Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lapsio proszę się pokazywać :-)

Dzika_Figa a mam taką prośbę, czy możnaby dopisać na początku tematu imię Laps lub Lapsio - łatwiej będzie sie połapać w wątkach, ja tak jakoś koduję imię psiaka -
a co myślisz:-)
Pozdrowienia

Posted

wojtuś napisał(a):
Lapsio proszę się pokazywać :-)

Dzika_Figa a mam taką prośbę, czy możnaby dopisać na początku tematu imię Laps lub Lapsio - łatwiej będzie sie połapać w wątkach, ja tak jakoś koduję imię psiaka -
a co myślisz:-)
Pozdrowienia

Jasne, że możnaby ale to prośba do Gazzy nie do mnie ;-) Ja tu tylko sprzątam...

Posted

Mam dobrą wiadomość, Terenia od dzisiaj wraca na Dogo i bierze się ostro do pracy, obiecała najnowsze wiadomości o Dogu, Rudusiu i Lapsio - zadzwoni do Kliniki do Obornik i nam przekaże
Pozdrowienia dla Wszystkich

Posted

No a ja wreszcie mam numer konta na które mogę wpłacić za psiaki! Czekam tylko na sygnał, ile (bo nie wiem, czy z żarełkiem czy bez i ile to i ile za transport) i ureguluję. Podobno ketunia ma te informacje zdobyć.

Posted

W kwestii finansowej będę rozmawiałą z Doktorem jutro.
Natomiast dowiedziałąm się, że Laps i spółka to bardzo przyjazne i lagodne psiaki. Niestety zabiedzone...
Miały bardzo przerośnięte pazury i to uniemożliwiało im normalne poruszanie się.

Posted

Rozmawiałam z Ketunią.
Okazuje się, że kochany Pan Doktor liczy nam po 300 złotych za psiaka (z wyżywieniem) :loveu::multi:
Do tego doszło po 80 za szczepienie, czipowanie, obcięcie pazurów itd
Zapłaciłam więc po 380 za każdego psiaka.
Za transport chłopaków (500 zł) zapłaciła pewna fundacja, która chce zachować anonimowość :loveu: -
bardzo dziękujemy!!!
Zaraz uzupełniam wszystkie rozliczenia.

Posted

bela51 napisał(a):
Sliczny piesio, jakie oczy w pieknych obwodkach !!!:loveu:
Powiedzcie prosze na czym polega problem z lapkami Lapsia? Moze nie doczytałam?

A tego nie wie nikt... Kierowniczka schroniska mówiła że ma " błony między palcami ", cokolwiek to znaczy
Gazzy mówi, że wyglądało to tak, jakby miał po prostu paluchy rozstawione szeroko jak żaba - co widac na zdjęciach.
Ketunia nic nie mówiła, żeby dr Gut mówił cokolwiek o tych łapach, więc być może to kwestia urody, lub zamierzchłej przeszłości, bo mniemam, że gdyby to było coś do leczenia, natychmiast zostalibyśmy o tym poinformowani.
Dla pewności jeszcze spytamy pana doktora o te łapska.

Posted

wojtuś napisał(a):
Oj Kochani ale Lapsio to uroczy pies:-)

Ano uroczy, mam nadzieję, ze się migiem znajdzie domek...!
A teraz musimy się ostro zabrac za zdobycie deklaracji...
Są zdjęcia to porobię banerki
Pospamujecie trochę?

Posted

Co do łapek Lapsa. To jakieś błony. To mu w niczym nie przeszkadza. Taka jego uroda.
Cioteczki i Wujkowie kto napisze jakiś fajny tekścik do ogłoszeń?
Porobię mu ogłoszenia.