Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Z boku wygląda ok, ale z góry rzeczywiście nieciekawie jeszcze. No i ta szyja... nie lepiej by było, gdyby chodził w szelkach?

Obroża jest ok 10 cm niżej niż blizna po łańcuchu

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlinaS napisał(a):
Obroża jest ok 10 cm niżej niż blizna po łańcuchu

No widzę, ale i tak rozważyłabym szelki ;) To nie jest jakiś ogromny wydatek, a może byłoby mu wygodniej - obroża musi być mocno zaciśnięta, żeby mu nie "jeździła" po szyi.

Posted

Troche czasami szczeka. Do nas merda ogonem jak szalony. Z psami na razie raczej zgoda ale zobaczymy za jeszcze kawałek czasu bo czasami jak pies poczuje sie pewniej to zaczynają się schody. Z potrzebami OK dzielnie czeka na wyjście na dwór ala ze 3 razy była kałuża - trudno od niego wymagać 100% czystości przecież on był na łańcuchu. Uwzgledniając jego przeszłość to bardzo szybko sie uczy że załatwiać się wychodzimy na dwór

Posted

Elu,kochana,Święta idą. . . .porządki na pewno.. . . .
Ja dziś cały dzień podwórko sprzątałam. . . . . .,tak myślę,że dlatego nikogo nie ma.Od siebie pozdrawiamy z pieskami.

Posted

elik napisał(a):
I u Misia i u Azy taka cisza :-o
Zawsze taki gwar, a dzisiaj....

Podejrzewacie porządki przedświateczne ???? pudło :)
Przyszły tydzień mam wolny,to się będę wykazywać..i to bynajmniej nie w porzadkach...
Będę się awanturować o zdjęcia ..i informacje o każdej koooopie , bo dlaczego nie :)

Posted

Dobrze,że chłopak sie najadł..
Z drugiej strony to jakaś paranoja,zeby się z tego cieszyć.. to powinna byc norma,ze pies jest najedzony.
Kurcze,co ci ludzie wyrabiają...człowiek nie usiedziałby w domu wiedząc,że pies głodny,ale niektórym to nie przeszkadza...niestety...

Posted

rodzina kkanarków-jestescie niesamowici :) ...wiecie ,ze u Pipi będzie ogrodzenie???
Obiecałam być dokuczliwa :) w tym tygodniu, mama wolne,jedyne co mi przeszkadza to katar...
AlinaS jak tam trawienie Misia? Koopy ok? Nic tak człowieka czasem nie ucieszy niż dobre koopsko :)
Opowiadaj o nim jak najczęsciej...a my tu bedziemy czytać i dopominać się o jeszcze ..

Posted

Wiecie co, choram jest, jak na watki psiaków wejść nie mogę i nie wiem co w trawie piszczy :angryy:
Mój wyjazd z Krakowa się zbliża i z jednej strony się ciesze, bo będzie luz bluz, a z drugiej mi smutno, bo tylko przez 3 dni w tygodniu - wtorek, środa, czwartek - będę mogła bywać u psiaków :-(
Coraz częściej myślę o necie bezprzewodowym.
Acha zamówiłam Misiowi i Azuli ogłoszenie na 75 portalach.
Alinko prośba o zrobienie im po kilka ładnych zdjęć. Przydałby się portret.
Dobre zdjęcia to 90 % sukcesu.

Posted

Elik ,Randa też zamówiła ogłoszenia ale Azy na 74 portalach :) Tylko ja jeszcze nie zdązyłam tekstu i ogłoszeń wysłać..
To nie wiem jak robimy..
Agaciaa ależ bogaty bazarek. Misio bedzie miał zabezpieczenie na dojście do formy w hoteliku