adkaaaaa5 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 fochu zdjecia ktore dodajesz sa przecudowne!!! kazde jedno :) zdjecie nr 1 wymiata :) Quote
kamilawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No i jak taki pies tyle czekał na domek?! Cuuuuuudooooo! Quote
DarkWater Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No ja myślę, że z takimi fotkami zrobiłby furorę w necie! Quote
kamilawa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 DarkWater napisał(a):No ja myślę, że z takimi fotkami zrobiłby furorę w necie! Te fotki i Twoje allegro? Domek murowany :P Quote
fochu Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 kamilawa napisał(a):Te fotki i Twoje allegro? Domek murowany :P tia ... fotek nie robiłam wcześniej ,ale sama na własne ogłoszenia Elika się złapałam ;) chłopak ma się dobrze,trochę tu chce rządzić na osiedlu ... napadł mi dziś na psa,oprócz wydarcia futra nic się nie stało,ale kolejny raz powiem,ma chłopak charakter! to ja muszę być mądrzejsza niż on :) przewidywać. Niestety już sobie upatrzył na osiedlu kilku "śmiałków" i im nie odpuści,więc musimy omijać ich szerokim łukiem ;) Mimo wszystko to dobry pies :) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nie poznaje naszej bidy schroniskowej! a taki cichutki był i siedzial na budce, aby dobkowi zejsc z drogi! Eh... Ciotko DarkWater, teraz juz z calowania nic nie bedzie, wyjechal i musialabys szukac na wroclawskim osiedlu :) Hehehhe Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cioteczki, takie widoki zostawil nasz Chlopak :razz: Ale, rozumiem. Dla milosci zrobi sie wszystko! Gosiu, zapraszamy w naszej piekne gory a i pozostale fanki Elika mile widzane :eviltong: Quote
fochu Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, takie widoki zostawil nasz Chlopak :razz: Ale, rozumiem. Dla milosci zrobi sie wszystko! Gosiu, zapraszamy w naszej piekne gory a i pozostale fanki Elika mile widzane :eviltong: widoki cudowne ! I Elik miałby gdzie pobiegać,kto wie,kto wie może zawitamy w Wasze strony na jakiś spacer :) Quote
fochu Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us dzisiejsze zabawy z Bellą :) Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Dziekuje Anitko - ty mnie zawsze rozbawisz :) Na tych zdjeciach Elik wyglada jak zupelnie zdrowy pies! Quote
fochu Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 się okaże jaki chłopak zdrowy ,czekamy na badania krwi,zobaczymy co tam się kryje w środku :) oczywiście wieściami się podzielę a teraz Elik i reszta gromady udaje się na spoczynek ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Gosiu, czekamy z Wami. Napisz co i jak i ogolnie co wiesz o tej łapce, ja juz terminow medycznych nie pamietam. Quote
fochu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Gosiu, czekamy z Wami. Napisz co i jak i ogolnie co wiesz o tej łapce, ja juz terminow medycznych nie pamietam. no więc sprawy mają się tak,prześwietlenie łapy zrobione,póki co czekamy miesiąc,chodzimy na niezbyt długie spacerki ale za to częste.Podobno w łapie cały czas zachodzą procesy gojenia... Po miesiącu strzelamy kolejną fotkę łapy i się zobaczy. Optymistyczna wersja-nie trzeba nic robić z łapą ,mniej optymistyczna-operacja polegająca na wycięciu kawałka kości,pobraniu innego kawałka ze stawu lub łopatki i wstawienia w łapę (wet nazywał to stomią -ale jak chciałam coś poczytać na ten temat to znalazłam tylko stomię jelitową ,więc nie o to chodziło ;)) albo jeszcze jedna metoda której nie pamiętam. No więc za miesiąc wszystko się okaże. Odebrałam wyniki krwi dziś ,ogólnie ok ma podwyższony AST(GOT) -53 i ALT(GPT)- 57 na co ma brać ZENTONIL przez miesiąc ,ale ogólnie wet mówiła że wyniki ok pomimo kilka podwyższonych lub obniżonych nieznacznie parametrów . No i to byłoby na tyle wieści zdrowotnych. Quote
fiorsteinbock Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Super, w takim razie trzymamy kciuki za Elika! Gosiu, dawaj jakes artystyczne fotki :P Quote
krakowianka.fr Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Fajne za Psiak ma dom i taka fajna pania :-) podobny jest do mojej Tess, tylko 2 razy wiekszy ;-) i Ady (juz za TM niestety) piekne umaszczenie ma w kazdym badz razie. dodam sobie subskrypcje i bede miala nadzieje, ze z lapka bedzie dobrze. powodzenia! Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 krakowianka.fr napisał(a):Fajne za Psiak ma dom i taka fajna pania :-) Oj tak, tak! Panią ma najlepszą pod słońcem :) Quote
fochu Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 kilka kolejnych foteczek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pies na baby ;) Uploaded with ImageShack.us dumny i blady ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
kamilawa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Cuuuuuuuuuuudowny pies! Mamy podobnego Eliczka w schronie... ale... on za kilka dni jest już Kamili :) Quote
fochu Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 wieść z ostatniej chwili,Elik coraz pewniejszy się robi i pokazuje charakter... przed chwilą przyszedł do mnie sąsiad,jak to on ma w zwyczaju wszedł bez pukania. Elik zaczął szczekać Daniel wchodził w głąb mieszkania pies zaczął się cofać na swoje miejsce jak tylko Daniel się odwrócił i zaczął iść w stronę przedpokoju to Elik wystartował i prawie za nogawkę sąsiada złapał.... ja w tym czasie krzyknęłam Elik i na szczęście nie chwycił sąsiada .... mam małe obawy co z chłopaka wyrośnie (to że do psów się stawia to już wiem,nie ma mowy aby luzem biegał w towarzystwie innych psów :( ) ale ten dzisiejszy nr?? Pytanie czy to była zwykła obrona swojego terytorium?? Czy będzie tak zawsze reagował na obecność mężczyzn w mieszkaniu?? Eh.. Eliku Eliku diabełek z ciebie ;) Quote
kamilawa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Oj Eliku, no coś ty! Zgłupiałeś ? :) Musisz z nim troszkę poćwiczyć, pokazać, że to Ty rządzisz, że nie musi tak reagować, że nie ma obowiazku pilnowania domku :) W sumie, to ja też bym się wściekła jakby mi ktoś bez pukania wchodził do domku, hehe. Będzie dobrze, może niech się trochę Elik pozna z sąsiadem? :) Quote
fochu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 kamilawa napisał(a): Musisz z nim troszkę poćwiczyć, pokazać, że to Ty rządzisz, może niech się trochę Elik pozna z sąsiadem? :) heheh ten pies mnie olewa, zero respektu i posłuchu u niego mam... ja swoje mówię a on robi słodką minę i ma mnie gdzieś,dobre 5 min trwa zanim do tej łepetyny dotrze co ja mówię,no dobrze może na dworze bardziej posłuszny ;) ale ogólnie to tu by sie chyba jakaś tresura lekka przydała . Elik z sąsiadem miał już do czynienia ,norma -boi się go ,w ogóle mężczyzn się boi bardzo :( a ja nie wiem jak to zmienić ,bo nawet próby przekupienia psa smakołykiem nic nie dają .... Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Gosiu, dopiero udalo mi sie wejsc i obejrzec zdjecia! Skad ty masz taki piekny zwierzyniec!!! Ludzie kochani! I sie dziwisz, ze Elik pilnuje inwentarza :) Fredka cud - miod, kitka to juz nawet nie wspomne. Takie perly pod dachem, a Pan sasiad bedzie wchodzil bez pukania? Sorry, zaden odpowiedzialny gospodarz na to zezwolic nie moze :) A powaznie, moze by popytac behawiorysty jak poradzic sobie z lękiem w stos. do mężczyzn. W przyszlosci moze to byc klopot :eviltong::cool3: Quote
fochu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Edytko futrzaste z fotek to nic ,Elik broni wybrani serca -Felki :P tylko ta do foteczek z nim nie pozuje :P wstydzi się dziewczynka,no bo kto widział miłość psa z kotem ;) A poważnie to nad behawiorystą się zastanawiałam ,ale już sama nie wiem co ważniejsze łapa czy lęki psa... Póki co obserwować będę,zobaczymy,jak nic się nie zmieni w tej kwestii to trzeba będzie szukać wsparcia Quote
Recommended Posts