Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Do mnie nikt nie dzwonił :) Nie wiem po co im był mój nr ;)

A może mnie chciały sprawdzić i doszły do wniosku, że jeśli podałam numer to musi być prawda. Niech już tak zostanie, jak jest, teraz myślę o tym domku, co będziesz sprawdzać. Jeśli nie wypali to ogłaszam i na pewno chętni sie znajdą. Uroda Pinka powala normalnie, tylko Ciebie, Aguś, poprosze o aktualny tekścik odnośnie jego obecnych zachowań, preferencji i naszych wymagań. :cool3:

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta umówiona na niedzielne popołudnie ;)
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, Pani niewiele mówiła... za to ja nadrabiałam, bo ja o Pinku godzinami rozprawiać mogę :D

Jeżeli wizyta przejdzie pomyślnie - Pinuś 3 maja jechałby do nowego domku! :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Aaaa czyli nie zostałby tam od razu ?

Aguś, wysłałaś ?

Nie, nie chcę tak tego załatwiać. Pojadę z nim w niedzielę na wizytę, pogadam, podpatrzę co i jak i jeżeli będzie dobrze to pani przyjedzie po Pinka po weekendzie majowym ;)

Elizko, faktury wysłałam 21 kwietnia. Jeszcze ich nie ma?
Nr nadania - 13907308x

Posted

Kochane Aniołki Pinusia, mam nową wiadomość! :loveu:
Jedna cioteczka z Dogomanii chce adoptować naszego Pinka! Miałby chłopak jechać do Bydgoszczy - co o tym sądzicie? :cool3:

Posted

no nie żartuj, sama jakiś czas temu bardzo podobną ankietę układałam jak robiłam wizytę przedadopcyjną Goldiego (aż się zastanawiam czy to nie ta sama) :diabloti:

i co Pinulku chcesz ze mną zamieszkać? :oops:
jestem gotowa przyjechać po Ciebie :loveu:

Posted

Magdziulku, lejesz miód na me serce!!! Czekam w napięciu jak się sprawa rozwinie :multi:

[quote name='Magdalena']no nie żartuj, sama jakiś czas temu bardzo podobną ankietę układałam jak robiłam wizytę przedadopcyjną Goldiego (aż się zastanawiam czy to nie ta sama) :diabloti:
hmmm, ja komuś taką ankietę wysyłałam, ale nie pamiętam juz komu ;)

Posted

O matko, znowu spać nie będę. Madziu, urzekł Cię nasz Pinulek, co? :cool3:
Ale Ty wiesz, że to Pan i Władca i konkurencji nie toleruje? :eviltong:

Posted

Agucha napisał(a):
Moniś, chyba lepszej informacji się spodziewać nie mogłyśmy ;)
Nie wiem teraz czy odpuszczać sobie ten Pszów jutro czy nie...

No jakoś trzeba dziewczynę poinformować, że nagła zmiana nastąpiła. Ja też jestem za dogomanką.:cool3::cool3::cool3:

Posted

tomcug napisał(a):
O matko, znowu spać nie będę. Madziu, urzekł Cię nasz Pinulek, co? :cool3:
Ale Ty wiesz, że to Pan i Władca i konkurencji nie toleruje? :eviltong:

Będzie jedynym psem w domu.

Ale mam nadzieję, że dogada się z moim Alexem - jest jego wielkości. Chciałabym żebyśmy chociaż czasem chodzili razem na spacery. Pinuś nie toleruje raczej większych psów, tak?

Posted

Pinuś toleruje psy z którymi mieszka, jednakże stresuje się konkurowaniem o względy pańciostwa ;)
Na spacerach, jeżeli jest na smyczy to wybuchowy chłopaczyna się robi :D
Jeżeli zaś spuszczony i zdarzy się, że jakiś niewielki psiak spod ziemi wyrośnie to poczeka w połowie drogi, aż tamten podleci, obwącha się, burknie i odpuszcza bo ważniejszym jest popodlewanie wszelakich obiektów wystających ponad ziemię :D

Nie wiem jaka byłaby reakcja gdyby większy pies podszedł jakby Pinek był spuszczony, do takiej sytuacji wolałam nie dopuszczać ;)

Posted

Magdalena napisał(a):
no nikt mi nie odpisuje, a ja w takim napięciu... :shake:

Musisz poczekać do jutra. Cioteczka Tomcug chora to już śpi, a cioteczka Agucha pewnie też już zasnęła, w końcu już pora późna ;)

Posted

Iv_ napisał(a):
Musisz poczekać do jutra. Cioteczka Tomcug chora to już śpi, a cioteczka Agucha pewnie też już zasnęła, w końcu już pora późna ;)

ja to chyba nie zasnę :cool3:

Posted

[quote name='Magdalena']Będzie jedynym psem w domu.

Ale mam nadzieję, że dogada się z moim Alexem - jest jego wielkości. Chciałabym żebyśmy chociaż czasem chodzili razem na spacery. Pinuś nie toleruje raczej większych psów, tak?

Ja chyba z tych niepełnosprytnych, bo nadal nie wiem, czy w końcu byłby sam, czy nie sam...Alex to kto? :oops::oops::oops:

Jak dla mnie to musisz przejść 15 wizyt przedadopcyjnych, napisać podanie, życiorys, skserować dowód osobisty, kartę rowerową i..... co by tu jeszcze wymyśleć...:roflt::roflt::roflt:

Kochana, zdaję się całkowicie na Aguchę, ale byłabym bardzo za....dogomanką. Na pewno żylibyśmy życiem naszego Pinulka, wieści byłyby na bieżąco. :cool3: :lol:

Agucha, wstawaj i mów, jakie Twoje zdanie, wiesz, że tym razem zdaję się całkowicie na Ciebie, ja już miałam okazję błysnąć włąsną intuicją, niestety...

Posted

:painting::iloveyou::thumbs:witam sie z cioteczkami Pinusiowemi:multi:trzymam kciuki za wszystko hohoooooooooooooo , alez byloby super m gdyby u cioteczki Magdaleny !

Posted

tomcug napisał(a):
Ja chyba z tych niepełnosprytnych, bo nadal nie wiem, czy w końcu byłby sam, czy nie sam...Alex to kto? :oops::oops::oops:

Alex mieszka u moich rodziców, bo tam mieszkał od urodzenia (ma 10 lat) i jak się przeprowadziłam to stwierdziłam (co prawda z wielkim żalem), że jednak będzie mu tam lepiej. Ale często do niego jeżdżę więc byłoby miło gdyby chłopaki się dogadali i gdybyśmy mogli chodzić na spacery razem.

Pinuś będzie jedynym psiurem

To co Agucha? :loveu: gadałaś z Pinem? :loveu:
chce do nas? :oops:

bo się przymierzamy, żeby w weekend majowy go odebrać :evil_lol: