Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za ciszę ale od soboty walczyłyśmy z zepsutą cieknącym bojlerem d wody. w sobotę próba naprawy w niedzielę zakup nowego dzisiaj montaż. Cały dom pływał. Szmata, mop, podstawione wiaderka i tak na przemian. Jakby tego było mało to zgubiony telefon ale dzisiaj nie zdążyłam wyrobić drugiej karty SIM bo to trzeba do warszawy jechać a w związku z potopem już się nie wyrobiłam
Misiek miewa się dość dobrze jutro bierze ostatni antybiotyk w tabletce. Rany i odparzenia goją się. Apetyt ogromniasty 3x dziennie jedzonko i zjada wszystko co do joty. Kontaktowy wesoły troszkę się awanturuje jak mu coś nie podpasi ale ogólnie OK

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlinaS']...Misiek miewa się dość dobrze jutro bierze ostatni antybiotyk w tabletce. Rany i odparzenia goją się....
Czy w przychodni Misiu został odpchlony i odrobaczony ? Niestety nie pomyślałam, żeby zapytać o to odrobaczenie i odpchlenie, a przyznasz, że to ważne.
Dziwne to z tym antybiotykiem, bo kiedy w dniu wypisu rozmawiałam z lekarzem, to twierdził, że nie podają mu już antybiotyku, że to już niepotrzebne.

[quote name='AlinaS']... Kontaktowy wesoły troszkę się awanturuje jak mu coś nie podpasi ale ogólnie OK
Czy mogłabyś określić w jakich okolicznościach to następuje i na czym te awantury polegają ? Musimy to wiedzieć szukając dla niego domu.

Posted

Awanturuje się generalnie jak biorę innego psa na spacer a przecież powinnam tylko jego zabierać. Awanturuje się jak widzi innego psa ale nie każdego ma swoje wybrane egzemplarze do zaczepek. I jest zazdrosny okrutnie powinno się głasać tylko i wyłącznie jego

Posted

O kurczę ale kłapie zębami i chce gryść czy tylko warczy i szczeka? Czy jest szansa żeby sprawdzić jego stosunek do kotów i dzieci? Bo to się bardzo przyda przy potencjalnej adopcji?
Nic dziwnego ,że Misio jest zazdrosny, całe zycie nie miał swojego człowieka to teraz nadrabia :) :)

Posted

AlinaS napisał(a):
zrobiłam kilka fi\otek z nowego telefonu ale na razie nie mogę sobie poradzić ze zgraniem tri\ochę cierpliwości

A ja w nagrodę :evil_lol: informuję, że kasa za hotelik Misia do końca m-ca poszła przed chwilą
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia, a przy okazji i na informację, jak się mają odparzenia Misiowe.

Posted

Jeszcze chudziutki,ale pięknie się błyszczy.U Ciebie AlinaS,poprawi się szybciutko.Warto było go ratować,biedny,tyle się wycierpiał.On 6 lat był u tego człowieka.DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :loveu:

Posted

Dziękujęmy AlinaS za zdjęcia :)Tak, ogromny ślad został, pewnie będzie duża bizna. Pipi wiesz, może czy on tam 6 lat był od szczeniaka czy wziął go jak był już dorosły?

Posted

On był młody,około 2 lata,jak go pierwszy raz zobaczyłam.To był piesek bezdomny,a ponieważ ten pan nie miał psa,to go przygarnął.Na początku miał tam dobrze,ale nie puszczany z łańcucha/wszyscy go się bali/,ponoć stawał się co raz bardziej agresywny.Potem z dnia na dzień marniał,ale dlaczego,to pan nie ma pojęcia.