tomcug Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Agucha napisał(a):Do mnie nikt nie dzwonił :) Nie wiem po co im był mój nr ;) A może mnie chciały sprawdzić i doszły do wniosku, że jeśli podałam numer to musi być prawda. Niech już tak zostanie, jak jest, teraz myślę o tym domku, co będziesz sprawdzać. Jeśli nie wypali to ogłaszam i na pewno chętni sie znajdą. Uroda Pinka powala normalnie, tylko Ciebie, Aguś, poprosze o aktualny tekścik odnośnie jego obecnych zachowań, preferencji i naszych wymagań. :cool3: Quote
zerduszko Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Agucha napisał(a): Jak wróci TZ wieczorem, to obgadamy jakby to zrobić z tym wyjazdem do Pszowa w weekend. To trzymam kciuki za wizytę :) Quote
Agucha Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wizyta umówiona na niedzielne popołudnie ;) Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, Pani niewiele mówiła... za to ja nadrabiałam, bo ja o Pinku godzinami rozprawiać mogę :D Jeżeli wizyta przejdzie pomyślnie - Pinuś 3 maja jechałby do nowego domku! :) Quote
eliza_sk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Aaaa czyli nie zostałby tam od razu ? Aguś, wysłałaś ? Quote
Agucha Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 eliza_sk napisał(a):Aaaa czyli nie zostałby tam od razu ? Aguś, wysłałaś ? Nie, nie chcę tak tego załatwiać. Pojadę z nim w niedzielę na wizytę, pogadam, podpatrzę co i jak i jeżeli będzie dobrze to pani przyjedzie po Pinka po weekendzie majowym ;) Elizko, faktury wysłałam 21 kwietnia. Jeszcze ich nie ma? Nr nadania - 13907308x Quote
Iv_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 tomcug napisał(a):Pinulku, może tym razem... Trzymam kciuki za Pinusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agucha Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kochane Aniołki Pinusia, mam nową wiadomość! :loveu: Jedna cioteczka z Dogomanii chce adoptować naszego Pinka! Miałby chłopak jechać do Bydgoszczy - co o tym sądzicie? :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Hmmmm do Bydgoszczy - cholerka, ale nam zagadkę dałaś - zdradź coś :) Quote
Agucha Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Poczekam, aż chętna cioteczka sama coś skrobnie ;) Chyba, że się rozmyśliła po przeczytaniu Ankiety Przed-adopcyjnej (?) :cool3: Quote
Magdalena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no nie żartuj, sama jakiś czas temu bardzo podobną ankietę układałam jak robiłam wizytę przedadopcyjną Goldiego (aż się zastanawiam czy to nie ta sama) :diabloti: i co Pinulku chcesz ze mną zamieszkać? :oops: jestem gotowa przyjechać po Ciebie :loveu: Quote
Agucha Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Magdziulku, lejesz miód na me serce!!! Czekam w napięciu jak się sprawa rozwinie :multi: [quote name='Magdalena']no nie żartuj, sama jakiś czas temu bardzo podobną ankietę układałam jak robiłam wizytę przedadopcyjną Goldiego (aż się zastanawiam czy to nie ta sama) :diabloti: hmmm, ja komuś taką ankietę wysyłałam, ale nie pamiętam juz komu ;) Quote
tomcug Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 O matko, znowu spać nie będę. Madziu, urzekł Cię nasz Pinulek, co? :cool3: Ale Ty wiesz, że to Pan i Władca i konkurencji nie toleruje? :eviltong: Quote
Agucha Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Moniś, chyba lepszej informacji się spodziewać nie mogłyśmy ;) Nie wiem teraz czy odpuszczać sobie ten Pszów jutro czy nie... Quote
tomcug Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Agucha napisał(a):Moniś, chyba lepszej informacji się spodziewać nie mogłyśmy ;) Nie wiem teraz czy odpuszczać sobie ten Pszów jutro czy nie... No jakoś trzeba dziewczynę poinformować, że nagła zmiana nastąpiła. Ja też jestem za dogomanką.:cool3::cool3::cool3: Quote
