zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Iv_']Miałam coś napisać, ale .... nie odniosę się do powyższej wypowiedzi, żeby nie rzec reprymendy :diabloti: Możesz dalej Betta czuć się jedyną kochającą zwierzęta i jedyną ufającą ludziom na całym Dogo. Nie bądź taka krytyczna :evil_lol: Beata to bardzo ufna i dobra dziewczyna, wiec mierzy wszystkich swoja miarą. Pobędzie jeszcze trochę na dogo, pozna jakie ludzie maja "serca", ktoś ją i jej tymczasa wyroluje (tfu, tfu, tfu), to jej się podejście do ludzi zmieni. Agucha - chcesz ten nr czy nie?? :eviltong: Quote
Agucha Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zerduszko, dostałam od malawaszki maila do tej Pani. Podeslę jej dziś wieczorem zdjęcia Pinka ;) Jeżeli będzie zainteresowana to sama zadzwoni. Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Agucha']zerduszko, dostałam od malawaszki maila do tej Pani. Podeslę jej dziś wieczorem zdjęcia Pinka ;) Jeżeli będzie zainteresowana to sama zadzwoni. No to trzymam kciuki :) Quote
Betta Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zerduszko, ładnie mi życzysz... to conapisałam wczesniej miało sie odnieśc tylko do tego że za dużo spekulacji widze na dogo, którym towarzysza negatywne emocje... niefajnie sie to czyta Iv_, wiem że nie jestem jedyna Agucha, współczuje... zapewne twoja intuicja i odczucia były najwłaściwsze.... mam nadzieję że już nie bedziesz musiała trafiać na niezdecydowanych ludzi Quote
zerduszko Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Betta napisał(a):zerduszko, ładnie mi życzysz... Ja Ci nie życzę źle, tylko wiem że pewnych rzeczy się nie rozumie póki nie przeżyje :) Nie mam pojęcia jak nie można się złościć takich chwilach. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 I co tam u Pinka, został przedstawiony pani od zerduszka ? Quote
Agucha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Pinusiem interesuje się Pani z Pszowa bodajże. Wczoraj napisała do mnie maila, wysłałam jej ankietę przed-adopcyjną, opisałam w skrócie charakter Pinka i jego historię, zastrzegłam, że będę go monitować ... zobaczymy co odpisze :) Maila do tej drugiej pani też wysłałam, ale jeszcze nie odpisała. Quote
divia_gg Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zapraszam na watek, bo sie dziewczynie konczy tymczas i szukamy (wiem, wiem niezbyt oryginalnie) DS, lub chociaz kojcowego DT...Moze macie jakis pomysl?? http://www.dogomania.pl/threads/184081-Lara-ko%C5%84czy-jej-sie-tymczas..NIE-WIEM-CO-Z-NI%C4%84-ZROBIC..POMOCY!-M%C5%82oda-wysterylizowana. Quote
tomcug Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Może akurat teraz się uda, zobaczymy. Quote
Agucha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 tomcug napisał(a):Może akurat teraz się uda, zobaczymy. Nie napalam się... nawet się nie cieszę...czekam Quote
tomcug Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Agucha napisał(a):Nie napalam się... nawet się nie cieszę...czekam No ja też. Aguś, te zdjęcia co robiłaś są fajne, przydałoby się jeszcze przy nodze człowieka, żeby można w przybliżeniu ocenić jego wielkość. Quote
tomcug Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zapraszam na bzarek dla Pinka: http://www.dogomania.pl/threads/184135-Kosmetyki-bi%C5%BCuteria-dla-Pinusia-do-28-kwietnia-zapraszam!!!?p=14532486#post14532486 Quote
Agucha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='tomcug']Zapraszam na bzarek dla Pinka: http://www.dogomania.pl/threads/184135-Kosmetyki-bi%C5%BCuteria-dla-Pinusia-do-28-kwietnia-zapraszam!!!?p=14532486#post14532486 Cioteczko, bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jeżeli czas mi pozwoli to w ten weekend jadę na wizytę przed-adopcyjną do Pszowa. Ludzie brzmią sensownie, Pinek miałby do towarzystwa rybki, duży ogród do biegania ... nie wygląda to źle. Zobaczymy, zobaczymy... Quote
eliza_sk Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To ten namiar od zerduszka ? Bo chyba Pinol ogłoszeń nie ma wznowionych. Trzymamy mocno kciuki :) To gdzieś koło Rybnika ? Quote
