fochu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 terierfanka napisał(a):Lunka :( :( a dziewczyny - nieładnie :shake: stresują się tak czy teren znaczą? i obie tak? jak dla mnie są niewychowane ... nie dają znać że się im chce tylko idą i walą gdzie popadnie ,najlepiej na legowisku psim lub naszym łóżku :/ normalnie wszystko zafoliowane mamy ... Jak siedzę w domu to latam z nimi co 4 godz i jest czysto ,ale jak do pracy idziemy to oczywiście brudzą ,nocy nie wytrzymują ,nawet jak o 12 ostatni raz idą :( ręce mi opadają chyba będą siedziały w kenelówkach bo innej rady nie widzę Quote
NikaEla Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 fochu napisał(a): ,nocy nie wytrzymują ,nawet jak o 12 ostatni raz idą :( To niefajnie A może coś z karmą trzeba zmienić jeśli za często muszą się załatwiać (też kiedyś mieliśmy okres, że wychodziliśmy co 4 godziny, w nocy też , ale po zmianie karmy się unormowało)) Quote
fochu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nikaragua napisał(a):To niefajnie A może coś z karmą trzeba zmienić jeśli za często muszą się załatwiać (też kiedyś mieliśmy okres, że wychodziliśmy co 4 godziny, w nocy też , ale po zmianie karmy się unormowało)) sama nie wiem ... czy jedzą mokre ,czy suche sikają i tak jak ich jakoś nie wyprowadzimy na prostą to wątpię aby domy znalazły Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Wciąż nie mogę uwierzyć, że Lunka odeszła... Gosiu, Michale - trzymajcie sie :( Quote
skrzeli Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 fochu napisał(a): chyba będą siedziały w kenelówkach bo innej rady nie widzę Krzywda im się nie stanie a klatki mogą im bardzo pomóc w nauce czystości, a Wam w funkcjonowaniu. Niestety lubią szkodniki lać tam gdzie miękko i ciepło czyli łóżka, posłania idealne ;) Quote
fochu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Wciąż nie mogę uwierzyć, że Lunka odeszła... Gosiu, Michale - trzymajcie sie :( Też Edytko do mnie to nie dociera.... Młodą kotką była :( Mam nadzieję że nie cierpiała. skrzeli napisał(a):Krzywda im się nie stanie a klatki mogą im bardzo pomóc w nauce czystości, a Wam w funkcjonowaniu. Niestety lubią szkodniki lać tam gdzie miękko i ciepło czyli łóżka, posłania idealne ;) z racji tego że moje nerwy są na granicy wytrzymałości wsadziłam małą-Igę do kenela. Rubi została luzem . O dziwo dom czysty. Ale Iga mnie załamuje ,ona panicznie boi się dworu... jak z nią się idzie to nie myśli o sikaniu czy koopie tylko aby pędzić do domu. Nie wiem jak pomóc temu psu,smaczki brane na dwór nic nie pomagają :( w klatce nic nie narobiła,Michał z nią wieczorem dwa razy latał nic nie zrobiła,potem ja udało się była koopa ale siku już w domu... Quote
NikaEla Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kojarzę z dogo podobną sytuację, ale gdzie to było???? ........... Mila i Kreska http://www.dogomania.pl/forum/threads/219827 robiły długo tylko w domu, ale dworu się nie bały. Quote
fochu Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Iga i Rubi mają domki :) a nam z Elikiem już 3 lata pyknęły 29 maja :) Quote
terierfanka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 no to imprezę trzeba zrobić :D a dziewczyny fajne domki znalazły? zdążyły się nauczyć czystości? Quote
fochu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 z Igą nie daliśmy rady,poszła do schroniska :( ( mnie po 10 h lub dłużej w domu nie było,Iga totalnie dzika się robiła,przestała wychodzić zza biurka ,spod łóżka itd,na dworze się nie załatwiała tylko wszystko w domu,mało tego na kanapy :/ totalnie bała się Michała ...)ale trafiła tam na mega fajną babkę ,co się nad nią nie rozczula,duzo w domu jest,więc ma czas na naukę Igi,przysłała mi nawet fotkę jak Iga z jej pieskiem razem na fotelu leżą :) jestem dobrej myśli. A Rubi ma świetny dom, z dzieciakami,gdzie ja byłam pewna że do dzieci się nie nadaje bo się boi,a wystarczyło że mieszka poza Wrocławiem i dzieci kocha ;) po tyg mieszkania u nich jak po sterylce ją odwoziliśmy to sama do domu ciągnęła ,więc to o czymś świadczy :D Quote
Recommended Posts