Pipi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 agaciaaa napisał(a):Kochani, wczoraj skończył się mój bazarek dla Misia, z moich obliczeń wynika, że będzie z niego 156zł :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:dziękuję Wszystkim Agaciaaa dziękuję:loveu: Quote
elik Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 :oops:[quote name='Evelin']Elik ,Randa też zamówiła ogłoszenia ale Azy na 74 portalach :) Tylko ja jeszcze nie zdązyłam tekstu i ogłoszeń wysłać.. To nie wiem jak robimy.. Tekst same piszą, trzeba tylko wysłać pewne dane :) To może się podzielimy, ja zapłacę, a Ty wyślesz te dane :lol: no i zdjęcia potrzebne. Może tak być ?? Dostałam na PW prośbę o poniższe informacje: [FONT="]1) podstawowe dane o psie [/FONT] [FONT="]- dla kogo to pies, a dla kogo nie[/FONT] [FONT="]- wiek, rasa (typ rasy), [/FONT] [FONT="]- kastracja, sterylizacja, szczepienia, odrobaczania, czipy, rodowód[/FONT] [FONT="]- przydatne informacje, wszystko co wiemy o psie[/FONT] [FONT="]2) adres wątku psa[/FONT] [FONT="]3) informacje transporcie- czy pomagacie w transporcie, wiem że wiele osób o to pyta. Gdzie pies jest + WOJEWÓZTWO- to dość ważne, bo niestety mapa jest mi obca [/FONT] [FONT="]4) kontakt (im więcej tym lepiej )[/FONT] Ja pośle te dane o Misiu. Ewelin chyba wybierała się w odwiedziny i zdjęcia porobić. Nie wiecie czy była ? Kuźwa, to nie Evelin, tylko Enia, sory Cioteczko :oops: Quote
kkanarekk Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak będzie ktoś robił ogłoszenia to mam prośbę, żeby podać namiary na mnie (podam na pw ),żeby nie było zamieszania bo ja też będę robiła ogłoszenia i Elik więc jak będzie 50 różnych telefonów to zrobi się zamieszanie :) Quote
enia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pipi napisał(a):Elu,kochana,Święta idą. . . .porządki na pewno.. . . . Ja dziś cały dzień podwórko sprzątałam. . . . . .,tak myślę,że dlatego nikogo nie ma.Od siebie pozdrawiamy z pieskami. eeee niektórzy byli "wyjechani" ale już wrócili;) fajnie , że Miś ma sie lepiej i dokazuje z apetytem:loveu: Quote
elik Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 enia napisał(a):eeee niektórzy byli "wyjechani" ale już wrócili;) fajnie , że Miś ma sie lepiej i dokazuje z apetytem:loveu: A czy byli przypadkiem zrobić zdencia naszym podopiecznym ?? Quote
enia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 elik napisał(a):A czy byli przypadkiem zrobić zdencia naszym podopiecznym ?? nie- bo od piątku byłam "wyjechana" do wczoraj wieczór..... Quote
Piromanka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cześć Misiaku, super psiaku! Dużo, dużo zdrówka! Quote
elik Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='enia']nie- bo od piątku byłam "wyjechana" do wczoraj wieczór..... Buuuuuuuuuuuuu :( ================================ Wczoraj wpłynęły 2 wpłaty za wylicytowane przedmioty z Agaciowego bazarku :) 12,- zł od zuska (w tym 7,- zł opłata pocztowa) 10,- zł od gohah (w tym 5,- zł opłata pocztowa) Pięknie dziękujemy i miłego użytkowania życzymy Quote
Nadziejka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :calus::Dog_run:Misiaczku caluje i sciskam Quote
kkanarekk Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mam zagadkę dla Cioteczek :evil_lol:(mogą odpowiadać tylko te, które Misia nie widziały i te z którymi nie rozmawiałam :) ) Jakiego wzrostu jest nasz Misio? Rozmawiałam dziś z AlinaS i wielu rzeczy się o naszym Misiu się dowiedziałam ale o tym później - najpierw zagadka.:evil_lol: Quote
kkanarekk Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 hehe próbujcie dalej Cioteczki :):evil_lol: ja byłam w szoku jak się dowiedziałam! Quote
enia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kkanarekk napisał(a):hehe próbujcie dalej Cioteczki :):evil_lol: ja byłam w szoku jak się dowiedziałam! ale ciepło czy zimno???:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
