Martens Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja świetnie rozumiem, po obejrzeniu w Lublinie malinowego pokazu Frambos ;) Właśnie skończyłam swoją przerwę od dogo, nadrobiłam wątek i już się bałam, że naprawdę sobie poszłaś :p
*Monia* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Gdzie nie wejdę wszędzie ten sam temat i już nie wiem czyj wątek odwiedzam :roll:. Też lubię się pożalić jakie mam paskudne psy, jak Shina była idealnym szczeniakiem to i tak o niej mówiłam, jak były problemy to też pisałam i nie uważam że to złe bo a nuż któraś z rad forumowych podziała (bo po to się pisze żeby może ktoś coś podpowiedział), może ktoś naprowadzi wytykając błędy czy krytykując. Hexa ma 8 lat i nadal potrafi mi zwiać za nochalem w najmniej spodziewanym momencie, linkowanie skończyło się skręconą łapą i wolę nie ryzykować poważniejszych kontuzji (mamy wysoką trawę i krzaki w miejscach spacerowych, nie mam kosy żeby to skosić ;)). Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie historii młodzieniaszka, ładny psiak z niego :loveu:. Szkoda że z dt nie wyszło, mój ex-TZ też się buntował ale nie miał wyjścia i Shi została, tylko że całe wychowanie, karmienie, sprzątanie i wychodzenie na mojej głowie choćbym miała padać na nos po np. nocce w pracy.
AnIeLa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 a_niusia napisał(a):tak, wszystkie. w 200%. Oproszę coś nowego ;) Mój Tato miał psa myśliwskiego było to lat 20? temu. Wyszkolił go bez obroży elektrycznej ;) Mój kuzyn również myśliwy też obroży elektrycznej nie używał.Także nie wszystkie ;)
Unbelievable Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 AnIeLa napisał(a):Oproszę coś nowego ;) Mój Tato miał psa myśliwskiego było to lat 20? temu. Wyszkolił go bez obroży elektrycznej ;) Mój kuzyn również myśliwy też obroży elektrycznej nie używał.Także nie wszystkie ;) ja mam wujka myśliwego, te psy które ja pamiętam- posokowiec bawarski, wyżły weimarskie sztuk dwa, dwa jack russell terrierki(jeden dosyć spokojny, drugi wcielony diabeł ;) ) i wachtelhund, wszystkie polujące, wszystkie szkolone bez OE, bez kolczatek, na smaczki i dobre słowo, wszystkie bardzo posłuszne. Może nie idealne, ale na prawdę jedne z grzeczniejszych psów które widziałam, a trochę rasy trudniejsze niż gordony :) już nie chciałam tego pisać bo to było pytanie na które odpowiedź wiedziałam jaka będzie i się nie zdziwiłam. Po prostu z aniusią dyskutować nie będę bo udowodniła tym, że nie ma najmniejszego sensu.
LadyS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Unbelievable napisał(a):ja mam wujka myśliwego, te psy które ja pamiętam- posokowiec bawarski, wyżły weimarskie sztuk dwa, dwa jack russell terrierki(jeden dosyć spokojny, drugi wcielony diabeł ;) ) i wachtelhund, wszystkie polujące, wszystkie szkolone bez OE, bez kolczatek, na smaczki i dobre słowo, wszystkie bardzo posłuszne. Może nie idealne, ale na prawdę jedne z grzeczniejszych psów które widziałam, a trochę rasy trudniejsze niż gordony :) już nie chciałam tego pisać bo to było pytanie na które odpowiedź wiedziałam jaka będzie i się nie zdziwiłam. Po prostu z aniusią dyskutować nie będę bo udowodniła tym, że nie ma najmniejszego sensu. A Wy to się jak nożyce zachowujecie - Anka uderza w stół, a Wy zaraz się odzywacie ;)
Unbelievable Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 LadyS napisał(a):A Wy to się jak nożyce zachowujecie - Anka uderza w stół, a Wy zaraz się odzywacie ;) a my nie musimy uderzać w nożyce żeby aniusia się odezwała, wystarczy zwykłe słowo :diabloti:
LadyS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Unbelievable napisał(a):a my nie musimy uderzać w nożyce żeby aniusia się odezwała, wystarczy zwykłe słowo :diabloti: Gdybyś była mądrzejsza, jak to niejednokrotnie sugerujesz w postach, to byś nie reagowała. Ja na posty ludzi, których nie lubię, po prostu nie reaguję.
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ale na taką głupotę ,zarozumialstwo i ignorancję nie da się nie reagować. Trzeba być wypranym z emocji wrakiem człowieka ,żeby nie robić się czerwonym jak płachta na byka czytając te herezje.
