fochu Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 kolejne nowe wieści... mamy problem mały... stałam dziś ze Elikiem i kolegą koło bramy... i Elik rzucił mi się do gościa pijanego... :/ brak mojej czujności... ale jego zachowania mnie niepokoją :( kłania się behawiorysta i szkółka ... mamy wiele do nadrobienia ... Quote
kamilawa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kurcze, no fajnie by było gdyby był ten behawiorysta... :roll: Eliczku, Ty pewnie to robisz dla pańci :loveu: Nie trzeba, ona sobie poradzi :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 A ja sie pochwale, ze juz w niedziele, tuz tuz - zawitam do Gosi i jej obroncy - Elika. Tak sobie z Gosia kombinujemy czy mnie chlopak pozna. Hipotez mamy kilka, jedna z nich - pogoni mnie sadzac, ze przyjechalam zabrac go do Azyla :) Quote
fochu Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 dawno mnie nie było na Elikowym wątku :) coż chłopak w piątek ma zabieg-kastracja jest już spokojniejszy do psów ,ale na smyczy musi chodzić ,bo jak luzem to w bójki się wdaje :/ łapa czasem mu doskwiera,na zmiany pogody ,widać że utyka i stara się ją odciążyć,więc niebawem kolejne rtg kontrolne i coś mi mówi że konieczna będzie operacja więc czas odkładać kasę ;) Dobra psina z niego,ma zajoba na moim punkcie ,a ja dopiero zaczynam powoli się zakochiwać w tym czworonogu :D łazi za mną jak cień ,ja do kuchni on też ,ja do pokoju a on już tam jest ,strasznie wierny i oddany psiak A teraz uciekamy spać Quote
Cajus JB Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zapisuję sobie do przeczytania. Psiak fajny. Od mojego krzywołapka jednak znacznie wyższy. Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Mnie tyle czasu nie bylo u elikowej ekipy, mialam przerwe w dogomaniackiej aktywnosci. Gosiu super, ze idziecie na zabieg - no dla nas super znaczy, a dla Elika?! heheheh! Czy juz wie co go czeka? No wiedzialam, ze On sie zakocha - nie bylo innej opcji. Tylko co ty taka niedostepna, hihihihi ile facet musi pracowac na milosc? :P Pzdr cala wesola ekipe, czlonkow czworonoznych i dwunozna wlascicielke cudnych futrzakow! Quote
fochu Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Eliczek ma jeszcze czas nacieszyć się swoją męskością ,zabieg ze względu na pogodę odwołany. Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Niektorzy jednak maja szczescie w sprawach jajkowych :) A upaly juz moglyby zelżeć! Quote
fochu Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dziś nam nieco dr Bieżyński w głowach rozjaśnił -łapa zrosła się krzywo,nie ma sensu łamać i naprawiać skoro pies sobie radzi :) w połowie przyszłego tygodnia stawiamy się na akademii rolniczej i będzie wprowadzana sonda do Elikowej łapki w celu znalezienia odłamka kostnego lub martwego zrostu,ewentualnie jeszcze raz zdjęcie z kontrastem jedyne co można zrobić to znaleźć źródło przetoki i się go pozbyć. To na tyle w sprawie zdrowotnej :) Mamy teraz z Elikiem tatę w domu i oies ma szajbę ,boi się taty,nie odstępuje mnie na krok,pół nocy warczał jak tylko tato się ruszał :/ wesoła nocka Rano ja do pracy a chłopaki zostały same ,Eliś uciekł do przedpokoju i tam czekał do mojego powrótu. Za nic do taty się chłopak przekonać nie chce,nawet smakołyki nie działąją :P Quote
fiorsteinbock Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Gosiu i jak Elik, czy juz do Taty sie przekonal i strach zostawil na podworku? W niedziele wielkie spotkanie z inna dogomaniacka slicznotka :) A czy mozemy liczyc na fotki owej pary? Quote
