Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dla nas(właścicieli ) to dobra zabawa :) zawsze coś innego się robi niż praca ;)
Elik schudł ,heheh razem na diecie jesteśmy :P
A Nikita szczęśliwa i zadowolona :) dobrze trafiła ! Dzięki Tobie Edytko :)

Posted

Elikowi sie dieta przyda, ale Tobie? Przeciez tys waga piórkowa! Porwie Cie kiedys wiatr i tyle bedzie :(

Dzieki mnie Nikita dostala nowa szanse, ale reszta to juz zasluga Asi i jej Mamy i ich dobrego serca. Podobnie jak z Elikiem. Pies uratowany dzieki Tobie!

Posted

[FONT=Courier New]Spokojnosci , Radosci:multi::loveu:Serduchowej Cudownosci Kochani :multi:Zdrowiusnych Swiateczek . Wesolych Jajeczek:multi:[/FONT]

Posted

necianeta89 napisał(a):
Elik, ELik, cudowny psiak, tylko szkoda, że nie lubi chodzić ze mną na spacery ;) ciągle się obraca i szuka swojej cudownej Pani za sobą ;)

Necia i tak źle nie jest,z Tobą wyjdzie a na widok mojego taty który tylko powie Elik chodź pies ucieka :P
a swoją drogą cioteczki na święta miałam z Elikiem przygodę ,pojechałam do rodziców na wiochę.
Siostrzeniec zaprosił na piwko ,więc pies został z rodzicami a ja poszłam się relaksować.
Po 20 min przybiega tato i mówi :pies uciekł ,wyskoczył z balkonu
Ja mało na zawał nie zeszłam,w panice lecę szukać Elika.
A on ogłupiały biega po łące(tam gdzie wychodzę z nim na spacer jak jestem u rodziców )
Dopadam do niego,oglądam z każdej strony,macam łapy ,oprócz tego że w lekkim stresie Elik był to wszystko ok.
I tak do tej pory zagadka się nie rozwiązała czy on nawiał drzwiami i poleciał mnie szukać czy faktycznie wybrał skok przez balkon.
Choć ja nie widzę tego że skacze z pierwszego piętra i nic mu się nie dzieje ,że cały i zdrowy (chyba że wybrał zjazd po choince rosnącej przy balkonie ;) )
Rodzice natomiast się zapierają że drzwi na klucz zamknęli jak pies w domu był .
Historia paranormalna :P
Ale co się stresu najadłam to moje...

Posted

margaret napisał(a):
Elik wierny że hoho,
i widzisz Gosiek musisz z nim na piwko wychodzić, nie ma innej opcji:)

no wyjścia nie ma ;)
a zdjęcie Sepii jaram sobie jaram powala na kolana :)

Posted

margaret napisał(a):
no widzisz takie zabawowe te nasze psiska : piwko, jointy:)

nie to co my ,tylko dogomania i dogomania :)
ktoś bawić się musi ;)