fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Beda ludzie, beda :) ma potencjal ;) Nast razem na szkolenie prosze wziac trzecie oko i pokazac nam Wasza prace w terenie :* Nie moge sie doczekac! Quote
fochu Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 z tym trzecim okiem może być problem ,ciężko ćwiczyć psa i robić foto ;) ale coś się pomyśli :D Quote
fiorsteinbock Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Hehhee pomyslalam i o tym ;) Pauli przekaz na sekunde oko. Gosiu, a tak powaznie - moze i Nikite bys uchwycila, jak bedziesz miala chwilke odpoczynku? Quote
fochu Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 postaram się Edytko w niedzielę jakieś foto pstryknąć :) i Nikisię oczywiście też ! Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Super, czekam z niecierpliwoscia na cudne fotki :) Quote
fochu Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Grażynko dziękujemy za króliki słodkie :D Eliś dziś na szkoleniu kompromitacja totalna :/ wieczorem za to bawił się z psami na polanie :) i grzeczny był kilka fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img19.imageshack.us/img19/7302/mg9242z.jpg] Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 dla Edytki Nikita :) Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Swietne zdjecia! Fajna zabawa dla psów ale mysle, ze i dla Was, co Gosiu? Elik schudl troszke? A moja piekna Nikita - lepszego domu nie moglam sobie dla niej wymarzyc!!! Quote
fochu Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 i dla nas(właścicieli ) to dobra zabawa :) zawsze coś innego się robi niż praca ;) Elik schudł ,heheh razem na diecie jesteśmy :P A Nikita szczęśliwa i zadowolona :) dobrze trafiła ! Dzięki Tobie Edytko :) Quote
fiorsteinbock Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Elikowi sie dieta przyda, ale Tobie? Przeciez tys waga piórkowa! Porwie Cie kiedys wiatr i tyle bedzie :( Dzieki mnie Nikita dostala nowa szanse, ale reszta to juz zasluga Asi i jej Mamy i ich dobrego serca. Podobnie jak z Elikiem. Pies uratowany dzieki Tobie! Quote
fochu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 łap jeszcze foteczki Edytko :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 a ja ostatnio poznałam z Elikiem Mordę i jego pana ,kurczę właściciel Mordy chodzi po parku i fotografuje psy ,zrobił bazę psów z naszego parku :) i znalazłam tam Bolunia mojego ,normalnie się wzruszyłam http://www.vonski.pl/baza-psow.php i Eliś też jest już w tej bazie psiaków :) Quote
fochu Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 dla cioteczek od Elisia :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Nadziejka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [FONT=Courier New]Spokojnosci , Radosci:multi::loveu:Serduchowej Cudownosci Kochani :multi:Zdrowiusnych Swiateczek . Wesolych Jajeczek:multi:[/FONT] Quote
giselle4 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 suuuper foteczki a Eliczek sie nauczy cioteczko......nauczy Quote
giselle4 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Gosiu i nie agresor......Eliczku jestes gosc Aleluja Quote
necianeta89 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Elik, ELik, cudowny psiak, tylko szkoda, że nie lubi chodzić ze mną na spacery ;) ciągle się obraca i szuka swojej cudownej Pani za sobą ;) Quote
fochu Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 necianeta89 napisał(a):Elik, ELik, cudowny psiak, tylko szkoda, że nie lubi chodzić ze mną na spacery ;) ciągle się obraca i szuka swojej cudownej Pani za sobą ;) Necia i tak źle nie jest,z Tobą wyjdzie a na widok mojego taty który tylko powie Elik chodź pies ucieka :P a swoją drogą cioteczki na święta miałam z Elikiem przygodę ,pojechałam do rodziców na wiochę. Siostrzeniec zaprosił na piwko ,więc pies został z rodzicami a ja poszłam się relaksować. Po 20 min przybiega tato i mówi :pies uciekł ,wyskoczył z balkonu Ja mało na zawał nie zeszłam,w panice lecę szukać Elika. A on ogłupiały biega po łące(tam gdzie wychodzę z nim na spacer jak jestem u rodziców ) Dopadam do niego,oglądam z każdej strony,macam łapy ,oprócz tego że w lekkim stresie Elik był to wszystko ok. I tak do tej pory zagadka się nie rozwiązała czy on nawiał drzwiami i poleciał mnie szukać czy faktycznie wybrał skok przez balkon. Choć ja nie widzę tego że skacze z pierwszego piętra i nic mu się nie dzieje ,że cały i zdrowy (chyba że wybrał zjazd po choince rosnącej przy balkonie ;) ) Rodzice natomiast się zapierają że drzwi na klucz zamknęli jak pies w domu był . Historia paranormalna :P Ale co się stresu najadłam to moje... Quote
margaret Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Elik wierny że hoho, i widzisz Gosiek musisz z nim na piwko wychodzić, nie ma innej opcji:) Quote
fochu Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 margaret napisał(a):Elik wierny że hoho, i widzisz Gosiek musisz z nim na piwko wychodzić, nie ma innej opcji:) no wyjścia nie ma ;) a zdjęcie Sepii jaram sobie jaram powala na kolana :) Quote
margaret Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 no widzisz takie zabawowe te nasze psiska : piwko, jointy:) Quote
fochu Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 margaret napisał(a):no widzisz takie zabawowe te nasze psiska : piwko, jointy:) nie to co my ,tylko dogomania i dogomania :) ktoś bawić się musi ;) Quote
Recommended Posts