fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 czerda napisał(a):ja myślałam wcześnie nad łapką i moim zdaniem może Stef -mój przjaciel wet obejrzałby w czym rzecz , pogadam z nim a dopiero co Edyta prsiła mnie żebym zajrzała na wątek -a po kilku dniach -wspaniale Dzieki Czerda :) Quote
fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Elik zostal sam w domu, Gosia poszla do pracy - trzymajmy kciuki, zeby spisal sie na medal :) Quote
fochu Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Elik chyba test na zostawanie sam w domu zdał na medal :) jak wychodziłam to płakał,ale jak już wracałam to nic słychać nie było(no chyba że umilkł jak usłyszał zatrzymującą się windę )mieszkanie też w nienaruszonym stanie jest :) zuch chłopak ! W nagrodę dostał ucho i długi spacer :) Quote
fochu Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 heheh widzę Edytko że śledzisz wątek Elika :) miło :) chłopak robi postępy-już sam wsiada do windy ,nawet chyba poznaje gdzie mieszkamy :) w domku kochany ,całuśny i grzeczny. Na spacerkach też,dziś nawet dałam mu chwilę wolności od smyczy,ale tylko chwilę ,nie ufam mu na tyle ,no i boję się że ucieknie gdzieś ... do małych psów ok do dużych warczy. Ale będzie dobrze,to mądry chłopiec :) Quote
fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 No jak mam nie sledzic losow naszego bohatera! :) trzymam mocno kciuki i kibicuje waszemu "zwiazkowi" hahahhaa A zdjecia - mile widziane :) Cioteczki, takie historie łzy wyciskaja! Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 taki był smutny niedawno - jaki teraz szczęśliwy , bardzo wspaniale , tak się cieszę Quote
fochu Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 padło psisko po wieczornym spacerze pozycja nr 1 Uploaded with ImageShack.us pozycja nr dwa coś sie chłopak spiął ;) jestem taki biedny,na litość troszkę wezmę ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
xmartix Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 fajnie że Wam się układa :D super piesek i super Pani pieska :) Quote
fochu Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 kolejny dzień za nami,jak wychodziłam do pracy to Elik już nie piszczał pod drzwiami :) po powrocie zastałam chłopaka wygodnie śpiącego na łóżku :P cóż widać odnalazł w nim pocieszenie jak mnie brak ;) Znowu była chwila chodzenia bez smyczy i konfrontacja z większym i starszym psem od Elika,chłopak coś tam się stawiał ale jakoś odpuścił(heh właściciel psa mówił że jego pies ma właściwości uspokajające na inne psy ;) na Elika zadziałało :D ) z każdym dniem jest lepiej :) Quote
czerda Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 piękny psiak , koniecznie trzeba go rozpieszczać! Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Eliku, ty jestes jednak zuch i aniołek, z malymi różkami, jednak Aniołek :) Quote
fochu Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 w krzywym zwierciadle ;) ale psa pięknego mam Uploaded with ImageShack.us Quote
adkaaaaa5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 super fotka :D Elik pozuje :D a puchaty kicior nie chce ;) Quote
DarkWater Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jaki on piękny! A koleżanka ma jakieś takie odstające piersi. Pewnie sobie w Azylu robiła :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Fotka zaj...a! Poprosimy o wiecej takich! Quote
fochu Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 DarkWater napisał(a):Jaki on piękny! A koleżanka ma jakieś takie odstające piersi. Pewnie sobie w Azylu robiła :eviltong::eviltong::eviltong: no ba! przy okazji jak Elika odbierałam to i biust poprawiłam ;) Quote
fochu Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Fotka zaj...a! Poprosimy o wiecej takich! Proszę bardzo :D Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 takie długie łapy mam :D Uploaded with ImageShack.us i na koniec już bez żartów Eliś Uploaded with ImageShack.us Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Fajnie wspolgra kitka z łebkiem Elika. No i te dluuugie nogi chlopaka, nic tylko moge zazdroscic :) Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ostatnie zdjecie: bysrty i ciekawski wzrok :cool3: Mizianie dla Szefuncia :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 przepraszam za OT , bardzo prosimy o pomoc choćby tylko w rozsyłaniu wątku ... http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-WALCZY-O-%C5%BBYCIE-!!PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!! dziękuje .... Quote
fochu Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 fotorelacja z dnia dzisiejszego z serii głupie miny ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us przystojniak ze mnie ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Hehehehhe Zdjecie nr 1 - epoka lodowcowa III Quote
Recommended Posts