Iv_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To trzymam kciuki, żeby domek tym razem okazał się właściwym :kciuki: Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Tak, Pszów jest niedaleko Rybnika :cool3: Ankieta przed-adopcyjna wypełniona dość sensownie, młoda dziewczyna mieszkająca z babcią i kimś jeszcze. Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Zaktualizowane rozliczenie na str 31, ale przekleję je też tutaj, żeby było prościej znaleźć ;) [quote name='Agucha'][SIZE=5]Rozliczenie: Transport: niezawodna cioteczka tomcug i jej kochany TŻ :loveu::loveu::loveu: Dodatkowo zaopatrzyli również Pinusia w smycz i obrożę:multi: Wpływy: [SIZE=2]- 16.III - 60zł na karmę - kochana cioteczka tomcug :loveu: - 19.III - 100zł na kastrację - "Stowarzyszenie Obrona Zwierząt" z Jędrzejowa[SIZE=2] :loveu: - 22.III - 35zł śr. przeciwbólowe+kołnierz - Agucha -12.IV- 90zł - z bazarku cioteczki tomcug :loveu: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ [SIZE=4][SIZE=5]+285zł ----------------------------------------------------------------------------- Wydatki: [SIZE=2]- 19.III - 100zł - kastracja - 19.III - 61,80zł (50,90zł+10,90) - karma Acana Pacifica 2,900kg (2,5kg+ 400g) (http://www.krakvet.pl/acana-pacifica-25kg-p-12587.html , http://www.krakvet.pl/acana-pacifica-400g-p-12590.html ) - 22.III - 35zł(20zł+15zł) - zastrzyk przeciwbólowy, tabletki przeciwbólowe "na wynos" + kołnierz - 25.III - 40zł - antybiotyki ( http://i41.tinypic.com/281wx8g.jpg ) - 7.IV - 20zł - szczepienie przeciwko wściekliźnie ( http://i41.tinypic.com/i69udd.jpg ) - 15.IV - 65zł - szczepienie na wirusówki (zapomniałam zrobić skanów a faktury poszły już do Elizy:roll:) - 16.IV - 30zł - transport do Katowic... [FONT=Arial]------------------------------------------------------------------------------------------------------------ [SIZE=5]- 351,80zł [SIZE=3]------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SUMA: [SIZE=3]285zł - 351,80zł = - 66,80zł --------------------------------------------------------------------------- [/FONT]Skany: = Paragon za antybiotyk = = Zaświadczenie o szczepieniu p. wściekliźnie = = Faktura za szczepienie p. wściekliźnie = = faktura za paliwo (transport do K-c) = Quote
tomcug Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Agucha napisał(a):Tak, Pszów jest niedaleko Rybnika :cool3: Ankieta przed-adopcyjna wypełniona dość sensownie, młoda dziewczyna mieszkająca z babcią i kimś jeszcze. To chyba dziewczyna z tego maila ode mnie? Powiem szczerze, że nie spodziewałam się odpowiedzi, zobaczymy. Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 tomcug napisał(a):To chyba dziewczyna z tego maila ode mnie? Powiem szczerze, że nie spodziewałam się odpowiedzi, zobaczymy. Tak, to chyba ta dziewczyna którą przekierowałaś do mnie :) Znalazła Pinka na allegro. Jak wróci TZ wieczorem, to obgadamy jakby to zrobić z tym wyjazdem do Pszowa w weekend. Quote
tomcug Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 No, Pinek, Cioteczki bardzo dzielnie walczą na bazarku. Aguś, a jak czuje się nas Pan i Władca?:cool3: Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Oby się okazało, że pieniążki na Pinka nie będą potrzebne ;) Gamoń czuje się dobrze, momentami aż za dobrze... koty i duże psy najlepiej jakby spierdzielały na drzewa... Poza tym w domu jakby spokojniejszy, chyba mu stres po-katowicki zszedł z leksza :) Quote
tomcug Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Agucha napisał(a):Oby się okazało, że pieniążki na Pinka nie będą potrzebne ;) Gamoń czuje się dobrze, momentami aż za dobrze... koty i duże psy najlepiej jakby spierdzielały na drzewa... Poza tym w domu jakby spokojniejszy, chyba mu stres po-katowicki zszedł z leksza :) Bo to przecież boss, więc niech spierdzielają na drzewa i już. :cool3: A do mnie już wydzwaniają panie z osiedla, bo mają nowe bidy. :shake: Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Do mnie nikt nie dzwonił :) Nie wiem po co im był mój nr ;) Quote
Recommended Posts