Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lapsiowe banerki... nie są może piękne... Ale z takimi zdjęciami szczerze mówiąc niewiele mogę... Przjdzie czas i na piekne, z pwnością- na razie najważniejsi są ludize na wątku i deklaracje. Usuneli mi podpis, to sobie Lapsia podkleję

Posted

Śliczny ten nasz :loveu:Lapsio a te łapy to jego uroda i w niczym mu ponoć nie przeszkadzają..
pazury były problematyczne i trzeba było przycinać.

Posted

Na czwartej fotce za Lapsiem chyba tyłeczek Doga wystaje ?? :evil_lol:
A na ostatniej Lapsio wygląda jak taka wielka CIAPA! Taki duży misio :evil_lol::loveu:

Posted

Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto.

Dziękujemy Marchewo , Dzika Figa prześle nr. konta...

Posted

Fajnie że jesteś Marchewo i wspomagasz krajana. Ja już nareszcie też jestem i dokładam się skromnie do stałych deklaracji na trzech budrysków. LAPSOWI nic najprawdopodobniej nie jest i jest fajnym kandydatem do adopcji,. zwołujemy cioteczki kto może .Ma świetną opiekę i dojdzie do siebie i swej cudnej urody, starajmy się o niego bo było ciężko i bardzo drogo ratować.

Posted

Jechały razem do hotelika i nie było z nimi problemów . To idealne psiaki..
Na smyczy można zawsze nauczyć...
a o szczególy niech zapytają zainteresowane psiakiem osoby
Ogłoszenia ją bardzo potrzebne już teraz , bo niestety brak pieniędzy na hoteliki...

Posted

Prawda, ja tego wcale nie neguję.
Zrobimy tak - napiszę dziś chłopakom teksty, zrobimy ogłoszenia i w miarę możliwości będziemy uzupełniać...
A doktora trzeba "przycisnąć", bo z pewnością już cośtam o nich wie...:diabloti:

Posted

Oto Laps. Ma 5 lat i smutne życie za sobą.
A przed sobą - jeszcze dobrych kilka lat. Jak będą wyglądały...?
To zależy od Ciebie!
Tak, od Ciebie, bo Ty możesz wszystko zmienić!
Adoptując Lapsa zyskasz wspaniałego, wiernego przyjaciela.
A jemu podarujesz wszytstko - cały świat!
Laps bardzo kocha ludzi i bardzo potrzebuje swojego człowieka.
Jest wesołym, przyjaznym psem bez cienia agresji. Dogaduje się z innymi psami, nie sprawia problemów, dobrze znosi jazdę samochodem.
Nie trzeba mu wiele - tylko domu, człowieka, miski, posłania i odrobiny miłości.
Więc jeśli szukasz fajnego psa - to pomyśl: Dlaczego nie Laps?

Posted

Dzika Figa proszę podziele pieniądze z mojego bazarku te 286 zł na psiaki:
Ruduś , Laps, to obiecane 20 zł na ich ogłoszenia
i na Perełkę, Capri przeznaczam też na pakiet ogłoszeń po 10 zł = 40 zl
Prosze preślij je na konto tego bazarku gdzie robią tepakiety ogłoszeń po 10 zł.
Pilnie potrzebne im te ogłoszenia!!!!!!!!!
Resze 286 zł-40 zł= 246 zł przeznaczam na hotelik dla Rudusia 100zł, Doga 36zł, Lapsa 110zł

Dzika Figa uzupełnij listę wpłat i podaj Marchewie nr.konta

Posted

A wiec Teresa B. daje 40 złna te pakiety ogłoszeń dla Rudusia,Lapsa, Capri i Perełki a Dzika Figa dla Doga.
:loveu:Dziękujemy.
I tak przeznaczam te 40 zł na psiak ,tóre brakuje na hotelik a ma duze szanse na szybką adopcję.
Ale bez ogłoszeń nikt go nie widzi...
Trzeba również i ten wątek poruszyć i zaprosić inne dogocioteczki...

Posted

az mi glupio ale na smierc zapomnialam czy przelalam pieniazki Lapsowi czy nie pomieszalo mi sie a nie moge znalesc konta :( ostatnio taka zalatana jestem ze zapominam o wszystkim

Posted

MARCHEWA napisał(a):

Dzika Figa prosze wpisz Marchewę na listę darczyńców

Posted

a faktycznie jest ja szukalam na samym poczatku i nie widzialam : ) czyli zapomnialam :( to zaraz zrobie przelew tylko jeszcze jakbym mogla prosic konto bo gdzies mi wcielo