kkanarekk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 cześć Misiek :) mam nadzieję, że szybko znajdziesz nowy domek Quote
Piromanka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kkanarekk napisał(a):cześć Misiek :) mam nadzieję, że szybko znajdziesz nowy domek Wszyscy na to liczymy! Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Evelin']...Elik,tak jak obiecałam telefonicznie,pomogę..Gdzie mozna wpłacać pieniadze na Misia... I chyba trzeba pozbierać deklaracje na hotel u AlinyS...i jednorazowe i stałe :) Witam Cioteczko Evelin :loveu: Deklaracje jak najbardziej są wskazane, dziekujemy za przypomnienie. Bardzo prosimy o deklarowanie pomocy finansowej dla Misia. Biedak będzie potrzebował kasy na szczepienia, kastracje i oczywiście hotelik. Quote
enia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziewczyny może w tytule wpiszcie o zbiórce na hotelik ..... Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 enia napisał(a):dziewczyny może w tytule wpiszcie o zbiórce na hotelik ..... Jak tylko Ciocia kkanarekk się zjawi, to pewnie zmieni tytuł, byle tylko się zmieściło wszystko :) Jest godz. 16:05 Alina powinna właśnie odbierać Misia z przychodni. Misiu przehulał 400 zł - na tyle wystawiony został rachunek. Prosiłam, żeby resztę wydano Alinie - będzie a konto hotelu Misia. Rana gardła bardzo ładnie się goi i dlatego Misiu może opuścić przychodnię. Ale jest bardzo wychudzony, skóra jest w bardzo złym stanie - okropny łupież i niestety we wszystkich pachwinach bardzo brzydkie odparzenia, które wymagają leczenia. Rozmawiałam już a Aliną i obiecała, że będzie mu to smarowała. Poza tym Misiu nie wymaga zabiegów weterynaryjnych. Niemniej jednak należy obserwować ranę, czy nie zachodzą jakieś zmiany. Priorytetem jest teraz podtuczenie Misia :) Quote
Evelin Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 moja mama deklaruje 100 zł za leczenie i ja miesięcznie 20 zł na hotelik. Brawo kkanarek pierwsza deklaracja.. To teraz ja: 150zł na leczenie i 50 zł miesięcznie na hotelik.. Tylko gdzie by tu wpłacić?????:diabloti: Podsumowując mamy: 250zł na leczenie 70zł na hotelik Ciotki drogie i jeszcze się namówimy na watkach Azy i Gucia,gdzie mamy wspólnych podopiecznych :) Quote
Pipi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Przelałam dziś na Misia 300 zł z bazarków,które zrobiły enia i evita. Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Wiadomość z ostatniej chwili Misiu już w samochodzie, jest bardzo miłym cieszącym się, merdającym ogonem psiakiem :multi: :loveu: :p Jest na smyczy - nie na łańcuchu i ładnie się zachowuje :multi: Reszta za chwile, czekam na telefon w sprawie faktury. Quote
kkanarekk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :) Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='kkanarekk']Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :) Agnieszko, możesz sobie zaśpiewać - Cudownych Rodziców mam..... Już na którymś wątku pisałam, że masz wspaniałych Rodziców, powtórzę to i dodam, że wyjątkowo wspaniałych. Niewielu ludzi, mawet majętnych, byłoby stać na taki gest. Tyle wysiłku, aby wyratować Misia i teraz jeszcze taki "zastrzyk" finansowy. Bardzo gorąco Państwu dziękujemy :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
enia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :iloveyou:kkanarekk napisał(a):Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :) Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!:calus::calus::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::calus: ps.musze Misiaka zmieścić w moim podpisie...... Quote
Pipi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Również BARDZO PAŃSTWU DZIĘKUJĘ:Rose::Rose::calus::buzi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 enia napisał(a):...ps.musze Misiaka zmieścić w moim podpisie...... Jak zamienisz ten duży banerek SOS DLA PSÓW PIPI na ten mniejszy, który ja mam, to zmieścisz jeszcze banerek Misia ;) Quote
agaciaaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gratuluję wszystkim zaangażowanym świetnej akcji!!! Kradnę bannerek ;) Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Evelin']Brawo kkanarek pierwsza deklaracja.. To teraz ja: 150zł na leczenie i 50 zł miesięcznie na hotelik.. Tylko gdzie by tu wpłacić?????:diabloti: Podsumowując mamy: 250zł na leczenie 70zł na hotelik Ciotki drogie i jeszcze się namówimy na watkach Azy i Gucia,gdzie mamy wspólnych podopiecznych :) Kochana Cioteczko sorki, soreczki, z emocji nie zauważyłam Twojego wpisu :oops: Bardzo gorąco dziękuję :loveu: Egzystencja Misia staje się coraz pewniejsza :) A wpłaty :) Myślę, że znasz już to konto :evil_lol: No właśnie, niektóre Cioteczki będą teraz wpłacać na moje konto dla 2-ch psiaków. Nie muszą robić dwu osobnych przelewów, chyba, że mają taką wolę. Ale jeśli będą wpłaty dla dwóch psiaków na jednym przelewie, to bardzo proszę o zaznaczenie ile dla którego psiaka np. kwota przelewu wynosić będzie 70 zł, to w tytule przelewu proszę napisać np: kika (nick z dogo) 30-Aza, 20-Misiu. Inaczej będę musiała biegać po wątkach i sprawdzać jakie były dekaracje. Quote
AlinaS Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dojechaliśmy wreszcie do domu po kilku perypetiach między innymi z wystawieniem faktury w lecznicy. Zeszło się dość długo ponieważ jedna zmiana nie przekazała drugie o co chodzi jednym słowem nikt nic nie wie. misiek to bardzo kontaktowy, i merdający ogonkiem psiak co prawda przeraźliwie chudy ale to tylko kwestia czasu więcej namaże jutro. Jestem padnięta Quote
Pipi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Alina,dziękujemy,teraz odpoczywajcie,a jutro pokazesz nam kłapouszka.Dobrze,że już bezpieczny. Quote
Evelin Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Elik,na marzec moje wpłaty zlecone...Nie wiem jak się w tym wszystkim połapiesz,ale pewnie się połapiesz :) Nie masz wyjścia... AlinaS świetnie,że Misiek już u Ciebie..Jutro czekamy na dalsze wiesci... Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='AlinaS']dojechaliśmy wreszcie do domu po kilku perypetiach między innymi z wystawieniem faktury w lecznicy. Zeszło się dość długo ponieważ jedna zmiana nie przekazała drugie o co chodzi jednym słowem nikt nic nie wie. misiek to bardzo kontaktowy, i merdający ogonkiem psiak co prawda przeraźliwie chudy ale to tylko kwestia czasu więcej namaże jutro. Jestem padnięta Alino, bardzo dziękujemy za odebranie Misia z lecznicy :loveu::Rose::Rose: Z powodu padnięcia, darujemy Ci dzisiaj dłuższe relacje :) Co do faktury, to o potrzebie jej przygotowania na dzisiaj, na godz. 16-tą, mówiłam od wczoraj. Pomimo wielu moich telefonów i dwukrotnej interwencji szefa tej przychodni, faktury nie ma. Pani w recepcji wystawiła KW twierdząc, że do wystawienia faktury musi mieć NIP. Szef przychodni obiecał, że załatwi tą sprawę w dniu jutrzejszym. Chociaż muszę powiedzieć, że pan także nie wie, że frakturę ma prawo otrzymać każdy, nie tylko VATowiec. Zobaczymy więc jutro po 15-te, bo tak obiecał. Niewyobrażalne kuriozum :crazyeye: [quote name='Evelin']Elik,na marzec moje wpłaty zlecone...Nie wiem jak się w tym wszystkim połapiesz,ale pewnie się połapiesz :) Nie masz wyjścia... Będę Ci bardzo wdzięczna, jeśli choćby tu, powiesz ile na którego ogonka :) [quote name='agaciaaa']Gratuluję wszystkim zaangażowanym świetnej akcji!!! Kradnę bannerek ;) Do takich kradzieży to Cioteczko sami zachęcamy, a nawet dziękujemy :p :Rose: Quote
kkanarekk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wszystkim bardzo dziękuję za deklarację na Misia, Pipi jesteś wspaniała dziękujemy 300 zł to baardzo dużo pieniędzy ale na pewno się przydadzą i pomogą Misiowi w starcie na nowej drodze życia:) ELik nie wiem jak wkleić banerki do 1 postu:roll: czy mogłabyś mi pomóc? Quote
elik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 kkanarekk napisał(a):...Pipi jesteś wspaniała dziękujemy 300 zł to baardzo dużo pieniędzy ale na pewno się przydadzą i pomogą Misiowi w starcie na nowej drodze życia:) ELik nie wiem jak wkleić banerki do 1 postu:roll: czy mogłabyś mi pomóc? Ja dziękowała Pipi na gg, ale i tu powiem, że podziwiam Jej wspaniałomyślność. Sama ma olbrzymie potrzeby, a podzieliła się z Miśkiem. Kochana Pipi :loveu: Agnieszko, zaznacz banerki, możesz wszystkie na raz. Kiedy kursor będzie na tych zaznaczonych banerkach, wciśnij prawy klawisz myszki. Pojawi się meni i wybierz opcję KOPIUJ (nie kopiuj obrazek, tylko KOPIUJ). Potem wejdź w edycje Twojego postu, ustaw kursor w miejscu, w które chcesz wkleić banerki, wciśnij znowu prawy klawisz myszki i wybierz opcję WKLEJ. Zapisz zmiany i to koniec :) Quote
kkanarekk Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Witaj Misiu pierwsza noc za Tobą już w normalnych warunkach:) Quote
Piromanka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Akcja perfekcyjna! Cudownie, że Misio już bezpieczny. Trzymam kciuki za powrót do zdrówka. Quote
Recommended Posts