Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Hop do góry Misiu, ciekawa jestem czy nasz mini labek :)już ma termin kastracji a może już jest po?
:)
Co oni z tym dogo zrobili!!!???

Też jestem ciekawa terminu kastracji.
A dogo coraz bardziej udziwniają. Szta graficzna była najlepsza ta zprzed zmian. Jedynie działanie mogli poprawiać, ale szata graficzna była bez zarzutu.

koosiek napisał(a):
Ogłoszenia z bazarku:

...
Zrobione.

Bardzo, brdzo dziekuję :Rose::Rose::Rose:

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
no i będzie bezjajecznym w końcu......

Dziekujemy - wysyłam przelew :)

Evelin napisał(a):
Tak musi być...Jutro i Gucio (od Pipi) teraz u Jamora jedzie na kastracje..Trzymajcie się chłopaki :)

Będzie dobrze, bo inaczej być nie może :)
=========================================================
Znowu udziwnili dogo :(
Takie luki, tyle wolnego miejsca nad tekstami w przypadku odpowiedzi z cytatem - o tyle mniej postów zmieści się na jednej stronie. Choć trzeba przyznać, że poruszanie się po dogo, edycja i inne czynności są znacznie szybsze. Oby sie tylko nie popsuło.

Posted

elik napisał(a):
...Znowu udziwnili dogo :(
Takie luki, tyle wolnego miejsca nad tekstami w przypadku odpowiedzi z cytatem - o tyle mniej postów zmieści się na jednej stronie. Choć trzeba przyznać, że poruszanie się po dogo, edycja i inne czynności są znacznie szybsze. Oby sie tylko nie popsuło.

No i zmienili, już nie ma tych pustych miejsc :)

Posted

Drogie Cioteczki bardzo prosimy o pomoc finansową, Misio ma tylko 150 zł stałych deklaracji, a hotelik kosztuje 300zł. Prosimy o pomoc choć po 5 zł. Na razie los Misia jest nie pewny musimy uzbierać jeszcze połowę żeby Misio był bezpieczny na dłużej :).

Posted

kkanarekk napisał(a):
Drogie Cioteczki bardzo prosimy o pomoc finansową, Misio ma tylko 150 zł stałych deklaracji, a hotelik kosztuje 300zł. Prosimy o pomoc choć po 5 zł. Na razie los Misia jest nie pewny musimy uzbierać jeszcze połowę żeby Misio był bezpieczny na dłużej :).

Bardzo prosimy!!!!

Posted

Super, to Misio jest już w 100% gotowy do adopcji!! Tylko domku nie ma :( Cioteczki mam prośbę poroznoście troszkę wątek po innych wątkach bo musimy dozbierać te deklaracje.