akrim Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 super wieści:loveu: ukłony za zaangażowanie dla Saphiry i Agaty:loveu: Quote
Saphira Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Niestety nie radzę sobie ze zdjęciami Bambo, które przysłała Pańcia. Może Agata jest bardziej internetowa i da radę. Nadzieję daje również moje dziecię, które niebawem wróci ze szkoły. Cierpliwości ! Quote
weronika1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 akrim napisał(a):super wieści:loveu: ukłony za zaangażowanie dla Saphiry i Agaty:loveu: Jesteście super babki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Saphira Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cieszę się bardzo, że chociaż parę osób zajrzało do Bambo. Adopcja Bambo to zasługa Agaty, która od lat specjalizuje się w adopcjach i jak widać ma do tego rekę:lol:. Quote
Saphira Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam wieści od Pańci Bambo :"Bambo, a właściwie Bambi - bo tak zaczęliśmy na niego mówić, stał się już pełnoprawnym członkiem rodziny. Przytył, był u weterynarza i wszystko u niego w porządku. Bambi bardzo lubi być głaskany i przytulany. Jesteśmy bardzo zadowoleni z decyzji, cieszymy się, że Bambi jest u nas, bo to naprawdę kochany piesek." Cieszycie się chociaż troszkę? Quote
Agata69 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Saphira']Mam wieści od Pańci Bambo :"Bambo, a właściwie Bambi - bo tak zaczęliśmy na niego mówić, stał się już pełnoprawnym członkiem rodziny. Przytył, był u weterynarza i wszystko u niego w porządku. Bambi bardzo lubi być głaskany i przytulany. Jesteśmy bardzo zadowoleni z decyzji, cieszymy się, że Bambi jest u nas, bo to naprawdę kochany piesek." Cieszycie się chociaż troszkę?[/QUOTE] Ja bardzo. Własnie miałam cię pytać... Quote
weronika1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Super wieści . Więcej takich informacji Saphiro.:loveu: Quote
akrim Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Saphira']"Jesteśmy bardzo zadowoleni z decyzji, cieszymy się, że Bambi jest u nas, bo to naprawdę kochany piesek." [/QUOTE] a jak my cieszymy się z Pani decyzji:p Quote
Agata69 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='akrim']a jak my cieszymy się z Pani decyzji:p[/QUOTE] Agata niedawno straciła psa, był u nich długie lata, pod koniec sikał pod siebie, musieli go wynosić na rękach. Po jego smierci chcieli psa, któremu mozna pomóc. I dzięki ci boze ze padło na Bambo. Quote
__Lara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dopiero teraz zobaczyłam - jak strasznie się cieszę, że Bambo ma wreszcie domek :D :D :D :D :D co za wspaniała wiadomość na początek tygodnia :D Quote
Agata69 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 __Lara napisał(a):Dopiero teraz zobaczyłam - jak strasznie się cieszę, że Bambo ma wreszcie domek :D :D :D :D :D co za wspaniała wiadomość na początek tygodnia :D Dziewczyno, Bambo na chacie juz ponad miesiąc! Quote
__Lara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Agata69 napisał(a):Dziewczyno, Bambo na chacie juz ponad miesiąc! Heheh. Ja ostatnio tyły mam na dogo ;) Quote
Saphira Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Oto nowe wieści od Pańci Bambo: "Witam! Bambo ma się świetnie, mieszka u nas cały czas, przytył ok 5-7 kg, nie choruje i jest wspaniałym, kochanym pieskiem:) pozdrawiam, Agata k" Quote
Agata69 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 z Bambo sie udalo, pomozcie mi , zeby udalo sie i tu:http://www.dogomania.pl/forum/threads/228402-Jedna-ciezarna-suka-przy-drodze-Malo-ja-mam-dwie-czyli-nieszczescia-chodza-parami Quote
Recommended Posts