Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[SIZE=3]
[/FONT][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy[/FONT][FONT=Times New Roman]
[/FONT]

DOBROCIN...DOBRE miejsce na umieranie???

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proponuję dopisać jeszcze mój nr telefonu do allegro 605 87 07 68. Czy ktoś jeszcze może udostępnić jeden nr ? Zawsze lepiej jeżeli jest więcej możliwości bo wiadomo, że nie zawsze można odebrać telefon. Jak jedna osoba jest zajęta to moze kolejna odbierze;)

Posted

Bambo został przeniesiony do innego kojca. Bliżej kuchni. Siedzi z innym psem. Poobserwujemy jak daje sobie radę z innymi psami. Na razie nie jest zainteresowany.

Posted

Saphira napisał(a):
Proponuję dopisać jeszcze mój nr telefonu do allegro 605 87 07 68. Czy ktoś jeszcze może udostępnić jeden nr ? Zawsze lepiej jeżeli jest więcej możliwości bo wiadomo, że nie zawsze można odebrać telefon. Jak jedna osoba jest zajęta to moze kolejna odbierze;)

Numer telefonu dodany ;)

Posted

zielony napisał(a):
Bambo został przeniesiony do innego kojca. Bliżej kuchni. Siedzi z innym psem. Poobserwujemy jak daje sobie radę z innymi psami. Na razie nie jest zainteresowany.

Nic dziwnego, że nie jest zainteresowany ;) w końcu to wciąż facet pełną gębą .. kastracji Bambo chyba jeszcze nie było???

Posted

Saphira napisał(a):

Tak, tak, to świetny pomysł. Ja akurat należę do osób trudno osiągalnych, prawie non-stop wyciszony telefon, więc nie mogę wesprzeć z tej strony.

Ale może Kasia jeszcze się zdeklaruje?? Ona na pewno dużo już wie o Bambo i to z pierwszej ręki :)

Posted

ilon_n napisał(a):
Ale może Kasia jeszcze się zdeklaruje?? Ona na pewno dużo już wie o Bambo i to z pierwszej ręki :)

mój nr: 660752029, mam nadzieję, że znam Bambo wystarczająco dobrze, żeby w razie czego udzielić konkretnych odpowiedzi :)

żeby nie nabijać postów to tu jeszcze dodam, że byłam dziś u naszego przystojniaczka :) no i można powiedzieć, że 1 lekcja za nami ;) Bambo nauczył się dziś siadać i warować - oczywiście musi widzieć nagrodę, ale ładnie reaguje na komendy :) no i zrobiliśmy mini wstęp do chodzenia na smyczy, ale to nie będzie takie łatwe, bo chłopak ma bardzo dużo energii :diabloti: aaaa no i oczywiście ruszyliśmy też komendę "do mnie"... wydaje się dużo jak na początek, ale Bambo bardzo szybko łapał o co chodzi :) no i wiadomo, że wszystko trzeba będzie powtarzać, coby piesowi się nie zapomniało :evil_lol:

PS mam trochę udokumentowane na filmikach jak ładnie Bambo ćwiczył, ale to dam jutro wieczorkiem, bo teraz muszę już zmykać się uczyć do koła

PS 2 Bambo jest teraz w pierwszym kojcu od kuchni, ma jednego kolegę :) chociaż być może będzie jeszcze drugi, bo jak "oddawałam" Bambo to jakaś psinka była w "przedsionku", żeby sprawdzić reakcję chłopców

Posted

No to mu się udało. Nie dość, że ma kumpla to jeszcze mieszka obok kuchni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Tobie Kasiu jeżeli się nie uda nauczyć Bambo chodzenia na smyczy to możesz liczyć na to ,że Bambo nauczy Ciebie biegać na smyczy:diabloti:

Posted

Witam. Mała poprawka w drugim od kuchni. Siedzi z dwoma kumplami. Zaproponowałem współprace podałem nr telefonu i byłem dzisiaj w schronisku i ???
Proszę podać mój nr telefonu. Mogę udzielić informacji o psie.

Posted

zielony napisał(a):
Witam. Mała poprawka w drugim od kuchni. Siedzi z dwoma kumplami. Zaproponowałem współprace podałem nr telefonu i byłem dzisiaj w schronisku i ???
Proszę podać mój nr telefonu. Mogę udzielić informacji o psie.

przepraszam, za zamieszanie... nie wiem czemu ubzdurało mi się, że w 1 od kuchni jest :D co do współpracy to bardzo chętnie, ale pisał Pan, że po 16, a ja niestety nie mogłam czekać do 16, bo jutro mam koło - wybyłam ze schroniska ok 14:30, za to jutro nic mnie gonić nie będzie i mogę poczekać do 16 :)

Posted

rewelacyjne wieści o Bambo!! proszę jaki pojętny uczeń!! - nawet studenci nie są tacy giętcy do nauki :diabloti:

to może jeszcze jakąś talijkę kart chłopakom zafundujemy, pograją sobie w tysiąca wąchając kulinarne zapachy :evil_lol: (do brydża brakuje im jeszcze jednego kumpla)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Jaka tam zazdrość. No może o tą bliskość kuchni :cool3:

he, he, Cajus, w następnej kolejności zazdrościłbyś im wszechobecnej toalety :evil_lol:

Posted

Byłam dziś u naszego przystojniaczka, trochę poćwiczyliśmy i trochę się bawiliśmy :) mam troszkę filmików i zdjęć... ale niestety nie dam rady już tego wrzucić dzisiaj, bo padam na ryjek... postaram się jutro zmontować filmik z posłuszeństwem Bambo... a jak nie to dopiero w poniedziałek, albo wtorek
dzięki uprzejmości zielonego Bambo mógł dzisiaj biegać bez smyczy/linki, co zdecydowanie mu pasowało :) chociaż póki nie rozładował trochę energii po opuszczeniu kojca, nie śniło mu się robić cokolwiek innego niż bieganie po całym placyku :evil_lol: