Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelin']...Elik,tak jak obiecałam telefonicznie,pomogę..Gdzie mozna wpłacać pieniadze na Misia...
I chyba trzeba pozbierać deklaracje na hotel u AlinyS...i jednorazowe i stałe :)
Witam Cioteczko Evelin :loveu:
Deklaracje jak najbardziej są wskazane, dziekujemy za przypomnienie.

Bardzo prosimy o deklarowanie pomocy finansowej dla Misia.
Biedak będzie potrzebował kasy na szczepienia, kastracje i oczywiście hotelik.

Posted

enia napisał(a):
dziewczyny może w tytule wpiszcie o zbiórce na hotelik .....

Jak tylko Ciocia kkanarekk się zjawi, to pewnie zmieni tytuł, byle tylko się zmieściło wszystko :)

Jest godz. 16:05 Alina powinna właśnie odbierać Misia z przychodni.
Misiu przehulał 400 zł - na tyle wystawiony został rachunek. Prosiłam, żeby resztę wydano Alinie - będzie a konto hotelu Misia.
Rana gardła bardzo ładnie się goi i dlatego Misiu może opuścić przychodnię. Ale jest bardzo wychudzony, skóra jest w bardzo złym stanie - okropny łupież i niestety we wszystkich pachwinach bardzo brzydkie odparzenia, które wymagają leczenia. Rozmawiałam już a Aliną i obiecała, że będzie mu to smarowała. Poza tym Misiu nie wymaga zabiegów weterynaryjnych. Niemniej jednak należy obserwować ranę, czy nie zachodzą jakieś zmiany.
Priorytetem jest teraz podtuczenie Misia :)

Posted

moja mama deklaruje 100 zł za leczenie i ja miesięcznie 20 zł na hotelik.

Brawo kkanarek pierwsza deklaracja..
To teraz ja: 150zł na leczenie i 50 zł miesięcznie na hotelik..

Tylko gdzie by tu wpłacić?????:diabloti:
Podsumowując mamy:

250zł na leczenie
70zł na hotelik

Ciotki drogie i jeszcze się namówimy na watkach Azy i Gucia,gdzie mamy wspólnych podopiecznych :)

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili

Misiu już w samochodzie, jest bardzo miłym cieszącym się, merdającym ogonem psiakiem
:multi: :loveu: :p

Jest na smyczy - nie na łańcuchu i ładnie się zachowuje :multi:

Reszta za chwile, czekam na telefon w sprawie faktury.

Posted

Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :)

Posted

[quote name='kkanarekk']Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :)
Agnieszko, możesz sobie zaśpiewać - Cudownych Rodziców mam.....

Już na którymś wątku pisałam, że masz wspaniałych Rodziców, powtórzę to i dodam, że wyjątkowo wspaniałych. Niewielu ludzi, mawet majętnych, byłoby stać na taki gest. Tyle wysiłku, aby wyratować Misia i teraz jeszcze taki "zastrzyk" finansowy.

Bardzo gorąco Państwu dziękujemy

:iloveyou::iloveyou::iloveyou: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

:iloveyou:

kkanarekk napisał(a):
Moi rodzice zdecydowali, że deklerują 500 zł na leczenie i hotelik Miśka. Czyli tych założonych pieniędzy przez moją mamę nie trzeba zwracać tylko dalej zbieramy na hotelik i leczenie. :)

Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!:calus::calus::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::iloveyou::buzi::calus:

ps.musze Misiaka zmieścić w moim podpisie......

Posted

enia napisał(a):
...ps.musze Misiaka zmieścić w moim podpisie......

Jak zamienisz ten duży banerek SOS DLA PSÓW PIPI na ten mniejszy, który ja mam, to zmieścisz jeszcze banerek Misia ;)

Posted

[quote name='Evelin']Brawo kkanarek pierwsza deklaracja..
To teraz ja: 150zł na leczenie i 50 zł miesięcznie na hotelik..
Tylko gdzie by tu wpłacić?????:diabloti:
Podsumowując mamy:
250zł na leczenie
70zł na hotelik
Ciotki drogie i jeszcze się namówimy na watkach Azy i Gucia,gdzie mamy wspólnych podopiecznych :)
Kochana Cioteczko sorki, soreczki, z emocji nie zauważyłam Twojego wpisu :oops:
Bardzo gorąco dziękuję :loveu:
Egzystencja Misia staje się coraz pewniejsza :)
A wpłaty :) Myślę, że znasz już to konto :evil_lol:

No właśnie, niektóre Cioteczki będą teraz wpłacać na moje konto dla 2-ch psiaków.
Nie muszą robić dwu osobnych przelewów, chyba, że mają taką wolę.
Ale jeśli będą wpłaty dla dwóch psiaków na jednym przelewie, to bardzo proszę o zaznaczenie ile dla którego psiaka np. kwota przelewu wynosić będzie 70 zł, to w tytule przelewu proszę napisać np: kika (nick z dogo) 30-Aza, 20-Misiu. Inaczej będę musiała biegać po wątkach i sprawdzać jakie były dekaracje.

Posted

dojechaliśmy wreszcie do domu po kilku perypetiach między innymi z wystawieniem faktury w lecznicy. Zeszło się dość długo ponieważ jedna zmiana nie przekazała drugie o co chodzi jednym słowem nikt nic nie wie. misiek to bardzo kontaktowy, i merdający ogonkiem psiak co prawda przeraźliwie chudy ale to tylko kwestia czasu więcej namaże jutro. Jestem padnięta

Posted

Elik,na marzec moje wpłaty zlecone...Nie wiem jak się w tym wszystkim połapiesz,ale pewnie się połapiesz :) Nie masz wyjścia...
AlinaS świetnie,że Misiek już u Ciebie..Jutro czekamy na dalsze wiesci...

Posted

[quote name='AlinaS']dojechaliśmy wreszcie do domu po kilku perypetiach między innymi z wystawieniem faktury w lecznicy. Zeszło się dość długo ponieważ jedna zmiana nie przekazała drugie o co chodzi jednym słowem nikt nic nie wie. misiek to bardzo kontaktowy, i merdający ogonkiem psiak co prawda przeraźliwie chudy ale to tylko kwestia czasu więcej namaże jutro. Jestem padnięta
Alino, bardzo dziękujemy za odebranie Misia z lecznicy :loveu::Rose::Rose:
Z powodu padnięcia, darujemy Ci dzisiaj dłuższe relacje :)
Co do faktury, to o potrzebie jej przygotowania na dzisiaj, na godz. 16-tą, mówiłam od wczoraj. Pomimo wielu moich telefonów i dwukrotnej interwencji szefa tej przychodni, faktury nie ma. Pani w recepcji wystawiła KW twierdząc, że do wystawienia faktury musi mieć NIP. Szef przychodni obiecał, że załatwi tą sprawę w dniu jutrzejszym. Chociaż muszę powiedzieć, że pan także nie wie, że frakturę ma prawo otrzymać każdy, nie tylko VATowiec. Zobaczymy więc jutro po 15-te, bo tak obiecał.
Niewyobrażalne kuriozum :crazyeye:

[quote name='Evelin']Elik,na marzec moje wpłaty zlecone...Nie wiem jak się w tym wszystkim połapiesz,ale pewnie się połapiesz :) Nie masz wyjścia...
Będę Ci bardzo wdzięczna, jeśli choćby tu, powiesz ile na którego ogonka :)

[quote name='agaciaaa']Gratuluję wszystkim zaangażowanym świetnej akcji!!!
Kradnę bannerek ;)
Do takich kradzieży to Cioteczko sami zachęcamy, a nawet dziękujemy :p :Rose:

Posted

Wszystkim bardzo dziękuję za deklarację na Misia, Pipi jesteś wspaniała dziękujemy 300 zł to baardzo dużo pieniędzy ale na pewno się przydadzą i pomogą Misiowi w starcie na nowej drodze życia:)

ELik nie wiem jak wkleić banerki do 1 postu:roll: czy mogłabyś mi pomóc?

Posted

kkanarekk napisał(a):
...Pipi jesteś wspaniała dziękujemy 300 zł to baardzo dużo pieniędzy ale na pewno się przydadzą i pomogą Misiowi w starcie na nowej drodze życia:)
ELik nie wiem jak wkleić banerki do 1 postu:roll: czy mogłabyś mi pomóc?

Ja dziękowała Pipi na gg, ale i tu powiem, że podziwiam Jej wspaniałomyślność. Sama ma olbrzymie potrzeby, a podzieliła się z Miśkiem. Kochana Pipi :loveu:
Agnieszko, zaznacz banerki, możesz wszystkie na raz. Kiedy kursor będzie na tych zaznaczonych banerkach, wciśnij prawy klawisz myszki. Pojawi się meni i wybierz opcję KOPIUJ (nie kopiuj obrazek, tylko KOPIUJ).
Potem wejdź w edycje Twojego postu, ustaw kursor w miejscu, w które chcesz wkleić banerki, wciśnij znowu prawy klawisz myszki i wybierz opcję WKLEJ. Zapisz zmiany i to koniec :)