Amber Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='a_niusia']tak, wszystkie. w 200%. Tylko, że akurat to, to jest trolling ;) (i się udał jak widać :diabloti:)
LadyS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Aleks89']Ale na taką głupotę ,zarozumialstwo i ignorancję nie da się nie reagować. Trzeba być wypranym z emocji wrakiem człowieka ,żeby nie robić się czerwonym jak płachta na byka czytając te herezje. Nie, trzeba po prostu sobie przypomnieć, że to forum. Wystarczy. Ankę znam osobiście - nie jest ani zarozumiała, ani głupia, ani nie jest ignorantką. Na forum moge jedynie oceniać czyjeś zachowanie, a nie ludzi, co Wy niejednokrotnie robicie. I nie bardzo rozumiem, czemu na wątku Zuzanki. evel, jak Zu w stosunku do Dextera, widzieli się już?
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Czyli mam rozumieć ,że na żywo jest cichą szarą myszką niewychylającą się z tłumu.A na forum dostaje powera i udaje kogoś kim nie jest.O to mi właśnie chodziło
Unbelievable Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Amber']Tylko, że akurat to, to jest trolling ;) (i się udał jak widać :diabloti:) szczerze mówiąc miałam cichą nadzieję że to właśnie trolling, aczkolwiek w wydaniu aniusi taka odpowiedź by mnie wcale nie zdziwiła :evil_lol:
LadyS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Aleks89 napisał(a):Czyli mam rozumieć ,że na żywo jest cichą szarą myszką niewychylającą się z tłumu.A na forum dostaje powera i udaje kogoś kim nie jest.O to mi właśnie chodziło Nie, nie jest. Ja też nie jestem, ani evel. Tylko ja jej zachowań nie odbieram tak, jak Ty - nigdy niczym mnie nie uraziła, ale chyba wiem, dlaczego.
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 A gdzie ja mówie o Tobie czy Evelowej? Mnie i wszystkich innych irytuje aniusia.
motyleqq Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 dajcie spokój, bo przestało być to zabawne :eviltong:
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Motyleqq-mówiłem Ci już ,że masz się ze mną zgadzać i popierać każdą moją wypowiedź:diabloti:
motyleqq Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Aleks89 napisał(a):Motyleqq-mówiłem Ci już ,że masz się ze mną zgadzać i popierać każdą moją wypowiedź:diabloti: ależ nie neguję Twoich wypowiedzi, gdzież bym śmiała :evil_lol: mówię tylko, że mi zbrzydły dyskusji o anusi:eviltong:
LadyS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Aleks89 napisał(a):A gdzie ja mówie o Tobie czy Evelowej? Mnie i wszystkich innych irytuje aniusia. Bo wbrew pozorom Anka, evel i ja mamy ogroooooomnie podobne charaktery. No i wybacz, nie jesteście wszystkimi - mnie irytujecie Wy, ale nie będę na ten temat z Wami dyskutować. motyleqq napisał(a):dajcie spokój, bo przestało być to zabawne :eviltong: Otóż to.
Amber Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Hehe tutaj motyleqq ma rację. Po przeczytaniu posta LadyS w którym pisała co a_niusia on nas sądzi, stwierdzam, że nie warto karmić trolla, a jej ostatnie wypowiedzi tylko mnie w tym utwierdzają. Nie będę się rozpisywać dlaczego to robi, bo ostatnia wypowiedź Aleksa o szarej myszce jest wystarczająco trafna. Poza tym evel nas stąd pogoni, gdyż nie jesteśmy mile widziani (tj niektórzy) i na tym się skończy. Jak chcecie prowadzić takie dyskusje to zapraszam do mnie haha :evil_lol: EOT z mojej strony ostateczny tutaj.
