AlinaS Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przepraszam za ciszę ale od soboty walczyłyśmy z zepsutą cieknącym bojlerem d wody. w sobotę próba naprawy w niedzielę zakup nowego dzisiaj montaż. Cały dom pływał. Szmata, mop, podstawione wiaderka i tak na przemian. Jakby tego było mało to zgubiony telefon ale dzisiaj nie zdążyłam wyrobić drugiej karty SIM bo to trzeba do warszawy jechać a w związku z potopem już się nie wyrobiłam Misiek miewa się dość dobrze jutro bierze ostatni antybiotyk w tabletce. Rany i odparzenia goją się. Apetyt ogromniasty 3x dziennie jedzonko i zjada wszystko co do joty. Kontaktowy wesoły troszkę się awanturuje jak mu coś nie podpasi ale ogólnie OK Quote
elik Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='AlinaS']...Misiek miewa się dość dobrze jutro bierze ostatni antybiotyk w tabletce. Rany i odparzenia goją się.... Czy w przychodni Misiu został odpchlony i odrobaczony ? Niestety nie pomyślałam, żeby zapytać o to odrobaczenie i odpchlenie, a przyznasz, że to ważne. Dziwne to z tym antybiotykiem, bo kiedy w dniu wypisu rozmawiałam z lekarzem, to twierdził, że nie podają mu już antybiotyku, że to już niepotrzebne. [quote name='AlinaS']... Kontaktowy wesoły troszkę się awanturuje jak mu coś nie podpasi ale ogólnie OK Czy mogłabyś określić w jakich okolicznościach to następuje i na czym te awantury polegają ? Musimy to wiedzieć szukając dla niego domu. Quote
AlinaS Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Odrobaczony został w przychodni natomiast ja potraktowałam go Frontlajnem na wejściu u mnie Quote
kkanarekk Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 MAm nadzieję, że to awanturowanie to nic poważnego. napisz prosze ALinaS co miałaś na mysli? Quote
AlinaS Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Awanturuje się generalnie jak biorę innego psa na spacer a przecież powinnam tylko jego zabierać. Awanturuje się jak widzi innego psa ale nie każdego ma swoje wybrane egzemplarze do zaczepek. I jest zazdrosny okrutnie powinno się głasać tylko i wyłącznie jego Quote
kkanarekk Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 O kurczę ale kłapie zębami i chce gryść czy tylko warczy i szczeka? Czy jest szansa żeby sprawdzić jego stosunek do kotów i dzieci? Bo to się bardzo przyda przy potencjalnej adopcji? Nic dziwnego ,że Misio jest zazdrosny, całe zycie nie miał swojego człowieka to teraz nadrabia :) :) Quote
elik Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 On sie powoli otwiera ale, wydaje mi sie, że to będzie super pies i dobry domek mu sie należy. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 :bye::cool2::thumbs:Pozdrawiam Alinkowe caluski hotelik zwierzunkowy:multi:Misiaczku dzielny czarnusiu badz grzeczny Quote
AlinaS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zrobiłam kilka fi\otek z nowego telefonu ale na razie nie mogę sobie poradzić ze zgraniem tri\ochę cierpliwości Quote
elik Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 AlinaS napisał(a):zrobiłam kilka fi\otek z nowego telefonu ale na razie nie mogę sobie poradzić ze zgraniem tri\ochę cierpliwości A ja w nagrodę :evil_lol: informuję, że kasa za hotelik Misia do końca m-ca poszła przed chwilą Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia, a przy okazji i na informację, jak się mają odparzenia Misiowe. Quote
Evelin Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nooo fotki Misia jak najbardziej potrzebne ...czekamy Quote
AlinaS Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I jeszcze jedno - widok z góry bo o ile z boku to już wygląda jako tako to od góry patrząc to nadal koszmar Quote
Pipi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jeszcze chudziutki,ale pięknie się błyszczy.U Ciebie AlinaS,poprawi się szybciutko.Warto było go ratować,biedny,tyle się wycierpiał.On 6 lat był u tego człowieka.DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :loveu: Quote
elik Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ależ potworna musiała to być rana :placz: Na tym przedostatnim zdjęciu widać jaka z niego chudzinka :( Quote
kkanarekk Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dziękujęmy AlinaS za zdjęcia :)Tak, ogromny ślad został, pewnie będzie duża bizna. Pipi wiesz, może czy on tam 6 lat był od szczeniaka czy wziął go jak był już dorosły? Quote
Pipi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 On był młody,około 2 lata,jak go pierwszy raz zobaczyłam.To był piesek bezdomny,a ponieważ ten pan nie miał psa,to go przygarnął.Na początku miał tam dobrze,ale nie puszczany z łańcucha/wszyscy go się bali/,ponoć stawał się co raz bardziej agresywny.Potem z dnia na dzień marniał,ale dlaczego,to pan nie ma pojęcia. Quote
enia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 sam by się uwiązał na łańcuch i tak tkwił latami.... Quote
evita. Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Śliczny psiak z Misia :). Jak dobrze, że nie musi tkwić już na tym cholernym łańcuchu... Quote
agaciaaa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Z boku wygląda ok, ale z góry rzeczywiście nieciekawie jeszcze. No i ta szyja... nie lepiej by było, gdyby chodził w szelkach? Quote
Recommended Posts