Magdalena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 tomcug napisał(a):O matko, znowu spać nie będę. Madziu, urzekł Cię nasz Pinulek, co? :cool3: Ale Ty wiesz, że to Pan i Władca i konkurencji nie toleruje? :eviltong: Będzie jedynym psem w domu. Ale mam nadzieję, że dogada się z moim Alexem - jest jego wielkości. Chciałabym żebyśmy chociaż czasem chodzili razem na spacery. Pinuś nie toleruje raczej większych psów, tak? Quote
Agucha Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Pinuś toleruje psy z którymi mieszka, jednakże stresuje się konkurowaniem o względy pańciostwa ;) Na spacerach, jeżeli jest na smyczy to wybuchowy chłopaczyna się robi :D Jeżeli zaś spuszczony i zdarzy się, że jakiś niewielki psiak spod ziemi wyrośnie to poczeka w połowie drogi, aż tamten podleci, obwącha się, burknie i odpuszcza bo ważniejszym jest popodlewanie wszelakich obiektów wystających ponad ziemię :D Nie wiem jaka byłaby reakcja gdyby większy pies podszedł jakby Pinek był spuszczony, do takiej sytuacji wolałam nie dopuszczać ;) Quote
Magdalena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 to co? przysyłacie mi kogoś na wizytę przedadopcyjną? :evil_lol: rozumiem, że mam szansę na Pinuśka? :oops: Quote
Magdalena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no nikt mi nie odpisuje, a ja w takim napięciu... :shake: Quote
Iv_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Magdalena napisał(a):no nikt mi nie odpisuje, a ja w takim napięciu... :shake: Musisz poczekać do jutra. Cioteczka Tomcug chora to już śpi, a cioteczka Agucha pewnie też już zasnęła, w końcu już pora późna ;) Quote
Magdalena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Iv_ napisał(a):Musisz poczekać do jutra. Cioteczka Tomcug chora to już śpi, a cioteczka Agucha pewnie też już zasnęła, w końcu już pora późna ;) ja to chyba nie zasnę :cool3: Quote
tomcug Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Magdalena']Będzie jedynym psem w domu. Ale mam nadzieję, że dogada się z moim Alexem - jest jego wielkości. Chciałabym żebyśmy chociaż czasem chodzili razem na spacery. Pinuś nie toleruje raczej większych psów, tak? Ja chyba z tych niepełnosprytnych, bo nadal nie wiem, czy w końcu byłby sam, czy nie sam...Alex to kto? :oops::oops::oops: Jak dla mnie to musisz przejść 15 wizyt przedadopcyjnych, napisać podanie, życiorys, skserować dowód osobisty, kartę rowerową i..... co by tu jeszcze wymyśleć...:roflt::roflt::roflt: Kochana, zdaję się całkowicie na Aguchę, ale byłabym bardzo za....dogomanką. Na pewno żylibyśmy życiem naszego Pinulka, wieści byłyby na bieżąco. :cool3: :lol: Agucha, wstawaj i mów, jakie Twoje zdanie, wiesz, że tym razem zdaję się całkowicie na Ciebie, ja już miałam okazję błysnąć włąsną intuicją, niestety... Quote
Nadziejka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 :painting::iloveyou::thumbs:witam sie z cioteczkami Pinusiowemi:multi:trzymam kciuki za wszystko hohoooooooooooooo , alez byloby super m gdyby u cioteczki Magdaleny ! Quote
Magdalena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 tomcug napisał(a):Ja chyba z tych niepełnosprytnych, bo nadal nie wiem, czy w końcu byłby sam, czy nie sam...Alex to kto? :oops::oops::oops: Alex mieszka u moich rodziców, bo tam mieszkał od urodzenia (ma 10 lat) i jak się przeprowadziłam to stwierdziłam (co prawda z wielkim żalem), że jednak będzie mu tam lepiej. Ale często do niego jeżdżę więc byłoby miło gdyby chłopaki się dogadali i gdybyśmy mogli chodzić na spacery razem. Pinuś będzie jedynym psiurem To co Agucha? :loveu: gadałaś z Pinem? :loveu: chce do nas? :oops: bo się przymierzamy, żeby w weekend majowy go odebrać :evil_lol: Quote
Recommended Posts