ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 EDIT Bambo murzynku kto by pomyślał, że pohasasz sobie bez linki :) znaczy się Bambo wraca na zawołanie? Quote
Kasia z Demonem Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 więcej zdjęć Bambo w jego albumie na: http://picasaweb.google.com/1988kasienka/Bambo02# ilon_n napisał(a):EDIT Bambo murzynku kto by pomyślał, że pohasasz sobie bez linki :) znaczy się Bambo wraca na zawołanie? znaczy że zielony udostępnił nam śliczny duży zamknięty placyk :) co do powrotu na zawołanie to gdyby nie fakt, że teren zamknięty to bym go nie puściła z linki... bo zanim wyhasał nadmiar energii po wyjściu z kojca nawet nie myślał, że mógłby do mnie przyjść... a jak trochę się wyładował to czasem wracał, a czasem nie... ale pracujemy nad tym... tyle, że na lince lepiej się słuchał :diabloti: PS filmiku niestety nie zdążyłam zmontować :( Quote
ilon_n Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ojej, jak On wypiękniał !! I jaki szeroki uśmiech z wywalonym jęzorem :) Czy on Mu się nie mieści w paszczy?? prawie na wszystkich fotkach jęzor zwisa do połowy :lol: Quote
Saphira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tak właśnie myślę żeby Lara pousuwała z allegro te smutasy i wstawiła takie wesolutkie. Bambo to naprawdę wesoły, przemiły psiak. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Taki uśmiechnięty pies i nikt nie dzwoni. Bambo uśmiechaj się szeroko. Niech Ciebie domek wypatrzy. Quote
Kasia z Demonem Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='ilon_n']Ojej, jak On wypiękniał !! I jaki szeroki uśmiech z wywalonym jęzorem :) Czy on Mu się nie mieści w paszczy?? prawie na wszystkich fotkach jęzor zwisa do połowy :lol:[/QUOTE] mieści się, mieści... ale po co? :D szczęśliwy pies to wybiegany pies, a wtedy mu tego nie brakowało :) [quote name='Cajus JB']Taki uśmiechnięty pies i nikt nie dzwoni. Bambo uśmiechaj się szeroko. Niech Ciebie domek wypatrzy.[/QUOTE] eh... Bambo jest wspaniałym psem.. no, ale może na zdjęciach ludzie tego nie widzą? co do uśmiechu to już chyba bardziej się uśmiechać nie może :evil_lol: PS dziś postaram się zmontować filmik :) Quote
mc_mother Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Nikt nie chce takiego fajnego psiaka?:crazyeye: To ja Wam go chociaż podnosić pomogę... Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Co tak ucichło u Bambo? Cioteczki? Czas Mu znaleźć domek. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Odwiedzałam Bambo w schronie .. trafił do boksu wraz z rudym-chudym-dominantem, który terroryzuje całą ekipę .. Bambo z pozostałej trójki jest i najwyższy, i najdzielniejszy, próbuje sił, ale dostaje Mu się od Rudego, bo niestety jest niższy i tamten Go za kark bez problemu szarpie.. widać, że Bambo chce się raczej przyjaźnić, bo merda ogonkiem, gdy wącha się z Rudym w tej rywalizacji .. ale Rudy widać nie jest zainteresowany kumplowaniem się .. oby Bambo ustalił bez szwanku dla siebie swoją pozycję w tym zespole .. Quote
Saphira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ten rudy dominant siedział w boksie, w którym przebywa obecnie Jurant. Pewnie zeby udostepnić boks musieli go dołączyć do innych psów. Może to się jakoś jeszcze ułoży................. Zapraszam na wątek Juranta :http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Zajrzyjcie do Joli na bazarek : [FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZAMY!!!!!! Obrazkowe rękopisy BARBARY BORZYMOWSKIEJ[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]dla MAŁYCH, ŚREDNICH i DUŻYCH[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KUNDELKÓW!!![/FONT][/FONT] [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/1849...6#post14611966[/FONT] Quote
zielony Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ilon_n napisał(a):Odwiedzałam Bambo w schronie .. trafił do boksu wraz z rudym-chudym-dominantem, który terroryzuje całą ekipę .. Bambo z pozostałej trójki jest i najwyższy, i najdzielniejszy, próbuje sił, ale dostaje Mu się od Rudego, bo niestety jest niższy i tamten Go za kark bez problemu szarpie.. widać, że Bambo chce się raczej przyjaźnić, bo merda ogonkiem, gdy wącha się z Rudym w tej rywalizacji .. ale Rudy widać nie jest zainteresowany kumplowaniem się .. oby Bambo ustalił bez szwanku dla siebie swoją pozycję w tym zespole .. Dla Bambo stopniowaliśmy kontakt z innymi psami. Zaczynaliśmy od jednego kolegi, a po kilku dniach doszedł drugi. Więc przyjął tą nowa sytuacje bardzo dobrze. Rudy nie miał tyle szczęścia i czasu, bo trzeba go było wyprowadzić z powodu innego psa. Rudy to nie jest "dominant" tylko znalazł się w nowej sytuacji i na początku nie radził sobie, ale to się zmienia i całe szczęście na lepsze. Często się tak zdarza, że początek jest trudny i trzeba sobie wyjaśnić wiele spraw tak jak w przypadku ludzi. Aby, potem było wszystko jasne i oczywiste. Wysoki poziom stresu i braki społeczne oraz trudności adaptacyjne zwłaszcza u rudego mogą być przyczyna takie sposobu na rozładowanie napięcia. Braki społeczne są widoczne u jednego i drugiego. Żadnych nowych psów w tym kojcu narazie nie będzie więc maja czas, aby się uspokoić. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 To świetnie, bo miałam czarne wizje scen między Rudym i Bambo po tym co zauważyłam .. trochę się uspokoiłam, bo Bambo wyraźnie w spięciach nie wygrywał .. Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 zielony wiesz coś o bezdomnej suni i trzech szczeniaczkach, które przyjechały z Grębocina? Quote
zielony Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jakaś suczka ostatnio przyjechała ze szczeniakami, ale nie wiem czy jest z Grębocina. Jest takich przypadków wiele i nie sposób zapamiętać wszystkie. Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Sunia czarna pod kolano. Szczeniaki czarne i białe skarpetki w rożnej kombinacji. Dwie suczki i pies. Jedna kudłata. Quote
Saphira Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A ja wtygodniu odwiedzą Bambo i Juranta. Do zobaczenia malutki. Domku cos nie widać. nikt nie dzwoni................ Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja klasycznie we wtorek się wybieram. Mam nadzieję, że tym razem nic niespodziewanego nie popsuje mi planów. Ostatnio zmagam się z chorobą Kairy - coś ją paskudnie rozłożyło :-( Quote
Recommended Posts