wojtuś Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tak Figa musimy zdobyć deklaracje:-) Dzięki za zrobienie banerków i sprowadzenie nas do rzeczywistości:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Lapsiowe banerki... nie są może piękne... Ale z takimi zdjęciami szczerze mówiąc niewiele mogę... Przjdzie czas i na piekne, z pwnością- na razie najważniejsi są ludize na wątku i deklaracje. Usuneli mi podpis, to sobie Lapsia podkleję Quote
2010 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Śliczny ten nasz :loveu:Lapsio a te łapy to jego uroda i w niczym mu ponoć nie przeszkadzają.. pazury były problematyczne i trzeba było przycinać. Quote
gazzy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Na czwartej fotce za Lapsiem chyba tyłeczek Doga wystaje ?? :evil_lol: A na ostatniej Lapsio wygląda jak taka wielka CIAPA! Taki duży misio :evil_lol::loveu: Quote
2010 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pytanie: Czy na miesiąc kwiecień brak pieniędzy na hotelik dla Lapsa???? Quote
MARCHEWA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto. Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 MARCHEWA napisał(a):Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto. Dziękujemy Marchewo , Dzika Figa prześle nr. konta... Quote
TERESA BORCZ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Fajnie że jesteś Marchewo i wspomagasz krajana. Ja już nareszcie też jestem i dokładam się skromnie do stałych deklaracji na trzech budrysków. LAPSOWI nic najprawdopodobniej nie jest i jest fajnym kandydatem do adopcji,. zwołujemy cioteczki kto może .Ma świetną opiekę i dojdzie do siebie i swej cudnej urody, starajmy się o niego bo było ciężko i bardzo drogo ratować. Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A i z bazarku też psiaki dostaną na hotelik 286 zł.. Potrzebne są im koniecznie ogłoszenia... Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 ick ogłoszenia będą, tylko musze napisac tekst a Ketunia wycisnąć z doktora informacje o chłopakach - ciężko ogłaszać psa wiedząc tylko, że jest miły i fajny... Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Teresa B. pisała,że wszystkie psiaki są łagodne i przyjacielskie a gazzy ,że jest wesoły i przemiły... Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 to już troszkę więcej :-) ale wiesz jak jest... inne psy, koty, dzieci, smycz i tak dalej - ludzie chcą wiedzieć... Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jechały razem do hotelika i nie było z nimi problemów . To idealne psiaki.. Na smyczy można zawsze nauczyć... a o szczególy niech zapytają zainteresowane psiakiem osoby Ogłoszenia ją bardzo potrzebne już teraz , bo niestety brak pieniędzy na hoteliki... Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Prawda, ja tego wcale nie neguję. Zrobimy tak - napiszę dziś chłopakom teksty, zrobimy ogłoszenia i w miarę możliwości będziemy uzupełniać... A doktora trzeba "przycisnąć", bo z pewnością już cośtam o nich wie...:diabloti: Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To dobrze,że jeszcze dzisiaj napiszesz...ogłoszenia są pilnie potrzebne!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Oto Laps. Ma 5 lat i smutne życie za sobą. A przed sobą - jeszcze dobrych kilka lat. Jak będą wyglądały...? To zależy od Ciebie! Tak, od Ciebie, bo Ty możesz wszystko zmienić! Adoptując Lapsa zyskasz wspaniałego, wiernego przyjaciela. A jemu podarujesz wszytstko - cały świat! Laps bardzo kocha ludzi i bardzo potrzebuje swojego człowieka. Jest wesołym, przyjaznym psem bez cienia agresji. Dogaduje się z innymi psami, nie sprawia problemów, dobrze znosi jazdę samochodem. Nie trzeba mu wiele - tylko domu, człowieka, miski, posłania i odrobiny miłości. Więc jeśli szukasz fajnego psa - to pomyśl: Dlaczego nie Laps? Quote
2010 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 SUPER tekst !!!:lol:i on jeszcze taki ładny...takie sarnie oczka ma...:loveu: Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzika Figa proszę podziele pieniądze z mojego bazarku te 286 zł na psiaki: Ruduś , Laps, to obiecane 20 zł na ich ogłoszenia i na Perełkę, Capri przeznaczam też na pakiet ogłoszeń po 10 zł = 40 zl Prosze preślij je na konto tego bazarku gdzie robią tepakiety ogłoszeń po 10 zł. Pilnie potrzebne im te ogłoszenia!!!!!!!!! Resze 286 zł-40 zł= 246 zł przeznaczam na hotelik dla Rudusia 100zł, Doga 36zł, Lapsa 110zł Dzika Figa uzupełnij listę wpłat i podaj Marchewie nr.konta Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A wiec Teresa B. daje 40 złna te pakiety ogłoszeń dla Rudusia,Lapsa, Capri i Perełki a Dzika Figa dla Doga. :loveu:Dziękujemy. I tak przeznaczam te 40 zł na psiak ,tóre brakuje na hotelik a ma duze szanse na szybką adopcję. Ale bez ogłoszeń nikt go nie widzi... Trzeba również i ten wątek poruszyć i zaprosić inne dogocioteczki... Quote
yoko100 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 az mi glupio ale na smierc zapomnialam czy przelalam pieniazki Lapsowi czy nie pomieszalo mi sie a nie moge znalesc konta :( ostatnio taka zalatana jestem ze zapominam o wszystkim Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Yoko, spokojnie... zajrzyj sobie w deklaracje - są bieżące... albo ja zajrzę za Ciebie ;-) Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 MARCHEWA napisał(a):Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto. Dzika Figa prosze wpisz Marchewę na listę darczyńców Quote
yoko100 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 a faktycznie jest ja szukalam na samym poczatku i nie widzialam : ) czyli zapomnialam :( to zaraz zrobie przelew tylko jeszcze jakbym mogla prosic konto bo gdzies mi wcielo Quote
Recommended Posts