elik Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Z radością informuję, że konto Misia powiększyło się z dniem dzisiejszym o kwotę 330,- zł, a to dzięki wpłatom: 230 zł - Evelin 100 zł - Renda Serdecznie dziękujemy - Cioteczki jesteście wspaniałe :loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :loveu: Misiek to już panisko pełną gębą. "Doszła" jeszcze kasa 300 zł od Pipi :loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :loveu: Quote
AlinaS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 obrobiłam się troszkę z rana. więc coś troszkę popiszę. Misio jest przyjazny nie wiem skąd pomysł że to agresor. Macha do mnie i do małżonka dzielnie ogonkiem, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem. Apetycik ma ogromny. Wczoraj dostał jeść raz wieczorem. Dzisiaj dostał raniutko i przed chwilą a dostanie jeszcze wieczorkiem. Boję się mu dać dużo jednorazowo ponieważ jest taki chudzieńki że strach żeby zbyt duża dawka jedzonka jednorazowo nie zaszkodziła. Ciekawostką jest to że nie nabrudził w nocy w pokoju a przecież z tego co wiemy był psiakiem łańcuchowym co ewidentnie widać po jego szyjce. W lecznicy pani która wydawała psiaka też chwaliła że jest fajny i kontaktowy. lecznica policzyła sobie za pobyt i zabiegi wykonane 400 zł. Dostałam zwrotu 100 zł z których musiałam jeszcze zapłacić za tabletki które dostał na wynos. Czyli faktycznie i ostatecznie zwrot wynosi 85 zł. Koszt paliwa za przywiezienie psiak z Warszawy to 40 zł. Zaraz zeskanuję i wstawię papierzyska które dostałam wraz z Miśkiem w lecznicy. Quote
AlinaS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ze skanów to raczej nic nie będzie wychodzą takie że prawie nic nie widać Quote
Nadziejka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ach ja sie czyta to wszystko ...no kolejny cud:multi::multi::multi:dzieki Wam Czarodziejki ! Misiaczku sercem z wami i z toba psiaczku:loveu: Quote
li1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 przeczytalam, ze wójt gminy Wyszki to dobry czlowiek. o p. orzechowskim juz wczesniej wiedzialam, ze ma serce we wlasciwym miejscu. dobrze, ze walczycie o te biedne psiaki, bo widze, ze daje to rezultaty. w grupie sila. przesle 100 zl do elik, a ona da temu psu, co potrzebuje, moze byc dla miska czy innego. Quote
elik Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 AlinaS napisał(a):Ze skanów to raczej nic nie będzie wychodzą takie że prawie nic nie widać Alinko, zanim zdążyłam przeczytać to co napisałaś na wątku, przeczytałam to co mi w PW napisałaś, a że tego mało mi było, to poprosiłam o więcej :) Nie przejmuj się więc tym o co proszę, to tu mi wystarczy - oczywiście na razie tylko :) Jedynie poproszę Cie o potwierdzenie, czy dobrze myślę co do odpłatności za dobę, czy to będzie 10 zł ? Quote
AlinaS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tak 10 zł za dobę. Proponuję upomnieć się w lecznicy w której był Misiek aby historię leczenia wysłali na mejla ( muszą mieć w komputerze) skan wychodzi zupełnie niewidoczny może to wina mojego skanera ale prędzej wychodzi oszczędność tuszu bądź. tonera w drukarce przychodni bo wydruk jest w oryginale bardzo blady. Quote
elik Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='li1']... przesle 100 zl do elik, a ona da temu psu, co potrzebuje, moze byc dla miska czy innego. Jeśli nie macie nic przeciwko tu, to ta wpata będzie dla Azuli, bo ona teraz mniej od Misia ma, a to przecież oba nasze psiurki są i traktować jednakowo powinnyśmy je oba :) Li1 dziękuję :loveu::Rose::calus: [quote name='AlinaS']Tak 10 zł za dobę. Proponuję upomnieć się w lecznicy w której był Misiek aby historię leczenia wysłali na mejla.... Po pokryciu kosztów pastylek 15 zł i transportu 40 zł, ze 100 zł, jakie pozostało z przelewu Rodziców kkanarekk, zostało 45 zł. Misiu zawitał u Ciebie Alinko 18.03. po południu, proponuję więc aby te 45 zł policzyć za 4,5 dnia pobytu w hoteliku, czyli od 18 do 22.03. włącznie. Czy zgadzasz się na to ? Matematycznie przedstawiam to w poście nr 2 w rozliczeniach. Faktura za pobyt Misia w lecznicy została dzisiaj wysłana przez panią księgową na adres Rodziców kkanarekk. Muszę przyznać, że pani znalazła się właściwie - przepraszała baaaaardzooooooo. Odnośnie historii choroby, to zatrzymaj ją, a jak enia zatęskni za naszymi psiurkami i wpadnie z odwiedzinami, to zabierze. Czy z lektury tej historii choroby wynika, że Misiu został odrobaczony i odpchlony ? Bardzo proszę pamiętaj o smarowaniu tych odparzeń w pachwinach. Quote
agaciaaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Zapraszam wszystkich na bazarek dla Misia: http://www.dogomania.pl/threads/182106-Misz-masz-rA-A-noA-ci-dla-psa-podgrzewacz-usb-sudoku-i-inne-na-Misia-do-28-03-10 Quote
kkanarekk Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 :cool2::klacz:Bardzo dziękujemy za super bazarek :) Quote
elik Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='ewa gonzales']Misiaczku teraz bedzie juz dobrze ! Z tak troskliwymi Cioteczkami musi być, nie ma innej opcji :) Quote
elik Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='AlinaS']...Misio jest przyjazny nie wiem skąd pomysł że to agresor. Macha do mnie i do małżonka dzielnie ogonkiem, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem. Apetycik ma ogromny. Wczoraj dostał jeść raz wieczorem....Ciekawostką jest to że nie nabrudził w nocy w pokoju a przecież z tego co wiemy był psiakiem łańcuchowym co ewidentnie widać po jego szyjce. W lecznicy pani która wydawała psiaka też chwaliła że jest fajny i kontaktowy... Psiak najwyraźniej o charakterze psa domowego, pokojowego. Wyobrażacie sobie, co przechodził będąc przywiązany do budy, skazany na samotność, bo ta posesja była niezamieszkała. Chłop bywał tam tylko okazjonalnie, jak miał taką potrzebę.Miśku kochany przyszły domek będzie prześwietlony dokładnie, zanim do niego trafisz. [quote name='elik']... Czy z lektury tej historii choroby wynika, że Misiu został odrobaczony i odpchlony ? Bardzo proszę pamiętaj o smarowaniu tych odparzeń w pachwinach. Ponawiam pytanie o odrobaczenie i odpchlenie . Quote
Nadziejka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :loveu::loveu::iloveyou::Rose::Rose::Rose:cioteczkiiiiiiiiiiii , Alinkooooooo :multi::multi:dzieki piekne za to wszystkooooo Quote
kkanarekk Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cześć Misiu co jak się sprawujesz w nowym miejscu? Quote
Randa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ciotki trzeba deklaracji stałych, 50 miesięcznie dorzucam... Quote
kkanarekk Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzień dobry Misiu! AlinaS czy możemy prosić o jakieś nowe informacje o naszym Misiu :)? Czy nadal taki grzeczny ? Quote
agaciaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 kkanarekk napisał(a):Dzień dobry Misiu! AlinaS czy możemy prosić o jakieś nowe informacje o naszym Misiu :)? Czy nadal taki grzeczny ? Właśnie, właśnie, i jakby się dało, to choć jedną foteczkę prosimy :) Quote
Pipi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 :kiss_2:;)Randa napisał(a):ciotki trzeba deklaracji stałych, 50 miesięcznie dorzucam... Dziękuję,jesteś niesamowita Quote
enia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Miś jest tam gdzie Aza? bo ja na foty się wybieram.....:) Quote
enia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Evelin napisał(a):Tak,Miś i Aza sa w hoteliku u AlinyS... ale hotelik mieści się w dwóch miejscach , dlatego pytam gdzie jest Pan Miś :) Quote
Evelin Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 aha,to tego nie wiedziałam...czyli nie wiem gdzie przebywa Pan Miś..AlinaS gdzie On jest? Quote
elik Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Randa']ciotki trzeba deklaracji stałych, 50 miesięcznie dorzucam... Randa wielkie dzięki. :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Misiu faktycznie ma mało deklaracji stałych. Razem z Twoją ma obecnie zapewnione 150 zł/m-c :( Niestety ja znowu rozpędziłam się z deklaracjami na psiaki i teraz więcej nie dam rady ponad to co zadeklarowałam. [quote name='elik']... Czy z lektury tej historii choroby wynika, że Misiu został odrobaczony i odpchlony ? Bardzo proszę pamiętaj o smarowaniu tych odparzeń w pachwinach. Alino po raz trzeci zadaję to samo istotne pytanie, proszę odpowiedz. Czy smarowanie pachwin daje rezultaty ? Quote
Recommended Posts