Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja świetnie rozumiem, po obejrzeniu w Lublinie malinowego pokazu Frambos ;)

Właśnie skończyłam swoją przerwę od dogo, nadrobiłam wątek i już się bałam, że naprawdę sobie poszłaś :p

Posted

Gdzie nie wejdę wszędzie ten sam temat i już nie wiem czyj wątek odwiedzam :roll:. Też lubię się pożalić jakie mam paskudne psy, jak Shina była idealnym szczeniakiem to i tak o niej mówiłam, jak były problemy to też pisałam i nie uważam że to złe bo a nuż któraś z rad forumowych podziała (bo po to się pisze żeby może ktoś coś podpowiedział), może ktoś naprowadzi wytykając błędy czy krytykując. Hexa ma 8 lat i nadal potrafi mi zwiać za nochalem w najmniej spodziewanym momencie, linkowanie skończyło się skręconą łapą i wolę nie ryzykować poważniejszych kontuzji (mamy wysoką trawę i krzaki w miejscach spacerowych, nie mam kosy żeby to skosić ;)).

Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie historii młodzieniaszka, ładny psiak z niego :loveu:. Szkoda że z dt nie wyszło, mój ex-TZ też się buntował ale nie miał wyjścia i Shi została, tylko że całe wychowanie, karmienie, sprzątanie i wychodzenie na mojej głowie choćbym miała padać na nos po np. nocce w pracy.

Posted

a_niusia napisał(a):
tak, wszystkie. w 200%.

Oproszę coś nowego ;) Mój Tato miał psa myśliwskiego było to lat 20? temu. Wyszkolił go bez obroży elektrycznej ;)

Mój kuzyn również myśliwy też obroży elektrycznej nie używał.Także nie wszystkie ;)

Posted

AnIeLa napisał(a):
Oproszę coś nowego ;) Mój Tato miał psa myśliwskiego było to lat 20? temu. Wyszkolił go bez obroży elektrycznej ;)

Mój kuzyn również myśliwy też obroży elektrycznej nie używał.Także nie wszystkie ;)

ja mam wujka myśliwego, te psy które ja pamiętam- posokowiec bawarski, wyżły weimarskie sztuk dwa, dwa jack russell terrierki(jeden dosyć spokojny, drugi wcielony diabeł ;) ) i wachtelhund, wszystkie polujące, wszystkie szkolone bez OE, bez kolczatek, na smaczki i dobre słowo, wszystkie bardzo posłuszne. Może nie idealne, ale na prawdę jedne z grzeczniejszych psów które widziałam, a trochę rasy trudniejsze niż gordony :)
już nie chciałam tego pisać bo to było pytanie na które odpowiedź wiedziałam jaka będzie i się nie zdziwiłam. Po prostu z aniusią dyskutować nie będę bo udowodniła tym, że nie ma najmniejszego sensu.

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja mam wujka myśliwego, te psy które ja pamiętam- posokowiec bawarski, wyżły weimarskie sztuk dwa, dwa jack russell terrierki(jeden dosyć spokojny, drugi wcielony diabeł ;) ) i wachtelhund, wszystkie polujące, wszystkie szkolone bez OE, bez kolczatek, na smaczki i dobre słowo, wszystkie bardzo posłuszne. Może nie idealne, ale na prawdę jedne z grzeczniejszych psów które widziałam, a trochę rasy trudniejsze niż gordony :)
już nie chciałam tego pisać bo to było pytanie na które odpowiedź wiedziałam jaka będzie i się nie zdziwiłam. Po prostu z aniusią dyskutować nie będę bo udowodniła tym, że nie ma najmniejszego sensu.

A Wy to się jak nożyce zachowujecie - Anka uderza w stół, a Wy zaraz się odzywacie ;)

Posted

LadyS napisał(a):
A Wy to się jak nożyce zachowujecie - Anka uderza w stół, a Wy zaraz się odzywacie ;)

a my nie musimy uderzać w nożyce żeby aniusia się odezwała, wystarczy zwykłe słowo :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
a my nie musimy uderzać w nożyce żeby aniusia się odezwała, wystarczy zwykłe słowo :diabloti:

Gdybyś była mądrzejsza, jak to niejednokrotnie sugerujesz w postach, to byś nie reagowała. Ja na posty ludzi, których nie lubię, po prostu nie reaguję.

