Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czerda napisał(a):
ja myślałam wcześnie nad łapką i moim zdaniem może Stef -mój przjaciel wet obejrzałby w czym rzecz , pogadam z nim
a dopiero co Edyta prsiła mnie żebym zajrzała na wątek -a po kilku dniach -wspaniale

Dzieki Czerda :)

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elik chyba test na zostawanie sam w domu zdał na medal :)
jak wychodziłam to płakał,ale jak już wracałam to nic słychać nie było(no chyba że umilkł jak usłyszał zatrzymującą się windę )mieszkanie też w nienaruszonym stanie jest :) zuch chłopak !
W nagrodę dostał ucho i długi spacer :)

Posted

heheh widzę Edytko że śledzisz wątek Elika :) miło :)
chłopak robi postępy-już sam wsiada do windy ,nawet chyba poznaje gdzie mieszkamy :)
w domku kochany ,całuśny i grzeczny.
Na spacerkach też,dziś nawet dałam mu chwilę wolności od smyczy,ale tylko chwilę ,nie ufam mu na tyle ,no i boję się że ucieknie gdzieś ...
do małych psów ok do dużych warczy.
Ale będzie dobrze,to mądry chłopiec :)

Posted

kolejny dzień za nami,jak wychodziłam do pracy to Elik już nie piszczał pod drzwiami :)
po powrocie zastałam chłopaka wygodnie śpiącego na łóżku :P cóż widać odnalazł w nim pocieszenie jak mnie brak ;)
Znowu była chwila chodzenia bez smyczy i konfrontacja z większym i starszym psem od Elika,chłopak coś tam się stawiał ale jakoś odpuścił(heh właściciel psa mówił że jego pies ma właściwości uspokajające na inne psy ;) na Elika zadziałało :D )
z każdym dniem jest lepiej :)

Posted

DarkWater napisał(a):
Jaki on piękny!

A koleżanka ma jakieś takie odstające piersi.
Pewnie sobie w Azylu robiła :eviltong::eviltong::eviltong:

no ba! przy okazji jak Elika odbierałam to i biust poprawiłam ;)