azy taka cisza :-o Zawsze taki gwar, a dzisiaj.... Quote
Pipi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Elu,kochana,Święta idą. . . .porządki na pewno.. . . . Ja dziś cały dzień podwórko sprzątałam. . . . . .,tak myślę,że dlatego nikogo nie ma.Od siebie pozdrawiamy z pieskami. Quote
elik Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 No fakt, sama tez porządki roiłam na działce. Ale, ale zaglądnij Pipiniu do Leonka :eviltong: Quote
Evelin Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 elik napisał(a):I u Misia i u Azy taka cisza :-o Zawsze taki gwar, a dzisiaj.... Podejrzewacie porządki przedświateczne ???? pudło :) Przyszły tydzień mam wolny,to się będę wykazywać..i to bynajmniej nie w porzadkach... Będę się awanturować o zdjęcia ..i informacje o każdej koooopie , bo dlaczego nie :) Quote
AlinaS Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Misiek dzisiaj po raz pierwszy zostawił troszeczkę porcji jedzonka. czyli chyba już wie że micha zawsze będzie i nie ma co jeść na zapas Quote
Pipi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Uffff,to dobrze,że nareszcie się najadł,biedaczysko malutki.Alina,dziękuję. Quote
kkanarekk Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Super znaczy , że Miso zbiera siły i wraca do formy :). Ale co tu taka cisza, chyba święta i Cioteczki zajęte... Quote
Evelin Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dobrze,że chłopak sie najadł.. Z drugiej strony to jakaś paranoja,zeby się z tego cieszyć.. to powinna byc norma,ze pies jest najedzony. Kurcze,co ci ludzie wyrabiają...człowiek nie usiedziałby w domu wiedząc,że pies głodny,ale niektórym to nie przeszkadza...niestety... Quote
kkanarekk Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nareszcie jakaś Cioteczka u Misia :) Straszne z tym jedzeniem ja bym sama jeść nie mogła jakby mój Gacuś nie zjadł ale tacy są niektórzy :( Quote
Evelin Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 rodzina kkanarków-jestescie niesamowici :) ...wiecie ,ze u Pipi będzie ogrodzenie??? Obiecałam być dokuczliwa :) w tym tygodniu, mama wolne,jedyne co mi przeszkadza to katar... AlinaS jak tam trawienie Misia? Koopy ok? Nic tak człowieka czasem nie ucieszy niż dobre koopsko :) Opowiadaj o nim jak najczęsciej...a my tu bedziemy czytać i dopominać się o jeszcze .. Quote
kkanarekk Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :pWiemy wiemy o ogrodzeniu :) nawet wiedzieliśmy jako pierwsi;) Marzy mi się zobaczyć Misia przy kości, takiego z sadełkiem :) ale oczywiście nie za dużym:eviltong: Quote
elik Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wiecie co, choram jest, jak na watki psiaków wejść nie mogę i nie wiem co w trawie piszczy :angryy: Mój wyjazd z Krakowa się zbliża i z jednej strony się ciesze, bo będzie luz bluz, a z drugiej mi smutno, bo tylko przez 3 dni w tygodniu - wtorek, środa, czwartek - będę mogła bywać u psiaków :-( Coraz częściej myślę o necie bezprzewodowym. Acha zamówiłam Misiowi i Azuli ogłoszenie na 75 portalach. Alinko prośba o zrobienie im po kilka ładnych zdjęć. Przydałby się portret. Dobre zdjęcia to 90 % sukcesu. Quote
Pipi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jesteś niesamowitą,kochaną ciocią.Przepięknie,przed świątecznie dziękujemy Ciociu Elik. Quote
elik Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 AlinaS napisał(a):Dzisiaj postaram się o zdjęcia Bardzo, bardzo dziękuję :) Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Kochani, wczoraj skończył się mój bazarek dla Misia, z moich obliczeń wynika, że będzie z niego 156zł :) Quote
Evelin Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Elik ,Randa też zamówiła ogłoszenia ale Azy na 74 portalach :) Tylko ja jeszcze nie zdązyłam tekstu i ogłoszeń wysłać.. To nie wiem jak robimy.. Agaciaa ależ bogaty bazarek. Misio bedzie miał zabezpieczenie na dojście do formy w hoteliku Quote
Recommended Posts