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 No :P i tak ma być:lol: Aniusia się wczasuje ,wróci i zasypie nas swoimi mądrościami także czekajmy w napięciu. Do mnie chodźcie offować ,bo mam mało stron :P Amber-kochanie dziękuje za uznanie :evil_lol: Kółeczko adoracji ZA MNĄ DO MOJEJ GALERYJKI będziemy sobie lać wazelinkę ,bo przecież ZAWSZE się ze sobą zgadzamy:diabloti: Motyleqq możesz iść z nami ,bo byłaś posłuszna:diabloti:
dorka1403 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Unbelievable napisał(a):ja mam wujka myśliwego, te psy które ja pamiętam- posokowiec bawarski, wyżły weimarskie sztuk dwa, dwa jack russell terrierki(jeden dosyć spokojny, drugi wcielony diabeł ;) ) i wachtelhund, wszystkie polujące, wszystkie szkolone bez OE, bez kolczatek, na smaczki i dobre słowo, wszystkie bardzo posłuszne. Może nie idealne, ale na prawdę jedne z grzeczniejszych psów które widziałam, a trochę rasy trudniejsze niż gordony :) już nie chciałam tego pisać bo to było pytanie na które odpowiedź wiedziałam jaka będzie i się nie zdziwiłam. Po prostu z aniusią dyskutować nie będę bo udowodniła tym, że nie ma najmniejszego sensu. Unbelievable napisał(a):a my nie musimy uderzać w nożyce żeby aniusia się odezwała, wystarczy zwykłe słowo :diabloti: Amber napisał(a):Hehe tutaj motyleqq ma rację. Po przeczytaniu posta LadyS w którym pisała co a_niusia on nas sądzi, stwierdzam, że nie warto karmić trolla, a jej ostatnie wypowiedzi tylko mnie w tym utwierdzają. Nie będę się rozpisywać dlaczego to robi, bo ostatnia wypowiedź Aleksa o szarej myszce jest wystarczająco trafna. Poza tym evel nas stąd pogoni, gdyż nie jesteśmy mile widziani (tj niektórzy) i na tym się skończy. Jak chcecie prowadzić takie dyskusje to zapraszam do mnie haha :evil_lol: EOT z mojej strony ostateczny tutaj. jak zwykle jakas wojne musicie zaczynac? i po co na zuzowym blogu? nie wszyscy kochaja wasze chore dyskusje o dupie maryni...aniusia to, aniusia tamto..przyczepilo sie gowno okretu i mowi plyniemy..a moze by tak o czyms innym pogadac niz jaka to ania nie jest, a jaka jest, a co powiedziala, a czego nie i coz to miala na mysli, a o czym nie pomyslala..bo to jest juz chore..gdzie sie nie wlezie tam wy dyskutujacy o aniusi..a juz unbielievable to ma jakas obsesje.....jaki post bym nie czytala to wszedzie jest nawiazanie do osoby anny lub/i sugestie na temat gordonow....kup se kobieto gordona i bedziesz zadowolona bo bedziesz miala latwego od urodzenia pieseczka z ktorym nie utrujesz sobie zycia (bo przeciez gordon to milusi latwiusi pieseczek w porownaniu do horroru jaki przeszla unbielievable ze swoimi) ja tutaj hyle czola przed ludzmi ktorzy naprawde musieli dac z siebie wszystko by pies PO PRZEJSCIACH (bite, glodzone, wyrzucone, posiadajace leki ktorych nabawily sie przez ludzi) umial funkcjonowac na tym swiecie i byc normalne..a oprocz tego daly lub znalazly im wspaniale domy...i owszem zachowanie psa zalezy od jego wlasciciela i przewodnika...bo moim zdaniem nie powinno sie brac psa rasy, ktora jest trudniejsza w wychowaniu skoro wiadomo ze ciezko nam bedzie i bedziemy biadolic ile to my musielismy przejsc zeby bylo jak jest...ja wiem ze nie dalabym sobie rady z terrierem i tez takiego psa nie posiadam...ania ma wychowane setery ty masz wychowanego terriera i bordera w trakcie wychowywania..zycze sukcesow i mniej dogryzania wszem i w obec...troche mniej sarkazmu ludzie i ironii.
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dorka-sory nie przeczytam tego Twojego posta ,bo jest napisany jak bełkot pijaczka spod sklepu.I nie umiem się nad nim skupić ,żeby nie dostać oczopląsu.
Unbelievable Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 dorka1403 napisał(a):jak zwykle jakas wojne musicie zaczynac? i po co na zuzowym blogu? nie wszyscy kochaja wasze chore dyskusje o dupie maryni... BO LUBIMY psuć evel opinię i hm, ciąg dyskusyjny, poziom dyskusji, w ogóle lubimy psuć evel humor, tak samo jak wszystkim innym dookoła, i w ogóle naszą misją jest to żeby robić zamęt a ty po co się wtryniasz? i to na zuzowym blogu?! dobra, chyba muszę się przymknąć znowu, ale czasem serio mi witki opadają
dorka1403 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Aleks89 napisał(a):Dorka-sory nie przeczytam tego Twojego posta ,bo jest napisany jak bełkot pijaczka spod sklepu.I nie umiem się nad nim skupić ,żeby nie dostać oczopląsu. ale nikt cie o to nie prosil moj drogi...a jak problemy ze skupieniem to radze cos ze soba zrobic... poczatku twojej wypowidzi nie skomentuje..
Recommended Posts