Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Dorka-sory nie przeczytam tego Twojego posta ,bo jest napisany jak bełkot pijaczka spod sklepu.I nie umiem się nad nim skupić ,żeby nie dostać oczopląsu.

zdecydowanie się zgodzę, strasznie chaotyczny ten Twój post Dorka i ciężko zrozumieć o co tak na prawdę chodzi ;)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
zdecydowanie się zgodzę, strasznie chaotyczny ten Twój post Dorka i ciężko zrozumieć o co tak na prawdę chodzi ;)

Nie zgadzaj się z nim, bo będzie, że znowu kółko wzjamnejadoracji się odzywa :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie zgadzaj się z nim, bo będzie, że znowu kółko wzjamnejadoracji się odzywa :diabloti:

omg sory no :( :diabloti:

Posted

[quote name='dorka1403']jak zwykle jakas wojne musicie zaczynac? i po co na zuzowym blogu? nie wszyscy kochaja wasze chore dyskusje o dupie maryni...aniusia to, aniusia tamto..przyczepilo sie gowno okretu i mowi plyniemy..a moze by tak o czyms innym pogadac niz jaka to ania nie jest, a jaka jest, a co powiedziala, a czego nie i coz to miala na mysli, a o czym nie pomyslala..bo to jest juz chore..gdzie sie nie wlezie tam wy dyskutujacy o aniusi..a juz unbielievable to ma jakas obsesje.....jaki post bym nie czytala to wszedzie jest nawiazanie do osoby anny lub/i sugestie na temat gordonow....kup se kobieto gordona i bedziesz zadowolona bo bedziesz miala latwego od urodzenia pieseczka z ktorym nie utrujesz sobie zycia (bo przeciez gordon to milusi latwiusi pieseczek w porownaniu do horroru jaki przeszla unbielievable ze swoimi)

ja tutaj hyle czola przed ludzmi ktorzy naprawde musieli dac z siebie wszystko by pies PO PRZEJSCIACH (bite, glodzone, wyrzucone, posiadajace leki ktorych nabawily sie przez ludzi) umial funkcjonowac na tym swiecie i byc normalne..a oprocz tego daly lub znalazly im wspaniale domy...i owszem zachowanie psa zalezy od jego wlasciciela i przewodnika...bo moim zdaniem nie powinno sie brac psa rasy, ktora jest trudniejsza w wychowaniu skoro wiadomo ze ciezko nam bedzie i bedziemy biadolic ile to my musielismy przejsc zeby bylo jak jest...ja wiem ze nie dalabym sobie rady z terrierem i tez takiego psa nie posiadam...ania ma wychowane setery ty masz wychowanego terriera i bordera w trakcie wychowywania..zycze sukcesow i mniej dogryzania wszem i w obec...troche mniej sarkazmu ludzie i ironii.Z tego co zauważyłam to aniusi_a ma na jej punkcie obsesję :D
To tyczy się obu stron :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Z tego co zauważyłam to aniusi_a ma na jej punkcie obsesję :D
To tyczy się obu stron :)

one poporstu obie za soba nie przepadaja (delikatnie to okreslajac) jak ta nie palnie, to ta palnie..i tyle.. tylko nie potrzebnie pozniej kazdy ma 50 adwokatow...

Posted

Iza. napisał(a):
omg sory no :( :diabloti:
Żeby mi to się więcej nie powtórzyło :diabloti:

dorka1403 napisał(a):
one poporstu obie za soba nie przepadaja (delikatnie to okreslajac) jak ta nie palnie, to ta palnie..i tyle.. tylko nie potrzebnie pozniej kazdy ma 50 adwokatow...
Dlatego jedna z nich powinna okazać więcej rozsądku i nie dyskutować z drugą :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dlatego jedna z nich powinna okazać więcej rozsądku i nie dyskutować z drugą :)

tylko zadna nie popusci...tak to juz jest i tyle...a popostu niepotrzebnie inni podjudzaja drugich i to sie pozniej tak zaczyna...5 za martna 3 za aniusia i sie wszyscy jada..a po co?

Posted

Widzę, że u Zuzanki tradycyjnie jest ciekawie :diabloti:

P.S. Jak a_niusia mnie kiedyś zdenerwowała swoją wypowiedzią czy czymśtam, to na x czasu wsadziłam ją na listę ignorowanych, nie wyświetlały mi się jej posty, a jak mi przeszło, to odblokowałam i po kłopocie. Polecam.

