ilon_n Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 W galerii Copernikus i w Geant na pewno są, ludzie wieszają karteczki w stylu sprzedam/kupię/oddam itp .. widzę często, że zatrzymują się i czytają .. jeśli będzie plakat z fotką na pewno bardziej przyciągnie wzrok niż szeregowe tekstowe ogłoszenie .. Quote
Cajus JB Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 To ja w takim razie byłem w Carrefour. Tablica tam pewnie jest. Tylko nie wiem po co. Quote
Saphira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Z tego co wiem teksty muszą mieć ograniczoną objętość. nie wiem czy wolno powiesić taki plakacik. Quote
estote Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 na takich tablicach trzeba wieszać informację na specjalnym blankiecie. plakaty można wieszać w zaprzyjaźnionych sklepach, albo niekoniecznie zaprzyjaźnionych, wystarczy ładnie poprosić, powiedzieć, że znaleziony, biedny itp, poza tym można wieszać na światłach, gdy przystaje wiele osób, w sklepach zoologicznych, lecznicach weterynaryjnych... Quote
Cajus JB Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dziś wieczorom podrukuję. I zacznę od jutra rozwieszać. Quote
Saphira Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja też jutro coś wydrukuje i powieszę chociaż w lecznicy i w barze. Quote
Cajus JB Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Będzie super Saphira. Znajdziemy Chłopakowi domek. Quote
Saphira Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jemu to też by sie chociaż krótkie spacerki przydały. Widać, że jest wesoły i lubi się bawić. Pewnie nawet ze szczeniakami by się pogonił. Quote
ilon_n Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czas drukować i rozplakatować Chłopaka. Tymczasem przy okazji można Go czasem wyspacerować przy schronisku, naprawdę rozpiera Go energia, której nie ma jak spożytkować w niemal pustym boksie. Quote
Saphira Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Prosimy Dogomaniaczki ogloszeniowe o ogloszenia dla Bambo. Quote
weronika1 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 :lol:Bambo jest pięknym psiakiem, napewno ktoś pokocha i da mu dom Quote
karolciasz28 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bambo jest śliczny, dziewczyny a tekst do ogłoszeń? Albo chociaż jakiś opis. Quote
Saphira Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Poza plakatem, który zrobiła Estote na poprzedniej stronie i opisem na stronie pierwszej nie mamy nic. Nie mam daru do bajeru więc chyba poprosze kogoś do opisu. Quote
Saphira Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zamówiłam tekst do ogłoszeń na bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/181614-UsA-ugowy-PISANIE-TEKSTA-W-OGA-OSZENIOWYCH-Na-Nowodworzan-Do-24-03 Quote
Cajus JB Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Czas ruszyć Bambo do przodu po domek. Quote
Saphira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jakim klejem przyklejacie plakaciki na słupach ogłoszeniowych ? Boję się, że moje się poodklejają;) Quote
Saphira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A ja kupiłam papier samoprzylepny, ale najlepiej to on się przykleja jak jakiś stary, papierowy plakat pod spodem jest. Do betonu to nie chce się przykleić. I co gorsza pada śnieg. Wszystkie plakaciki szlag trafi. Porozwieszałam Bambo , Dziewczynkom Cajusa i ten emirowy o sterylkach i opiece nad psiakami. Może troche se ludziska poczytają. Quote
LadyS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Teksty dla Bambo: I Bambo to 3letni, większy psiak znaleziony przy drodze. Jest radosny, miły i łagodny, bardzo lubi się bawić i jest energiczny. Bambo trafił do schroniska, gdzie gaśnie z braku człowieka i miłości. Przed wydaniem zostanie wykastrowany. Jeśli chcesz go przygarnąć, skontaktuj się: 602 378 012. II Jeśli szukasz psa wesołego, energicznego, który zawsze Cię pocieszy i rozbawi, to trafiłeś idealnie. Bambo to 3letni pies, który został znaleziony przy ruchliwej ulicy i przewieziony przez wolontariuszkę w bezpieczne miejsce. Jest psem dość dużym, bardzo wesołym, łagodnym w stosunku do ludzi i miłym. Lubi spędzać czas z człowiekiem, bawiąc się z nim i dokazując. Bardzo lubi pieszczoty, więc fakt, że obecnie przebywa w schronisku sprawia, że Bambo jest coraz smutniejszy, gaśnie w oczach bez opieki człowieka. Jeśli chcesz go przygarnąć, skontaktuj się: 602 378 012. III Psi los nie jest tak łaskawy, jak mogłoby się zdawać. Prócz psów zadbanych, mieszkających z człowiekiem, który daje im swoją miłość, są jeszcze psy zaniedbane, porzucone jak śmieci i skazane na szybką śmierć. Takim psem jest 3letni Bambo, który został porzucony przez opiekuna przy ruchliwej ulicy – w każdej chwili groziło mu potrącenie bądź nawet śmierć pod kołami licznych, przejeżdżających tamtędy samochodów. Bambo chciał przypodobać się paniom z obsługi przydrożnego baru, zaczął jednak szczekać na gości, chcąc je chronić, stąd nie był już tam mile widziany – stał się zwykłym, niepotrzebnym, przeganianym psim śmieciem. Wtedy na jego drodze staną anioł – wolontariuszka, która przekonała go do siebie i w bagażniku samochodu zawiozła do pobliskiego schroniska, gdzie opiekowała się psami. Tutaj właśnie Bambo czeka na dom – już bezpieczny, nie grozi mu nagła śmierć, a mimo to coraz smutniejszy z powodu braku własnego człowieka i zainteresowania. Bambo to pies energiczny, lubiący się bawić, a zarazem miły i łagodny dla człowieka i większości psów. Potrzebuje kogoś, kto będzie jego przyjacielem i da mu zainteresowanie, czas i miłość – może to będziesz Ty? Bambo przed oddaniem do adopcji będzie wykastrowany. Jeśli leży Ci na sercu jego los, adoptuj Bambo! Skontaktuj się: 602 378 012 Quote
Saphira Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Pięknie dziękuję w imieniu bambo:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 No to ja strzelam pakiecik;) kupię psa, pineska, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, cafeanimal, gumtree, ale okazja, pet world Quote
ilon_n Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Dziękujemy ladySwallow, bardzo fajny zestaw tekstów dla Bambo :) Quote
Recommended Posts