Posted

Ale na taką głupotę ,zarozumialstwo i ignorancję nie da się nie reagować. Trzeba być wypranym z emocji wrakiem człowieka ,żeby nie robić się czerwonym jak płachta na byka czytając te herezje.

Posted

[quote name='a_niusia']tak, wszystkie. w 200%.
Tylko, że akurat to, to jest trolling ;) (i się udał jak widać :diabloti:)

Posted

[quote name='Aleks89']Ale na taką głupotę ,zarozumialstwo i ignorancję nie da się nie reagować. Trzeba być wypranym z emocji wrakiem człowieka ,żeby nie robić się czerwonym jak płachta na byka czytając te herezje.

Nie, trzeba po prostu sobie przypomnieć, że to forum. Wystarczy. Ankę znam osobiście - nie jest ani zarozumiała, ani głupia, ani nie jest ignorantką. Na forum moge jedynie oceniać czyjeś zachowanie, a nie ludzi, co Wy niejednokrotnie robicie. I nie bardzo rozumiem, czemu na wątku Zuzanki.

evel, jak Zu w stosunku do Dextera, widzieli się już?

Posted

Czyli mam rozumieć ,że na żywo jest cichą szarą myszką niewychylającą się z tłumu.A na forum dostaje powera i udaje kogoś kim nie jest.O to mi właśnie chodziło

Posted

[quote name='Amber']Tylko, że akurat to, to jest trolling ;) (i się udał jak widać :diabloti:)
szczerze mówiąc miałam cichą nadzieję że to właśnie trolling, aczkolwiek w wydaniu aniusi taka odpowiedź by mnie wcale nie zdziwiła :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Czyli mam rozumieć ,że na żywo jest cichą szarą myszką niewychylającą się z tłumu.A na forum dostaje powera i udaje kogoś kim nie jest.O to mi właśnie chodziło

Nie, nie jest. Ja też nie jestem, ani evel. Tylko ja jej zachowań nie odbieram tak, jak Ty - nigdy niczym mnie nie uraziła, ale chyba wiem, dlaczego.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Motyleqq-mówiłem Ci już ,że masz się ze mną zgadzać i popierać każdą moją wypowiedź:diabloti:

ależ nie neguję Twoich wypowiedzi, gdzież bym śmiała :evil_lol: mówię tylko, że mi zbrzydły dyskusji o anusi:eviltong:

Posted

Aleks89 napisał(a):
A gdzie ja mówie o Tobie czy Evelowej?
Mnie i wszystkich innych irytuje aniusia.

Bo wbrew pozorom Anka, evel i ja mamy ogroooooomnie podobne charaktery. No i wybacz, nie jesteście wszystkimi - mnie irytujecie Wy, ale nie będę na ten temat z Wami dyskutować.

motyleqq napisał(a):
dajcie spokój, bo przestało być to zabawne :eviltong:

Otóż to.

Posted

Hehe tutaj motyleqq ma rację. Po przeczytaniu posta LadyS w którym pisała co a_niusia on nas sądzi, stwierdzam, że nie warto karmić trolla, a jej ostatnie wypowiedzi tylko mnie w tym utwierdzają. Nie będę się rozpisywać dlaczego to robi, bo ostatnia wypowiedź Aleksa o szarej myszce jest wystarczająco trafna.

Poza tym evel nas stąd pogoni, gdyż nie jesteśmy mile widziani (tj niektórzy) i na tym się skończy. Jak chcecie prowadzić takie dyskusje to zapraszam do mnie haha :evil_lol: EOT z mojej strony ostateczny tutaj.

Posted

No :P i tak ma być:lol:
Aniusia się wczasuje ,wróci i zasypie nas swoimi mądrościami także czekajmy w napięciu.

