Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='necianeta89']Stęskniłam się za brzdącem i jego właścicielką ;) śle buziaki ! :*[/QUOTE]
już niebawem nas odwiedzisz :)

• 4 weeks later...
Posted

zdrówko dopisuje :)
mało tego cioteczki kochane wczoraj w Elikowe urodzinki udało mi się oddać do adopcji mojego małego tymczasowicza :)
kurczę to piękna data :)

Posted

margaret napisał(a):
gratuluje Gosia, pełny sukces! znaczy masz szczęśliwą rękę:)

może to właśnie taki szczęśliwy dzień,a może to Eliś szczęście przynosi ;)

• 2 weeks later...
Posted

mówicie i macie ;)
kilka fotek jeszcze jak rezydował u nas mały Diego :)
na szkoleniu jakoś idzie,choć w upały Elik najlepiej potrafi komendę leżeć :P
za to bardzo ładnie się spisał na zajęciach w mieście,tłum ludzi nie robił na nim wrażenia,konia z bryczką też olał,miał spotkanie z Syriuszem(owczarek niemiecki z jajami -dodam :P) i mój Eliś nawet nie warczał,nie rzucał się :D zuch chłopak ,nawet Paula była z niego zadowolona.
A teraz czas na foteczki
Eliś w ramionach cioci Neci ;)

Uploaded with ImageShack.us
przyczajony tygrys ukryty smok

Posted

Nie wierze!!! ten maly chuligan ostrzyl zebole na naszego Elisia!? To jego trzeba na szkolenie wyslac, Bandzior :eviltong::eviltong::eviltong:

Elisiu, moj Piekny - jeszcze moment i zostalbys zjedzony! Dzielnie walczyles :diabloti:

Posted

Powiedzmy, że się Małgosiu chwilowo zrehabilitowałaś, ale na więcej fotek wciąż czekamy :D
Elik ma przepięknego sierściucha - czym go karmisz?

Świetnie, że szkolenie przynosi takie efekty. Może chłopak dorósł do wieku, że wszystko spływa po nim jak po kaczce.
W Krakowie można z psem wchodzić do jednej z galerii handlowych to czasami robimy taki wypad w tłum, choć Portosek nie jest specjalnie pocieszony :evil_lol:
Ale ludzie fajnie reagują, wielu podchodzi, pyta, zagaduje.
W końcu to chyba jedyny pies co tam zagląda ;)

Posted

My z gosią prawię się ze śmiechu posikałyśmy jak Elik zaczął dyskutować z małym a potem zaczeli się bawić ;) w sumie było to gdzieś opisane, ale wyglądało to identycznie jak na zdjęciu ;)

Posted

skrzeli napisał(a):
Powiedzmy, że się Małgosiu chwilowo zrehabilitowałaś, ale na więcej fotek wciąż czekamy :D
Elik ma przepięknego sierściucha - czym go karmisz?

Świetnie, że szkolenie przynosi takie efekty. Może chłopak dorósł do wieku, że wszystko spływa po nim jak po kaczce.
W Krakowie można z psem wchodzić do jednej z galerii handlowych to czasami robimy taki wypad w tłum, choć Portosek nie jest specjalnie pocieszony :evil_lol:
Ale ludzie fajnie reagują, wielu podchodzi, pyta, zagaduje.
W końcu to chyba jedyny pies co tam zagląda ;)

chłopak jedzie na boschu light ,nawet mu się udało zrzucić zbędne kg :)
sama nie wiem czy on się wyciszył z racji wieku i czasu jaki u mnie jest ,ale już nie wnikam ;) ważne że spokojniejszy.
Choć czasem mu odbija-ostatnio jak sąsiad chciał go pogłaskać to się zrobił taki wypłoszony że hej a potem cap sąsiada za nogę :/ dobrze że na smyczy był i nie zatopił zębów w sąsiadowej nodze :P
Niestety uraz do facetów ma .
A mało kto ze znajomych których Eliś nie toleruje chce robić za worek treningowy ;)
My ostatnio też byliśy w galerii i nawet Elik dał się pogłaskać jakiemuś panu,może z racji tego że był w sklepie zoologicznym i liczył na jakiś smakowity kąsek ;)

Posted

Na karmie typu light tak Ci się dobrze chowa - nono.
My robimy wszystko, żeby kg przybyło, ale to bydlątko i tak wszystko spali ;/

Sąsiad to może nie bardzo psolubny i dlatego Elik tak zareagował albo jakiś ruch wykonał nie taki lub jeszcze co innego co zostało źle przez psa zrozumiane ;)
U Was do której galerii można z psami wchodzić?

A Eliś to taki łakomczuch tak? To duże ułatwienie w pracy z psiakiem ;)

Posted

skrzeli napisał(a):
Na karmie typu light tak Ci się dobrze chowa - nono.
My robimy wszystko, żeby kg przybyło, ale to bydlątko i tak wszystko spali ;/

Sąsiad to może nie bardzo psolubny i dlatego Elik tak zareagował albo jakiś ruch wykonał nie taki lub jeszcze co innego co zostało źle przez psa zrozumiane ;)
U Was do której galerii można z psami wchodzić?

W Dominikańskiej :) i to całe stadko pomaszerowało ;)

Posted

Wiesz właśnie sąsiad psy lubi,sam ma :) ale myślę że on się Elika najzwyczajniej w świecie boi ....stąd ta reakcja Elika jeden i drugi w strachu )
A my w galerii dominikańskiej byłyśmy całą watahą -5 psów plus właściciele :)