Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak Ewciu z demona to on coś ma i nie tylko miny ;)
ale ogólnie dobry chłopak! Dziś przełamał swoje opory względem mężczyzn i poszedł z koleżanki chłopakiem na spacer :D
normalnie dumna jestem z niego :D on z tą swoją fobią na facetów dał się wyprowadzić koledze! Może wyjdzie na prostą z czasem.
A teraz wpakował się do kociego legowiska i śpi :) zaraz podrzucę foteczkę jak się chłopak wkomponował w legowisko

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich psiaków,
żeby duuuuuużo dobrych, najlepszych domków na nie czekało, ciepełko, żarełko i delikatna ludzka dłoń, zdrowie i troska
a dla nas ludzi - siły, spełnienia, miłości
Uściski dla Was!

Posted

:loveu::shiny::megagrin:cudnny Elis demonicznie iska fredziule:loveu:cudne zdjatkaaaaaaaaaaaaaa:multi:[FONT=Century Gothic]Roczku [FONT=Arial Black][SIZE=4]Nowego odlotowo zdrowiuskiego dla was :loveu:[/FONT][/FONT]

Posted

zdrowie to by sie przydało bo mnie jakaś bakteria dopadła no i znowu z Elikowymi koopami dojść do ładu nie mogę :(
nie wiem juz o co chodzi ,jedzenie to samo ryż plus kurczak a koo luźne ze śluzem :(
jak tak dalej pójdzie to wizyta u weta się kłania za często mu się to przytrafia

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chodzimy ze Elikiem na szkolenie
pierwsze to tragedia ,chłopak wszystkich chciał zdominować :/ ale Paula go spacyfikowała dwa razy :P
ja codziennie chodzę i trenuję mojego uparciucha i po dwóch tygodniach widać lekką poprawę :)
jestem dumna z mojego chłopca ,będą jeszcze ludzie z niego :P