Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja będę w schronie dopiero we wtorek 11.30 - 12.30, wcześniej nie dam rady .. mogę spróbować zdziałać coś z fotkami.. jest ktoś chętny do pomocy???

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jakie "nasze" pieski są w schronie? bo do Bambo jakiś czas temu nie chcieli mnie wpuścić, Zosia w nowym domku, a Dusia na tymczasie... więc jakby się nie udało zgrać w czasie to do jakiego psiaka można zajrzeć?

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
ja jutro mam ćwiczenia do 11:10 więc mogłabym zajrzeć do schronu pomóc z tymi fotkami :D ale nie na długo bo muszę zdążyć na pociąg o 13:26
pozdrawiam

Mogę być w schronie nawet o 11.15:lol:

Posted

Byłam dzisiaj z Kasią u Bambo. Kasia i Zielony pomogli zrobić Bambo zdjęcia. Postaram się je wstawić na wątek choć pewnie najlepsza jakość to nie będzie:lol:

Posted

amensalizm napisał(a):
Jak tam Bambochu :D

Brak zapytań o Bambo. Najgorsze jest to, ze w schronisku umieścili go samotnie w boksie i to w takiej części do której nikt nie zagląda. Gdyby był na boksach ogólnych miałby więcej miejsca do biegania i prędzej by go ktoś zobaczył.

Posted

Saphira napisał(a):
Brak zapytań o Bambo. Najgorsze jest to, ze w schronisku umieścili go samotnie w boksie i to w takiej części do której nikt nie zagląda. Gdyby był na boksach ogólnych miałby więcej miejsca do biegania i prędzej by go ktoś zobaczył.

Nie kochana najgorsze jest, to, że nie ma zbyt wiele miejsca aby siedział tam gdzie powinien. Obawiam się, że przy tak wysokim łaknieniu na pokarm i wysokim poziomie aktywności. Może dochodzić do awantur podczas karmienia. Nie wiemy skąd jest i czy miał kontakt z innymi psami. Damy jeszcze troszkę czasu. Jego sierść zmienia swoją strukturę, staje się połyskująca. Jeśli tylko znajdzie się miejsce, to go przeprowadzimy, ale musi być odpowiedni kojec, aby on nie pokaleczył psów i one jego. To nie takie proste jak może się wydawać osobie z drugiej strony.

Posted

Saphira napisał(a):
Lara ! Błagam o allegro. Zdjęcia są w miarę dobre. Mogę przesłać Ci na meila w normalnym rozmiarze.

Przepraszam, ta tragedia zatrzymała życie... już robię.

Posted

Umówmy się, że sami nie obserwujemy skoro innym niezainteresowanym adopcją zabraniamy ;)
Niech się Chłopakowi znajdzie opiekun. Szkoda Go, że tak siedzi na uwięzi, bo ma taką hiper-przestrzenną naturę ;)