fiorsteinbock Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Od razu wiadomo, ze Ciocia wrazliwa kobitka i na facecie sie poznala :) Jestem mile zaskoczona jego postawa! Quote
fochu Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Od razu wiadomo, ze Ciocia wrazliwa kobitka i na facecie sie poznala :) Jestem mile zaskoczona jego postawa! oj tam oj tam od razu się poznała ,Eliczek wziął ciotkę na litość ;) ale to super pies,tylko czasu nam trzeba było na dotarcie się :) lecz wszystko co rodzi się w bólach wielkie jest :D Quote
giselle4 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 FOCHU ,KOBIETO DZIKUJE ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁAS DLA MNIE za lizanie Eliczka na sniadanie za nocne gonitwy kotek za podgryzanie nogi przez zwierzatko futerkowe za litry kawy i dobre słowo....noooo i nowy fryz:) Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 giselle4 napisał(a):FOCHU ,KOBIETO DZIKUJE ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁAS DLA MNIE za lizanie Eliczna na sniadanie za nocne gonitwy kotek za podgryzanie nogi przez zwierzatko futerkowe za litry kawy i dobre słowo....noooo i nowy fryz:) O qrcze! Grazynko, mialas jak w raju! Musze zobaczyc fryzurke :) Quote
fochu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 giselle4 napisał(a):FOCHU ,KOBIETO DZIKUJE ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁAS DLA MNIE za lizanie Eliczna na sniadanie za nocne gonitwy kotek za podgryzanie nogi przez zwierzatko futerkowe za litry kawy i dobre słowo....noooo i nowy fryz:) Cioteczko ja tylko fryzurę zrobiłam a reszta robiła się sama :D my dziękujemy że mogliśmy poznać osobiście (Eliś nawet Cię szukał jak wróciliśmy po spacerze ) a czekoladki tuczyć będą i osładzaj poranki-dziękujemy z całego serca :) Quote
giselle4 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Eliczku,ciotka jeszcze przyjedzie a wieczorem swtawie fotki ....całej rodzinki fochu...noooo bez futrzaka bo spał zakopany w kocyk:) Quote
giselle4 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 to nasz Elik u Gosi i jego siostry zadowolony i kochany rasowa dama piekna Fela futrzak spi w klatce obok Elika na pierwszej fotce:0 Quote
Cajus JB Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Przepraszam Elik za offa. Lapi zbiera na operację. Może ktoś Mu dorzuci grosik. Quote
fochu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 heheh koty jakieś wypłoszone ;) a Elisiek jaką mordeczkę zadowoloną ma :D Cajus JB u Lapisia byłam,cudny malec Quote
fochu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 na dobranoc misie tulisie :) Uploaded with ImageShack.us Quote
giselle4 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Gosiu,dziekuje za pomoc przy psiakach luknij do SAFI:) Quote
fochu Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Grażynko za wiele nie pomagam ... ale staram się jak mogę ,zaraz zajrzę do Safuni :) a para z nich niezła ;) heheh Fela uszy Elikowi czyści (bo mu się tam brudek nie z tej ziemi zbiera nie wiedzieć czemu...choć uszy czyścimy) no i dziś mój chłopak pierwszy raz mnie obudził i dał do zrozumienia że na dwór trzeba iść ,kooo luźne było ,coś mu ryż z wołowinką nie służy,trzeba wrócić do standardów-ryż + kurczak Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Elik,Ty łobuzie...;) ale sliczny cioteczko zapraszamy do innego chlopaka http://www.dogomania.pl/threads/198059-Azar-2letni-wycofany-chlopak-wierzy-ze-Nowy-Rok-i-jemu-przyniesie-szczescie.?p=15910283#post15910283 Quote
fochu Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ciocia Anetka zrobiła takie ładne zimowo Elikowe foteczki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 pod choinką się fotografować nie da ale przesylamy pozdrowienia ze śnieżnej krainy :) Uploaded with ImageShack.us Quote
giselle4 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 piekny Eliku masz fatka, koniku [FONT=Arial]Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze pozamieniały się w owieczki, a w oczach mądre łzy stanęły jak na choince barwnej świeczki." ks. J. Twardowski[/FONT] Quote
Nadziejka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :iloveyou::tree1::x-mas:Elisiowym ludkom i jemu samemu:loveu:cudownosci , Swiateczkowej radosci , miliusich gosci , szczescia takiego zwyklego na codzien, serc wiele dobrych kochani wokol:loveu:sercem zycze:loveu: Quote
fochu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 dziękujemy z całego serca za życzenia :) i również ślemy,choć trochę późno ;) Eliś w podróży okazał się najgrzeczniejszym psem pod słońcem ,zwinął się w kłębuszek w autobusie i całe 4 godz przespał :D u rodziców miał raj na ziemi i ogromne łąki do biegania :D Quote
fiorsteinbock Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Witamy podroznikow w domu i wesołych swiat :) Quote
fochu Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 to jeszcze kilka zdjęć z gościnnych występów ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
margaret Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 no proszę jaki grzeczny z niego Podróżnik! brawo Elik! jak patrzę na białe szaleństwo elikowe to myślę sobie, że psy na śniegu to są dzieła sztuki:) Quote
Nadziejka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 :sweetCyb::bye::cool2:cioteczko a ja ujrzalam te zdjateczka i nazwalam Elisia,, Demonus przystojniakus,,:loveu:Elisio demonisio superowy gosciu:multi: Quote
Recommended Posts