fochu Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 taty jak nie lubił tak nie lubi,pilnuje go,podszczypuje,ujada w nocy jak tato się po mieszkaniu rusza ;/ Oczywiście Edytko że na zdjęcia liczyć możesz! Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Moze jest po chlopsku zazdrosny o innego Pana w domu? Oj, to dzisiaj juz nasz Elik idzie poznac kolezanke, badz grzeczny! i moze nie podszczypuj :) Quote
fochu Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 taka mała fotorelacja ;) Eliś zaopatrzony w kaganiec robi podchody ku Petrze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 PIEKNE!!! Zabawa byla udana?! Quote
fochu Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 zabawa udana :) Eliś się socjalizował ;) troszkę chmury,wiatr i nadchodzący deszcz nas pogoniły ale chłopak zadowolony A dziś kolejne badania ,rtg z kontrastem [URL=http://img294.imageshack.us/i/cr1a.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img294/2999/cr1a.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] w środę idziemy na zabieg czyszczenia martwej tkanki kostnej i być może Eliś straci jajka nareszcie!(ku mojemu zadowoleniu ) Quote
fochu Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 i takie z dziś,wymęczony chłopak po spacerze :) [URL=http://img217.imageshack.us/i/mg3245.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img217/9362/mg3245.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
fochu Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 no tośmy po zabiegu,łapa oczyszczona z martwiaka ( taką miejmy nadzieję że nic się odnawiać nie będzie!) a przy okazji i jajka ciachnięte Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 troszkę babskie wydanie ,różowe ;) ale co tam piesio spokojnie śpi,ale kołnierz na noc zakładamy,nie będziemy ryzykować wydarcia szwów Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Czyli wszystko w porzadku? Ile trwal zabieg/operacja? Qrcze jak potzrebujecie czegos, pisz Gosiu! Quote
fochu Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 wszystko dobrze :) piesio skołowane jak to po zabiegu ale cwana bestia z niego jak tylko doszedł do siebie to na łóżko się pakuje :) Dajemy radę Edytko ,nic nam nie trzeba póki co,ale dziękujemy :) jako jedyna tu do nas zaglądasz ;) Elikowi niczego nie brakuje :) póki co korzysta z wolności bez kołnierza na noc niestety zakładam mu żeby szwów nie zerwał Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ciotki pewnie podczytuja i zachwycaja sie pieknymi zdjeciami. Ja nie ukrywam, ze zawsze czekam na Elikowy pyszczek oraz dwie, piekne futrzne damy! Quote
margaret Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ale piękne Gosiu te zdjęcia i ze spaceru i w kołnierzyku trzymam kciuki za powrót do pełni sił ciekawa jestem jak sie to ciachanie przeniesie na charakter pozdrówka!!! Quote
fochu Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 dziewczyny kochane Eliczek chłop pełen sił :) po zabiegu szybko się pozbierał,rano wychodząc do pracy w kołnierz psa ubrałam. Wracam i co widzę?? Chłopak wita mnie w podskokach a kołnierz leże w przedpokoju :/ może wiecie jak on to zrobił??? Bo ja mam problemy żeby go ściągnąć ;) Bestia wydarła sobie jeden szew ,ale wszystko się kupy trzyma więc mam nadzieję że nie będę musiała jechać na cerowanie potwora .... rano idziemy na szpilę,kolejny antybiotyk ,w niedzielę ostatni Buziole cioteczki :* czas na nas idziemy spać Quote
fiorsteinbock Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Hehehe - Elik, magiku! Przyznaj sie czy Ty czasem sobie do domu kogos nie sprowadzasz pod nieobecnosc Gosi! Oj sprawa sie rypła... A tu jajeczka wyciete! :) Ciesze sie ogromnie bos dzielny Zuchu i kochany! Łapka sie szybko zagoi, bedzie dobrze... Trafiles do raju a Gosia jest Twoim osobistym Aniolem. Pozdrawiamy cala ekipe :) Quote
Recommended Posts