Do mnie chodźcie offować ,bo mam mało stron :P
Amber-kochanie dziękuje za uznanie :evil_lol:
Kółeczko adoracji ZA MNĄ DO MOJEJ GALERYJKI będziemy sobie lać wazelinkę ,bo przecież ZAWSZE się ze sobą zgadzamy:diabloti: Motyleqq możesz iść z nami ,bo byłaś posłuszna:diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):

Unbelievable napisał(a):

Amber napisał(a):
Hehe tutaj motyleqq ma rację. Po przeczytaniu posta LadyS w którym pisała co a_niusia on nas sądzi, stwierdzam, że nie warto karmić trolla, a jej ostatnie wypowiedzi tylko mnie w tym utwierdzają. Nie będę się rozpisywać dlaczego to robi, bo ostatnia wypowiedź Aleksa o szarej myszce jest wystarczająco trafna.

Poza tym evel nas stąd pogoni, gdyż nie jesteśmy mile widziani (tj niektórzy) i na tym się skończy. Jak chcecie prowadzić takie dyskusje to zapraszam do mnie haha :evil_lol: EOT z mojej strony ostateczny tutaj.

jak zwykle jakas wojne musicie zaczynac? i po co na zuzowym blogu? nie wszyscy kochaja wasze chore dyskusje o dupie maryni...aniusia to, aniusia tamto..przyczepilo sie gowno okretu i mowi plyniemy..a moze by tak o czyms innym pogadac niz jaka to ania nie jest, a jaka jest, a co powiedziala, a czego nie i coz to miala na mysli, a o czym nie pomyslala..bo to jest juz chore..gdzie sie nie wlezie tam wy dyskutujacy o aniusi..a juz unbielievable to ma jakas obsesje.....jaki post bym nie czytala to wszedzie jest nawiazanie do osoby anny lub/i sugestie na temat gordonow....kup se kobieto gordona i bedziesz zadowolona bo bedziesz miala latwego od urodzenia pieseczka z ktorym nie utrujesz sobie zycia (bo przeciez gordon to milusi latwiusi pieseczek w porownaniu do horroru jaki przeszla unbielievable ze swoimi)

ja tutaj hyle czola przed ludzmi ktorzy naprawde musieli dac z siebie wszystko by pies PO PRZEJSCIACH (bite, glodzone, wyrzucone, posiadajace leki ktorych nabawily sie przez ludzi) umial funkcjonowac na tym swiecie i byc normalne..a oprocz tego daly lub znalazly im wspaniale domy...i owszem zachowanie psa zalezy od jego wlasciciela i przewodnika...bo moim zdaniem nie powinno sie brac psa rasy, ktora jest trudniejsza w wychowaniu skoro wiadomo ze ciezko nam bedzie i bedziemy biadolic ile to my musielismy przejsc zeby bylo jak jest...ja wiem ze nie dalabym sobie rady z terrierem i tez takiego psa nie posiadam...ania ma wychowane setery ty masz wychowanego terriera i bordera w trakcie wychowywania..zycze sukcesow i mniej dogryzania wszem i w obec...troche mniej sarkazmu ludzie i ironii.

Posted

Dorka-sory nie przeczytam tego Twojego posta ,bo jest napisany jak bełkot pijaczka spod sklepu.I nie umiem się nad nim skupić ,żeby nie dostać oczopląsu.

Posted

dorka1403 napisał(a):
jak zwykle jakas wojne musicie zaczynac? i po co na zuzowym blogu? nie wszyscy kochaja wasze chore dyskusje o dupie maryni...

BO LUBIMY psuć evel opinię i hm, ciąg dyskusyjny, poziom dyskusji, w ogóle lubimy psuć evel humor, tak samo jak wszystkim innym dookoła, i w ogóle naszą misją jest to żeby robić zamęt

a ty po co się wtryniasz? i to na zuzowym blogu?!

dobra, chyba muszę się przymknąć znowu, ale czasem serio mi witki opadają

Posted

Aleks89 napisał(a):
Dorka-sory nie przeczytam tego Twojego posta ,bo jest napisany jak bełkot pijaczka spod sklepu.I nie umiem się nad nim skupić ,żeby nie dostać oczopląsu.

ale nikt cie o to nie prosil moj drogi...a jak problemy ze skupieniem to radze cos ze soba zrobic... poczatku twojej wypowidzi nie skomentuje..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...