ilon_n Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja będę w schronie dopiero we wtorek 11.30 - 12.30, wcześniej nie dam rady .. mogę spróbować zdziałać coś z fotkami.. jest ktoś chętny do pomocy??? Quote
Cajus JB Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Mnie będzie ciężko pomóc, w którymś z tych terminów. Quote
Kasia z Demonem Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja jutro mam ćwiczenia do 11:10 więc mogłabym zajrzeć do schronu pomóc z tymi fotkami :D ale nie na długo bo muszę zdążyć na pociąg o 13:26 pozdrawiam Quote
Cajus JB Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Oby jutro się Wam udało zgrać w czasie. Quote
Kasia z Demonem Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a jakie "nasze" pieski są w schronie? bo do Bambo jakiś czas temu nie chcieli mnie wpuścić, Zosia w nowym domku, a Dusia na tymczasie... więc jakby się nie udało zgrać w czasie to do jakiego psiaka można zajrzeć? Quote
ilon_n Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Skoro Bambo nie wchodzi w rachubę, to zajrzyj do Ślepka, tylko On jeszcze przebywa w schronie z "naszej paczki" psiaków dogo-wątkowych. Quote
Saphira Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kasia z Demonem napisał(a):ja jutro mam ćwiczenia do 11:10 więc mogłabym zajrzeć do schronu pomóc z tymi fotkami :D ale nie na długo bo muszę zdążyć na pociąg o 13:26 pozdrawiam Mogę być w schronie nawet o 11.15:lol: Quote
Saphira Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Byłam dzisiaj z Kasią u Bambo. Kasia i Zielony pomogli zrobić Bambo zdjęcia. Postaram się je wstawić na wątek choć pewnie najlepsza jakość to nie będzie:lol: Quote
Saphira Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Prawda, że słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A najbardziej lubi spacerki:Dog_run: Quote
Kasia z Demonem Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 oj tak... Bambo jest cudownym psiakiem... taki wesoły... i przeszczęśliwy jak się go zabierze na spacerek... postaram się go zabierać częściej na spacerki... on tego bardzo potrzebuje Quote
Saphira Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 amensalizm napisał(a):Jak tam Bambochu :D Brak zapytań o Bambo. Najgorsze jest to, ze w schronisku umieścili go samotnie w boksie i to w takiej części do której nikt nie zagląda. Gdyby był na boksach ogólnych miałby więcej miejsca do biegania i prędzej by go ktoś zobaczył. Quote
zielony Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Saphira napisał(a):Brak zapytań o Bambo. Najgorsze jest to, ze w schronisku umieścili go samotnie w boksie i to w takiej części do której nikt nie zagląda. Gdyby był na boksach ogólnych miałby więcej miejsca do biegania i prędzej by go ktoś zobaczył. Nie kochana najgorsze jest, to, że nie ma zbyt wiele miejsca aby siedział tam gdzie powinien. Obawiam się, że przy tak wysokim łaknieniu na pokarm i wysokim poziomie aktywności. Może dochodzić do awantur podczas karmienia. Nie wiemy skąd jest i czy miał kontakt z innymi psami. Damy jeszcze troszkę czasu. Jego sierść zmienia swoją strukturę, staje się połyskująca. Jeśli tylko znajdzie się miejsce, to go przeprowadzimy, ale musi być odpowiedni kojec, aby on nie pokaleczył psów i one jego. To nie takie proste jak może się wydawać osobie z drugiej strony. Quote
Saphira Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Isadora7']Banerki dla psiaka, podlinkowane . Pięknie dziękuję :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Saphira Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 __Lara napisał(a):Więc czekam na zdjęcia. ;) Lara ! Błagam o allegro. Zdjęcia są w miarę dobre. Mogę przesłać Ci na meila w normalnym rozmiarze. Quote
__Lara Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Saphira napisał(a):Lara ! Błagam o allegro. Zdjęcia są w miarę dobre. Mogę przesłać Ci na meila w normalnym rozmiarze. Przepraszam, ta tragedia zatrzymała życie... już robię. Quote
__Lara Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=999030256 Wyróżnić za 20zł? Quote
Saphira Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wyróżnić i podaj mi swoje konto z kwotą do zwrotu. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Saphira napisał(a):Wyróżnić i podaj mi swoje konto z kwotą do zwrotu. Oki, zaraz to zrobię. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nie wiem czy to ktoś z nas, ale Bambo ma już 1 obserwatora. Quote
Cajus JB Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 To nie ja. Ja mam klapki na oczach. Ale to dobrze, że jest obserwator. Bambo to naprawdę fajny psiak. Quote
ilon_n Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Umówmy się, że sami nie obserwujemy skoro innym niezainteresowanym adopcją zabraniamy ;) Niech się Chłopakowi znajdzie opiekun. Szkoda Go, że tak siedzi na uwięzi, bo ma taką hiper-przestrzenną naturę ;) Quote
Recommended Posts