Saphira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja pamiętam. Jak przestanie lać to podjadę kupić mu piłeczki. Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Ktoś pamięta jeszcze o Bambo? Jasne, że tak ;) Bambo, leć po dom!!! Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Ktoś pamięta jeszcze o Bambo? A masz wątpliwości?? To Saphiry oczko w głowie ;) inni także o Nim nie zapominają, zaglądają tu bądź on live. Quote
Saphira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Musimy znaleźć kogoś od ogłoszeń. Amensalizm się nie odzywa na swoim wątku:shake: Quote
karolciasz28 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Saphira napisał(a):Musimy znaleźć kogoś od ogłoszeń. Amensalizm się nie odzywa na swoim wątku:shake: Dziewczyny ja mogę "załatwić" Metro, chcecie??:cool3::cool3: Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Saphira jedziesz jutro do schronu od siebie? Quote
Saphira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny ja mogę "załatwić" Metro, chcecie??:cool3::cool3: Bardzo chcemy:loveu::loveu::loveu: Cajus JB Saphira jedziesz jutro do schronu od siebie? Nie wiem jeszcze czy po drodze nie będę musiała zahaczyć o Starostwo, ale wszystko jest do ustalenia. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Chodzi mi o to, ze muszę ustalić jutrzejszy dzień. Rano mam bieganie do lecznicy, a potem bym się chętnie z Tobą zabrał, aby nie drałować z buta do schronu. :lol: ilon_n będzie jechać od strony Bydgoszczy. To mi nijak nie pasuje. :placz: Quote
karolciasz28 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Saphira napisał(a):Bardzo chcemy:loveu::loveu::loveu: OK, tylko musicie liczyć się z tym że czekanie trochę trwa..(1-2 tyg) Quote
Saphira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Poczekamy;) Ja pewnie wybiorę się do Torunia około 10. jeszcze nie wiem co mam do załatwienia poza schroniskiem:shake: Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Trochę wcześnie, ale może się wyrobię. Jakby co to będę na Grudziądzkiej. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Trochę wcześnie, ale może się wyrobię. Jakby co to będę na Grudziądzkiej. gdyby z Saphirą czasowo nie dopasowało się najlepiej to istnieje tez opcja, że będę grzać ze schronu z próbką krwi Juranda do Lab na Uniwesytecką, więc stamtąd mogę Cię poderwać z powrotem do schronu ;) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Wszystko zależy od tego jak się rano uwinę z lecznicą. Nie chciałbym Ciebie blokować. :roll: W każdym bądź razie jutro chciałbym posiedzieć trochę w schronie. :lol: Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Wszystko zależy od tego jak się rano uwinę z lecznicą. Nie chciałbym Ciebie blokować. :roll: W każdym bądź razie jutro chciałbym posiedzieć trochę w schronie. :lol: A załatwiłeś sobie jakiś boks na jutro?? :diabloti: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ilon_n napisał(a):A załatwiłeś sobie jakiś boks na jutro?? :diabloti: Kuwetę na kociarni ;) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ilon_n napisał(a):A załatwiłeś sobie jakiś boks na jutro?? :diabloti: A zamkniesz się razem ze mną? :evil_lol: Talia napisał(a):Kuwetę na kociarni ;) To jeszcze lepsze. :lol: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):A zamkniesz się razem ze mną? :evil_lol: To jeszcze lepsze. :lol: Ale wiesz, że musiałbyś iść na kastracje? :D Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):A zamkniesz się razem ze mną? :evil_lol: To jeszcze lepsze. :lol: Chyba wiesz że to nieregulaminowe!! :cool3: nie zamyka się w jednym boksie osobników różnych płci z wiadomych względów!! :evil_lol: a kocią kuwetę mam w domu, zapraszam .. tylko klapka wciąż czeka na sklejenie .. :diabloti: Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Ale wiesz, że musiałbyś iść na kastracje? :D słusznie Talia!! w końcu trzeba obalić ten patriarchat!!! niech częściej kastrują zamiast tylko sterylizować :diabloti: Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Ale wiesz, że musiałbyś iść na kastracje? :D Mówi się trudno i żyje się dalej. :evil_lol: ilon_n napisał(a):Chyba wiesz że to nieregulaminowe!! :cool3: nie zamyka się w jednym boksie osobników różnych płci z wiadomych względów!! :evil_lol: a kocią kuwetę mam w domu, zapraszam .. tylko klapka wciąż czeka na sklejenie .. :diabloti: Wiem. :lol: Trochę mała. :placz: Zrobię klapkę. :lol: ilon_n napisał(a):słusznie Talia!! w końcu trzeba obalić ten patriarchat!!! niech częściej kastrują zamiast tylko sterylizować :diabloti: Jestem za równouprawnieniem. :lol: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czyli i sterylka i kastracja? Ale to nie ekonomiczne! :D Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):... Jestem za równouprawnieniem. :lol: Naturalnie Cajus, Ty tez masz prawo do kastracji !! :evil_lol: tylko z niego nie korzystasz .. :diabloti: Quote
zielony Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cajus JB napisał(a):Sunia czarna pod kolano. Szczeniaki czarne i białe skarpetki w rożnej kombinacji. Dwie suczki i pies. Jedna kudłata. Jest taka suczka z Grębocina. Quote
Recommended Posts