Posted

[quote name='dorka1403']tylko zadna nie popusci...tak to juz jest i tyle...a popostu niepotrzebnie inni podjudzaja drugich i to sie pozniej tak zaczyna...5 za martna 3 za aniusia i sie wszyscy jada..a po co?
Czasem potrzebna taka rozrywka na forum :diabloti: Bez kłótni i wymiany zdań forum byłoby nudne :p

Posted

ja nei mowie ze nie :) ale po co zaraz sobie jezdzic jak po lysych kobylach...tez pewnie nie lubisz jak ktos ci dozre...nikt tego nie lubi...a juz na zmierzglote ludzi jestem uczulona...za duzo mam jej na codzien

Posted

dorka1403 napisał(a):
ja nei mowie ze nie :) ale po co zaraz sobie jezdzic jak po lysych kobylach...tez pewnie nie lubisz jak ktos ci dozre...nikt tego nie lubi...a juz na zmierzglote ludzi jestem uczulona...za duzo mam jej na codzien
Pisz trochę wolniej, bo straszne literówki robisz i ciężko się czyta Twoje wypowiedzi :)
Krytyka jest potrzebna, ale napisana z klasą :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Pisz trochę wolniej, bo straszne literówki robisz i ciężko się czyta Twoje wypowiedzi :)
Krytyka jest potrzebna, ale napisana z klasą :)

po prostu nie uzywam polskich znakow...wiem moj blad :) a z reszta zdania zgadzam sie w zupelnosci... :)
dobrze ze sa ludzie z ktorymi mozna dogadac sie na normalnym poziomie

Posted

Aleks89 napisał(a):
jaxowa zrób mi też kawkę.2 łyżeczki cukru i 1/5 kubka mleka:evil_lol:Obiad też by się przydał:lol:

Kawę robię tylko przyjaciołom :diabloti: Rączek nie masz? :lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Rączki zajete :diabloti:

To umyj i sobie zrób, bo tam chcesz - nie ma co liczyć na innych, trzeba samemu robić sobie dobrze, if you know what I mean, że tak zacytuję jeden z ulubionych programów :diabloti:

Posted

[quote name='LadyS']evel, jak Zu w stosunku do Dextera, widzieli się już?

Nie wiemy jeszcze, bo czekam na chłodniejszy dzień, może w przyszłym tygodniu albo w okolicach weekendu się poznają ;)

[quote name='Amber']
Poza tym evel nas stąd pogoni, gdyż nie jesteśmy mile widziani (tj niektórzy) i na tym się skończy.

Znaczy kto? :) Ja tam nic do nikogo nie mam, bo wypowiedzi każdej osoby świadczą o niej samej, więc co mi do tego. Przemyślałam sobie ostatnio parę spraw ;)

[quote name='Unbelievable']BO LUBIMY psuć evel opinię i hm, ciąg dyskusyjny, poziom dyskusji, w ogóle lubimy psuć evel humor, tak samo jak wszystkim innym dookoła, i w ogóle naszą misją jest to żeby robić zamęt

Każdy ma jakieś hobby :cool3:

[quote name='Martens']
P.S. Jak a_niusia mnie kiedyś zdenerwowała swoją wypowiedzią czy czymśtam, to na x czasu wsadziłam ją na listę ignorowanych, nie wyświetlały mi się jej posty, a jak mi przeszło, to odblokowałam i po kłopocie. Polecam.

Nieee, nie wolno tak robić :shake:

A co u nas... Zu podczas mojej nieobecności ma się jak pączuś w maśle, poza tym babcia ją dokarmia :roll: i chyba musimy znowu uskuteczniać wieczorne rowerowanie, żeby pies mi się nie zakluskował :evil_lol:

Natomiast mała malina jest najmądrzejszym, najinteligentniejszym i najbardziej przebiegłym potworem, z jakim miałam do czynienia :evil_lol: Oprócz strachów, które oswajamy (pies kapitalnie reaguje na emocje przewodnika), oraz dopracowywania pewnych drobiazgów typu: nie gonimy kotków (dławik działa perfekcyjnie w przypadku tego młodzieńca, wiem, patologia, bo pieska trzeba klikać :diabloti:), pies łapie w mig to, czego się od niego wymaga i milion innych rzeczy przy okazji, jest bardzo wrażliwy na zmiany w otoczeniu, nowe przedmioty, reakcje przewodników (typu aprobata czy jej brak dla jakiegoś zachowania), maniakalnie zanosi wszelkie swoje skarby do budy :lol:, bawi się w architekta krajobrazu :lol: i wymyśla sobie co chwilę nowe zabawy, pięknie reaguje na korekty, dzisiaj przy dosyć nieprzyjemnym czyszczeniu uszu u weta nawet nie pisnął, a po całym zabiegu zadowolony zwiedzał gabinet z uśmiechem na ryju i machającym ogonem. Interesuje się zabawkami, lubi się przeciągać i siłować oraz gonić rzucane zabawki (nauka aportu nastąpi po zamówieniu piłek), a kliker go trochę przytłacza, ale pracujemy nad tym. Przez te trzy dni nauczył się siadać, dawać łapę, chętnie targetuje, czeka na pozwolenie na jedzenie, obczaił już sąsiadów i sygnalizuje, jak ktoś idzie, ale na hasło przestaje. Rozumie znaczenie słowa "nie". Taki z niego schizol :evil_lol:

Posted

dzielny i zdolny chłopak :) ciesze się...dobrze że juz go nie tłamsza inne psy w kojcu, tylko w końcu może poczuć się swobodnie...zaczal cos tyc czy a? mam nadzieje ze mu karma smakuje a nie wybrzydza jak to moje zdechle futro obrzydliwe...
jeśli będziesz potrzebowała pomocy (karma itp) to pisz...
proszę o foty zuzola naszego (bo mam wrazenie ze gdzies ja posialas! :mad:) i mlodego...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...