Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak... ja się jutro wybieram, jak co wtorek :) mam nadzieję, że nie wywalili mu tej piłeczki co mu zostawiłam, bo mój pies by mnie chyba znienawidził jakbym jeszcze jakąś jego piłeczkę oddała :D zajęcia kończę o 11:10, ale nie wiem czy będę mogła stawić się od zaraz w schronie, bo a nóż znów utknę w ksero? ale pójdę do naszego chłopaka na 100%
PS jakby co można mnie łapać na komórkę

Posted

Cajus JB napisał(a):
Zdaje się ogłoszenie w MP są płatne.

Myślę jednak, że warto wysupłać grosza, jeśli miałoby to przynieść Bambo wolność i szczęście. Hmm?

Posted

Ogłoszenia sfinansuję. :lol:Porozwieszam też plakaciki jak ktoś się zlituje i zrobi mu nowy taki uśmiechnięty.:lol: No i Kasia właśnie zmierza w kierunku schroniska odwiedzić naszego pieszczocha:lol:

Posted

[quote name='Saphira']Ogłoszenia sfinansuję. :lol:Porozwieszam też plakaciki jak ktoś się zlituje i zrobi mu nowy taki uśmiechnięty.:lol: No i Kasia właśnie zmierza w kierunku schroniska odwiedzić naszego pieszczocha:lol:

Przypomnij się wieczorem, zrobię plakat. Tylko tekst (co ma być) i dane potrzebuję

Posted

Saphira napisał(a):
Ogłoszenia sfinansuję. :lol:Porozwieszam też plakaciki jak ktoś się zlituje i zrobi mu nowy taki uśmiechnięty.:lol: No i Kasia właśnie zmierza w kierunku schroniska odwiedzić naszego pieszczocha:lol:

byłam, psisko jak zawsze uśmiechnięte i pełne energii :) zrobiłam też kilka nowych fotek, choć od ostatniej mojej wizyty nie zawiele się zmienił :D tylko jakby trochę nabrał pewności siebie, albo zaufania do mnie :D

Posted

[quote name='Isadora7']Przypomnij się wieczorem, zrobię plakat. Tylko tekst (co ma być) i dane potrzebuję

Tekst dla Bambo ten w wersji najkrótszej był taki :
Bambo to 3letni, większy psiak znaleziony przy drodze. Jest radosny, miły i łagodny, bardzo lubi się bawić i jest energiczny. Bambo trafił do schroniska, gdzie gaśnie z braku człowieka i miłości. Jeśli chcesz go przygarnąć, skontaktuj się: 602 378 012.

Zdecydujcie czy ma tak zostać czy coś zmienić ?

Posted

Przepraszam Kasiu, że zostałaś sama z Bambo, ale jestem teraz zajęta razem i Ilon i Cajusem na wątku podhalanów z przytuliska w Kowalewie Pomorskim. Musimy je stamtąd wydostać bo się psiuny zmarnują. W porównaniu z Kowalewem Pomorskim toruńskie schronisko to ekskluzywny kurort.

Posted

Zajmijcie się białaskami, ja niestety mam do nich daleko a jestem niezmotoryzowana, ale wątek podczytuję i kibicuję zarówno Jurandowi jak i Zbysiowi :)
Jeśli chodzi o Bambo to nie ma problemu... spacerki z nim to przyjemność... nawet pomyślałam, że może spróbowałabym z nim porobić podstawy posłuszeństwa typu chodzenie na smyczy czy zostawanie w określonej pozycji na chwilę - bo to mogłoby się przydać przyszłemu właścicielowi, ale mam dylemat na co mogłabym ćwiczyć, aby nie narazić się w schronisku sucha karma, kiełbaska, specjalne ciasteczka dla psów? pojęcia nie mam :( Oczywiście w miarę możliwości będę wrzucała zdjątka/filmiki Bambo, jego zabaw i postępów w nauce (o ile się dowiem na co mogę ćwiczyć) chyba, że macie dość :D

Posted

Saphira, skoro kurort, to może jednak spróbować ulokować w nim Juranda. Ale obawiam się, że potencjalne dożywocie skaże Go na eliminację.
Raczej nie zablokują boksu dla Juranda na kilka(-naście) lat nawet jeśli będziemy finansować w nim Jego pobyt.

Chyba jedyna sensowna opcja to szukać kawałka czyjeś ziemi, na którym postawimy Mu kojec tak jak sugeruje Ania+Milva i Ulver i będziemy utrzymywać Go z własnych środków. Moim zdaniem total impasssssssss ...