_Aga_ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zapraszam na nowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/181738-RA-A-NOA-CI-bluzka-H-M-torebka-lampki-oliwne-i-inne-na-Doga-Rudusia-i-Lapsia-do-31-03 Quote
Dzika_Figa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Wczoraj doszło 500 zł od ketuni - spadek po Bumelku [*] - dziękujemy!!! Quote
wojtuś Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lapsio proszę się pokazywać :-) Dzika_Figa a mam taką prośbę, czy możnaby dopisać na początku tematu imię Laps lub Lapsio - łatwiej będzie sie połapać w wątkach, ja tak jakoś koduję imię psiaka - a co myślisz:-) Pozdrowienia Quote
Dzika_Figa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 wojtuś napisał(a):Lapsio proszę się pokazywać :-) Dzika_Figa a mam taką prośbę, czy możnaby dopisać na początku tematu imię Laps lub Lapsio - łatwiej będzie sie połapać w wątkach, ja tak jakoś koduję imię psiaka - a co myślisz:-) Pozdrowienia Jasne, że możnaby ale to prośba do Gazzy nie do mnie ;-) Ja tu tylko sprzątam... Quote
yoko100 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czy ja moge prosic o powtorke numeru konta bo cos mi wcielo a chcialam przelac jednorazowo dla Lapsa Quote
Dzika_Figa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 yoko100 napisał(a):czy ja moge prosic o powtorke numeru konta bo cos mi wcielo a chcialam przelac jednorazowo dla Lapsa Poszedł priv - dzięki! Quote
wojtuś Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mam dobrą wiadomość, Terenia od dzisiaj wraca na Dogo i bierze się ostro do pracy, obiecała najnowsze wiadomości o Dogu, Rudusiu i Lapsio - zadzwoni do Kliniki do Obornik i nam przekaże Pozdrowienia dla Wszystkich Quote
Dzika_Figa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No a ja wreszcie mam numer konta na które mogę wpłacić za psiaki! Czekam tylko na sygnał, ile (bo nie wiem, czy z żarełkiem czy bez i ile to i ile za transport) i ureguluję. Podobno ketunia ma te informacje zdobyć. Quote
ketunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dzwoniłam do hoteliku i umówiłam sie na telefon z doktorem wieczorem. Zdam relacje. Quote
Dzika_Figa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 ketunia napisał(a):Dzwoniłam do hoteliku i umówiłam sie na telefon z doktorem wieczorem. Zdam relacje. Super! Dzięki wielkie! No i czekamy niecierpliwie. Quote
ketunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 W kwestii finansowej będę rozmawiałą z Doktorem jutro. Natomiast dowiedziałąm się, że Laps i spółka to bardzo przyjazne i lagodne psiaki. Niestety zabiedzone... Miały bardzo przerośnięte pazury i to uniemożliwiało im normalne poruszanie się. Quote
wojtuś Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzięki Ketunia za wiadomości, a gdybyś miała już foty to prosimy o wstawienie Lapsia i Spółki:-) Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Rozmawiałam z Ketunią. Okazuje się, że kochany Pan Doktor liczy nam po 300 złotych za psiaka (z wyżywieniem) :loveu::multi: Do tego doszło po 80 za szczepienie, czipowanie, obcięcie pazurów itd Zapłaciłam więc po 380 za każdego psiaka. Za transport chłopaków (500 zł) zapłaciła pewna fundacja, która chce zachować anonimowość :loveu: - bardzo dziękujemy!!! Zaraz uzupełniam wszystkie rozliczenia. Quote
wojtuś Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 _Aga_ napisał(a):Ale cudnie!!! :multi: Tak tak cieszymy się:multi: Gazzy juz mniej sie prosze martw, coraz więcej dobrych wiadomości:-) Quote
ketunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Niespodzianka:) W końcu Ciocie i Wujkowie będą wiedzieli jak wygladam :) To moje ulubione:) Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jaka miła paszcza! Lapsik czesania tylko potrzebuje i będzie z niego superprzystojniak! Quote
bela51 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Sliczny piesio, jakie oczy w pieknych obwodkach !!!:loveu: Powiedzcie prosze na czym polega problem z lapkami Lapsia? Moze nie doczytałam? Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 bela51 napisał(a):Sliczny piesio, jakie oczy w pieknych obwodkach !!!:loveu: Powiedzcie prosze na czym polega problem z lapkami Lapsia? Moze nie doczytałam? A tego nie wie nikt... Kierowniczka schroniska mówiła że ma " błony między palcami ", cokolwiek to znaczy Gazzy mówi, że wyglądało to tak, jakby miał po prostu paluchy rozstawione szeroko jak żaba - co widac na zdjęciach. Ketunia nic nie mówiła, żeby dr Gut mówił cokolwiek o tych łapach, więc być może to kwestia urody, lub zamierzchłej przeszłości, bo mniemam, że gdyby to było coś do leczenia, natychmiast zostalibyśmy o tym poinformowani. Dla pewności jeszcze spytamy pana doktora o te łapska. Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 wojtuś napisał(a):Oj Kochani ale Lapsio to uroczy pies:-) Ano uroczy, mam nadzieję, ze się migiem znajdzie domek...! A teraz musimy się ostro zabrac za zdobycie deklaracji... Są zdjęcia to porobię banerki Pospamujecie trochę? Quote
ketunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Co do łapek Lapsa. To jakieś błony. To mu w niczym nie przeszkadza. Taka jego uroda. Cioteczki i Wujkowie kto napisze jakiś fajny tekścik do ogłoszeń? Porobię mu ogłoszenia. Quote
Recommended Posts