kkanarekk Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wyjawię tajemnicę wzrostu naszego Misia;), dziś rozmawiałam z AlinaS i powiedziała mi, że on jest wzrostu buldoga francuskiego waży ok. 10 kg:-o razem Elik byłyśmy w szoku ja byłam pewna, że on tak gdzieś do kolan a tu taka niespodzianka ale łatwiej będzie o domek. Poza tym nasz Misio musi iść do domu bez innych psów i kotów, jest ogromniastym przylepą, bardzo grzeczny, czasami zdarza mu się siusiu w domu zrobić ale rzadko chyba wie, że trzeba się załatwiać poza domek bo od razu jak wychodzi to załatwia potrzeby. Czasami poszczekuje jak jest sam. Grzecznie jeździ autem, troszkę szczeka ale nie wymiotuje, nie wiemy jak z dziećmi ale byłoby dobrze jakoś sprawdzić. Wychodzi na to, że nasz Miso może iść do każdego domu gdzie będzie jedynym pieszczochem bo ludzi to on uwielbia. Aha i odparzenia się zagoiły, nie ma śladu, a rana na szyi zabliźniona. Będą z niego ludzie :p Prosimy bardzo o jakieś zdjęcia Misia do ogłoszeń takie obok człowieka, żeby jego wzrost można było zobaczyć. Quote
Randa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 to super adopcyjny pies! też myślałam, że on coś koło kolana wzrostu... Quote
evita. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kkanarekk napisał(a):Wyjawię tajemnicę wzrostu naszego Misia;), dziś rozmawiałam z AlinaS i powiedziała mi, że on jest wzrostu buldoga francuskiego waży ok. 10 kg:-o No to rzeczywiście "kawał chłopa" z Misia :p Quote
elik Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Noooo mini labek i wyobraźcie sobie takiego na łańcuchu :-( Na pocieszenie powiem, że dzisiaj wpłynęły następne wpłaty z bazarku Agaci: 30,- zł od Marysia55 (w tym 6,- zł opłata pocztowa) 15,- zł od Jaanna019 - opłata pocztowa podarowana na potrzeby Misia :loveu: Pięknie dziękujemy i miłego użytkowania i grania życzymy Quote
agaciaaa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dziękuję Ci Elik ogromnie za bieżące informacje o wpłatach :) Z Jaanną019 umówiłam się na odbiór osobisty, więc jej kasa cała na Misia idzie :) Quote
elik Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='kkanarekk']...rozmawiałam z AlinaS i powiedziała mi, że on jest wzrostu buldoga francuskiego waży ok. 10 kg... Kkanareczkku kochany, a czy jesteś pewna, że o tym samym psiaku rozmawiałyście :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Dziękuję Ci Elik ogromnie za bieżące informacje o wpłatach :) Z Jaanną019 umówiłam się na odbiór osobisty, więc jej kasa cała na Misia idzie :) Cała przyjemniość po mojej stronie :p To świetnie, już poprawiam, dziękujemy za dodatkowe 5 złociszów :) ============================================= Dzisiaj wpłynęła następna kwota z bazarku Agaci 25,- zł od Bzikowej - odbiór własny (wpłata nie zawiera opłaty pocztowej) dziękujemy i miłego użytkowania życzymy Quote
kkanarekk Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Witaj Misiu, czekamy na dobre zdjęcia i rusza akcja ogłoszeniowa. Znajdziemy Ci wspaniały domek!! Quote
elik Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='kkanarekk']Witaj Misiu, czekamy na dobre zdjęcia i rusza akcja ogłoszeniowa. Znajdziemy Ci wspaniały domek!! Kkanareczkku, baaaardzo czekamy na zdjęcia :) Quote
elik Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dzisiaj wpłynęła kolejna kwota z bazarku Agaci 32,- zł od Randy - w tym 6 zł opłaty pocztowej dziękujemy i życzymy miłego użytkowania Quote
Evelin Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ciotki poczytajcie...bo ja nie mam już siły... chodzi mi o nieuzasadnione interwencje..od postu 4245 http://www.dogomania.pl/threads/57467-BiaA-ystok-wAE-tek-zbiorczy-mamy-przepeA-nione-DT?p=14408235&viewfull=1#post14408235 Quote
Recommended Posts